- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
Dare2Live #13 üzenetére
Kapcsold át a lejátszást overlay-be és volá
Azért még azt hozzátenném hogy szerintem amire te gondoltál az a H.264 kódolású 1080p felbontású videóanyagok, mert én remekül elboldogulok 720p -s XVID felbontású videókkal a kisgépemen amiben MX200 csücsül
mod: necsak offot írjak, amikor Moore bácsi kimondta ezen mondatát. akkor még senki se tudta hogy lesz-e valaha ilyen gigantikus teljesítményű videokártya amit majd erre fognak használni az emberek, anno volt egy hasonló ''törvény'' nem tudom ki mondta, valahogy így hangzik hogy ''40MB bőven elég kell hogy legyen mindenkinek'' akkoriban még nem is álmodtak olyanról hogy GUImeg Billy bácsi is mondott ám olyat hogy ''640KB memória elég kell hogy legyen a jónépnek'' anno a 286-osok idején, ma már inkább úgy magyarázza a dolgot, hogy ''MB-ot értettem KB alatt''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest