Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Kapcsold át a lejátszást overlay-be és volá

Azért még azt hozzátenném hogy szerintem amire te gondoltál az a H.264 kódolású 1080p felbontású videóanyagok, mert én remekül elboldogulok 720p -s XVID felbontású videókkal a kisgépemen amiben MX200 csücsül
mod: necsak offot írjak, amikor Moore bácsi kimondta ezen mondatát. akkor még senki se tudta hogy lesz-e valaha ilyen gigantikus teljesítményű videokártya amit majd erre fognak használni az emberek, anno volt egy hasonló ''törvény'' nem tudom ki mondta, valahogy így hangzik hogy ''40MB bőven elég kell hogy legyen mindenkinek'' akkoriban még nem is álmodtak olyanról hogy GUI
meg Billy bácsi is mondott ám olyat hogy ''640KB memória elég kell hogy legyen a jónépnek'' anno a 286-osok idején, ma már inkább úgy magyarázza a dolgot, hogy ''MB-ot értettem KB alatt'' 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Synology NAS
- Yettel topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Óra topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest