Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Hello!
Bocs, hogy ilyen későn, de köszi szépen a választ!
(azóta sok minden történt velem, és nagyon elszaladt az idő..
- pl. vettem egy új gépet!)
Föltettem az Audacity-t is a Forge mellé, és egyelőre ezt használom. Nagyon jó proggi, főleg ha azt is nézzük, hogy ingyenes. Nekem nagyon bejött, de még nem tudom, mindenben kiválthatja-e a Forge-ot. Kipróbálni mindenképpen érdemes!
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
elképszető hogy mennyire egy irányba jár az agyunk

a diát pár hónapja fedeztem fel mikor egy kalandjátékhoz kellett gráfot rajzolnom, az NVU-t meg a múlt héten raktam fel a gépre, bár az első körben belefutottam eyg idegesítő hibába (pontosabban nem jöttem rá a megoldásra, valószínűleg az én hibám)
konkrétan: elkezdtem egy új oldalt, csináltam középre egy félkövér, aláhúzott feliratot és utána minden aláhúzva csinált, nem tudtam azt elmagyarázni neki hogy a többit én már ''rendesen''akarom, ha kikapcsoltam az aláhúzást, az első billentyűleütéstől megint aláhúzta... -
doc
nagyúr
a Linuxvilágba írtam egy 5 oldalas cikket a mencoderről, ha gondolod átküldöm. Csak 1. abban a formában - mivel az újság számára készült - ne közöld le 2. a terjedelme sokszorosa a logout.hu limitjének, úgyhogy mindenképp át kell írni

a Wesnothról meg most készül a cikk (csak rohadt sok más dolgom van, különben már rég kész lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Házimozi haladó szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Witcher topik
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest