- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Igen de azok a kontárok, most kicsit értenek, hozzá korábban meg egyáltalán. Tehát talán a tendencia nem rossz
Egyébként sajna úgy tűnik mesterségesen sokat teszenek azért, hogy mégse legyen olyan könnyen hozzáférhető az info. Pl a nagy tudományos lapokat, amiket jó részt közpénzen foglalkoztatott emberek írják tele, magán kiadó adja ki, amit aztán az állami intézmények, könyvtárak megvásárolhatnak elég komoly összegekért. És nyilván, mondjuk ugandában, nem igazán van előfizetés ezekre a lapokra, tehát mingyárt nem olyan egyszerű ez a dolog... Ugyan ez hatványova az üzleti célú kutatások eredményaeire. Ezt már linkeltem más témában, de ide is illik és szerintem tök jó cikk: [link]
Az eredeti cikkhez:
Nekem is tetszett az írás. Mellesleg, az élet, mint folyamatos tanulás dologról, jó régen egyesek azt is gondolták, hogy ez nem csak mint tény van így, hanem a boldog élet is ezzel esik egybe. Tehát boldognak lenni, nem egy pillanatnyi állapot, mint pl egy jó, kellemes érzés, hanem folymat, aktív mozgás, megismerés, cselekvésEgyébként nekem elég nehezemre esik nem elolvasni midenféle, kvázi bulvár izéket a neten, pedig elvileg tudom, hogy fölösleges. Mégis csinálom újra és újra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Fotó állvány eladó
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest