Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Kapcsold át a lejátszást overlay-be és volá

Azért még azt hozzátenném hogy szerintem amire te gondoltál az a H.264 kódolású 1080p felbontású videóanyagok, mert én remekül elboldogulok 720p -s XVID felbontású videókkal a kisgépemen amiben MX200 csücsül
mod: necsak offot írjak, amikor Moore bácsi kimondta ezen mondatát. akkor még senki se tudta hogy lesz-e valaha ilyen gigantikus teljesítményű videokártya amit majd erre fognak használni az emberek, anno volt egy hasonló ''törvény'' nem tudom ki mondta, valahogy így hangzik hogy ''40MB bőven elég kell hogy legyen mindenkinek'' akkoriban még nem is álmodtak olyanról hogy GUI
meg Billy bácsi is mondott ám olyat hogy ''640KB memória elég kell hogy legyen a jónépnek'' anno a 286-osok idején, ma már inkább úgy magyarázza a dolgot, hogy ''MB-ot értettem KB alatt'' 
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
neszójjbe, te vezettél félre azzal a felesleges ''nélkül'' szóval. többször magam elé képzeltem ahogy ott tülekednek a mindenféle kártyák abban a foglalatban. különbenis már gyűrűzve vagyok. erről a poresz dologról még nem hallottam. ezresucca? jaj, már megint beleszaladtam valamibe

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Konteó topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi