- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Van egy AMR hangfileom, ami szöveg van, de nagyon alacsony minőségű, így teljesen dobozhangja van. (12kbps/8kHz/mono) Zenét szeretnék mögé tenni, audacityvel.
De előtte ki kellene tisztítani a szövegfile-t ne legyen ilyen szörnyű hangzású a monolog.
Van ebben a programban erre valami lehetőség, vagy más programmal csináljam, vagy ez lehetetlen? -
wii90
tag
Napi szinten használom nagyon jó. Grat a cikkhez igen jó!
-
GEPESZ66
veterán
Az 1.3-as verzió, amit a WIN7-hez írja még mindig beta állapotban van.Mikor várható a végleges?WIN7-re melyiket használjátok, van-e probléma vele?
-
w.miki
veterán
Hali!
Az lenne a kérdésem az Audacity-vel kapcsolatban: hogyan lehet beállítani, hogy mikrofonról vegyen fel, jó minőségben? A Win hangrögzítője szép hangosan felveszi a szöveget, de ez nagyon halk. Mi lehet a baj?
-
kissgergo7
csendes tag
helló, nekem is ilyen problémám van éppen, de ezelőtt nem volt, csak azóta drivert frissítettem. Nekem realtek HD audio a "kártya" ugyan úgy laptopba integrált, én előtte a windows hang ikonon rámentem a rögzítőeszközökre, és ott engedélyezni tudtam a "sztereó keverő" -t, amit audacity-be átállítasz, szerkesztés-> beállítások -> devices -> felvétel és ott kiválasztod. nekem így működött eddig.
remélem segített
-
-
Redcaster
őstag
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a programmal játékból is lehet felvenni hangokat? Köszi a választ
-
Antonio
senior tag
sziasztok,
régebben használtam a progit régebbi asztali gépemnél.
de a mostani notebookomnál nem akar működni
Lenovo R500, illetve az a baj ugye hogy alapból a mikrofont használja felvételi eszköznek (ami meg a kutyának se kell), és sehol se tudom átállítani hogy a hangkártyán átmenő jelet rögzítse, laptopon nem találok ilyen opciót (vagy Audaciy-ben kellene keresnem valamit?). Mert ugye nincsen külön hangkártya csak valami integrált, de akkor is kéne ilyen opciót találnom nem?köszi a segítséget
-
Blaze13
tag
Sziasztok!
én még újabb vagyok, mint az előttem szóló...
még nem is csináltam ilyet...és elakadtam
nekem csak ahhoz kell ez a program, hogy zene részeket vágjak ki
ez meg is van, de nem tudom elmenteni (exportálni)
mert valami Lame nevű program nincs hozzá, vagy mi...ezt akkor keressem meg és töltsem fel, vagy van egyszerűbb megoldás is?Előre is köszönök minden segítséget!
-
Tifany
csendes tag
Sziasztok!!
Új vagyok még itt és sürgős segítséget kérek!!
Holnap újratelepítik a gépem és minden eltűnik róla.
Ezért egy zenét megvágtam az Audacityvel és szerettem volna exportálni, de ici-pici méretben teszi ezt, és csak szinte 1 hang megy áűt.
Máskor már csináltam (úgy emlékszem ugyanígy), de most biztos vmit rosszul csinálok.KÉRLEK, SEGÍTSETEK!!!
Írjon vki az e-mail címemre, ha tud segíteni!!!
SŰRGŐS és előre is köszönöm!!!!!
-
Crystalheart
őstag
"Viszont a nyílt forráskód térhódítását is mutatja, hogy szinte bármilyen feladatra találunk belőlük megfelelő programot, legyen az kép-, hang-, videoszerkesztés, vagy akár renderelés."
Sajnos.
-
ceia
őstag
Hello!
Bocs, hogy ilyen későn, de köszi szépen a választ!
(azóta sok minden történt velem, és nagyon elszaladt az idő..
- pl. vettem egy új gépet!)
Föltettem az Audacity-t is a Forge mellé, és egyelőre ezt használom. Nagyon jó proggi, főleg ha azt is nézzük, hogy ingyenes. Nekem nagyon bejött, de még nem tudom, mindenben kiválthatja-e a Forge-ot. Kipróbálni mindenképpen érdemes! -
ceia
őstag
Sziasztok!
Olvastam a cikket és nagyon tetszett!
Jó lenne, ha mindent meg tudnánk oldani ingyenes programokkal..
Eddig a Soundforge 6-ot használtam, és elégedett vagyok vele.
Volna okom áttérni az Audacityre?A kimentett képernyőfotón van, amit nem értek - bocsi, ha nagyon lamer a kérdés:
Miért van kék vonal, és világosabb szürke rész, ami követi a hangminta alakját?
(rajtuk fehér pontok a töréspontoknál)
[link]A Linuxos verzió letisztultabbnak tűnik - talán csak azért, mert itt nagyításban van a sample?
Ezt leszámítva tetszene a proggi. Valaki felvilágosítana, mik ezek a rejtélyek?
Előre is köszi! -
kutga
félisten
Sziasztok!
Egy 80 perces összefüggő mp3-at szeretnék feldarabolni. Tudna segíteni valaki hogy honnan érem el ezt a funkciót, vagy hogyan lehetne megoldani, esetleg úgy, hogy elé és mögé fade-in és fade-out kerüljön? -
Sianis
addikt
Hali!
1. Klassz a cikk, én is szeretem az Audacity-it
2. Hogyan tudok tized-, századmásodperc pontosan pozíconálni? Egyelőre csak másodperc pontosan tudok, ennyit találtam.
Sianis -
Hali!
Grat a cikkhez! Nem tudsz/tudtok olyan kiterjesztést hozzá, ami egy számot az általam meghatározott hosszúságú darabokra vág fel?
Előre is köszi! -
Ha egyszerre akarod címlapos cikként megjelentetni, akkor engedélyt kéne rá kérned a házigazdáktól, ugyanis címlapra hete egyszer lehet kerülni.
Alternatív megoldásként elég, ha csak az első részét teszed fel a címlapra, a többi meg nem címlapos cikként szerepel, és mindegyik végén van egy link a következőre. Na ez utóbbi megoldható, és nincs is vele gond. A végére odaírod, hogy következő oldal: link. -
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
elképszető hogy mennyire egy irányba jár az agyunk
a diát pár hónapja fedeztem fel mikor egy kalandjátékhoz kellett gráfot rajzolnom, az NVU-t meg a múlt héten raktam fel a gépre, bár az első körben belefutottam eyg idegesítő hibába (pontosabban nem jöttem rá a megoldásra, valószínűleg az én hibám)
konkrétan: elkezdtem egy új oldalt, csináltam középre egy félkövér, aláhúzott feliratot és utána minden aláhúzva csinált, nem tudtam azt elmagyarázni neki hogy a többit én már ''rendesen''akarom, ha kikapcsoltam az aláhúzást, az első billentyűleütéstől megint aláhúzta... -
doc
nagyúr
a Linuxvilágba írtam egy 5 oldalas cikket a mencoderről, ha gondolod átküldöm. Csak 1. abban a formában - mivel az újság számára készült - ne közöld le 2. a terjedelme sokszorosa a logout.hu limitjének, úgyhogy mindenképp át kell írni
a Wesnothról meg most készül a cikk (csak rohadt sok más dolgom van, különben már rég kész lenne) -
doc
nagyúr
amúgy nagyon jók az ismertetők, lehet tudni hogy még milyen programokat tervezel bemutatni?
-
Balinov
titán
Köszi Ollie az ismertetőt,ismerősöm keresett vmi használható audioszerkesztő programot,sztem épp ez való neki!
üdv
Balinov -
doc
nagyúr
apró megjegyzés (bocs hogy már megint köteXem...)
az envelop nem bélyeg, hanem boríték, de ebben az esetben inkább pl. burkológörbének fordítanám -
biker
nagyúr
majd ránézek én is, hátha van frissebb verzió mac-re, mert a régi annyira nem jött be
-
troland26
őstag
lehet láma kérdés ,de ezzel tudok rögzíteni internetes rádióadást is ?
-
Vamp
senior tag
Grat a cikkhez!
Régóta használom a drágát kisebb felvételekhez, pl próbákon nagyon gyorsan lehet vele mentegetni...
Annyi kérdésem lenne, Reverb effektet hol találok hozzá, s hogy teszem fel, mert úgy emlékszem olyan pont nincs benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Úgy tűnik, kizárólag a nyílt forráskódu programokat szeretem, de ez nem igaz. Viszont...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest