Hirdetés
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr faustus
senior tag
Maximalisan egyetertek, valahogy nem fogjak fel, hogy a munkavallalo kinalja fel szolgaltatasait a munkaltatonak, es nem o diktal, hanem a munkaltato.
Ez attól függ, milyen munkakörről van szó. Vannak hiányszakmák, ahol nem a munkáltató diktál.
Egyébként sosem értettem, hogy miért kell a céget előre jól megismerni, amelyikhez interjúra behívnak. Ez inkább egyfajta kivagyiság, mintsem előrelátó szelekció. Amikor állást kerestem, tucatnyi helyre jelentkeztem, és csak nagyjából tudtam, hogy melyik mivel foglalkozik, és gyanítom, hogy sokan vannak így. Értelmes embernek tartom magam, ha elmondják nekem, mit csinál a cég, általában elsőre felfogom. A titkárnői állásra ez különösen igaz, hisz ez egyfajta általános poszt, a cég tevékenységi köréből nem sok mindent lehet tudni előre, hogy a maga a munka mi is lesz.
[Szerkesztve]Warning: Explicit Content
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- Hobby rádiós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DIGI kábel TV
- Egy korszak vége
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest