Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz e-newsee #377 üzenetére
Hát még nem is válaszoltam neked a privátra, na majd nemsokára. Én is elfoglaltam magam jól, szétszedtem a kertet ahol lakunk, a családi házban, ott én vagyok a gondnok. Elvileg két nap múlva végzek is vele.
Aztán ki tudja, lehet jövő héten már el is tudom kezdeni írni a harmadik könyvet.
https://gamergep.hu/
-
veterán
válasz e-newsee #353 üzenetére
Semmit nem csináltak vele, úgy gondolták, hogy mindent az ellenőrzésük alatt tartanak, és hogy egy ilyen "kis kíváncsiskodás" belefér. Nem mondták neki, hogy látták, és azt sem, hogy figyelik. Túl sok idő és energia fekszik már ebben a projektben nekik, minthogy egy ilyen kis "semmiség" miatt felrúgják az egészet. Elkönyvelték természetes emberi érdeklődésnek. Amivel nem számoltak, hogy minden agy/tudat más és más. És mindegyik máshogy reagál az emlékekre, a kíváncsiságra, a tudásvágyra, stb.
Wattson neme nincs említve, lehet nő is. Egy 50-es nem túl szép orvosnő.
-
haxiboy
veterán
válasz e-newsee #341 üzenetére
Én is csak be-be nézek, mostanában mindig van valami projekt. Épp lezárult a lakásvásárlás. Hétvégén például a szekrény szétszedés eszkalálódott egy konyhai fal kibontására Utólag belegondolva, kár volt kölcsön kérni az alattunk lakóktól a létrát, mert akkor nem láttuk volna a király konyhájukat és eszünkbe nem jutott volna ilyet csinálni
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
-
-
Chaser
legenda
válasz e-newsee #213 üzenetére
lol ( :
én "kicsit" megcsúsztam, de sebaj, megszoktátok :d de összekapom magam hétvégére, kíváncsi vagyoka reakciókra..szinte látom magam előtt az ebből készült filmet ( : - mármint ahogy én csinálnám -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz e-newsee #199 üzenetére
csillió lezárás tudnék, ha nem lenne a will-klón, illetve ha maga will nem lenne, pláne nem frank-unokaöccs(?) relációban
olyan céééép' drámai jeleneteket írtam, de will mindig beleköp a levesbe :d
sebaj...rajtam nem fog ki a kis kotsog' :d és még reálisnak is nevezhető a lezárásom - szerintem -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz e-newsee #196 üzenetére
nem, majd én :d
mivel meggyi nagyon feldobta a labdát azzal a klónnal, és csak nagyon-nagyon nyakatekerten tudnám realizálni ezt - ha nem lenne klón nagyon egyszerű dolgom lenne ( : -, amit most nem akarok, így olyat csinálok amit az előbbi ihlet adott :d ma-holnap beteszem ide az én alternatív folytatásomat, meggyinek ajánlva:
mert megérdemled!
( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
válasz e-newsee #149 üzenetére
ott maradt félbe a történet, mikor frank megtalálja will hulláját abokorban, a folytatás pedig késett..késett...késet..késett...erre magamban lezongorzátam folytatásokat, aztán felvetettem mi lenne ha folytatnám és publikálnám ide, nekem elég evidens h onnan, ahol megállt a mese ( : sokkal könnyebb lenne ha will hulláját nem látta volna meg frank, de meglátta, evvan'
Eztis_Aztis
zseniális volt, mikor pamela fél évig álmodott ( : persze utólag derült ki
sajnos az agy nem képes ilyen párbeszédeket megálmodni
bármi megtörtnhet a tündérmesékben van, a scifinek az a lényege, h logikailag ne tudj belekötni, ha belekötsz már tündérmese
a te verziód nagyon jó, csak nem azután, h elmennek az öreghez, bandáznak fél napot aztán megtalálja a hullát, másnap meg még felhőkarcolót is mászik, hanem közvetlen az elejétől:
mondjuk meglátta az ufot, indult azasszonyért', és azufo' lenyomott egy adag lézert rá, amiből az álom az adag lézer, az szimbolizálná az agyában a defibrillátort
nem tudom kapásból mi ennek a műfajnak a neve, nagyon rövid, és általában csattanós a vége_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
haxiboy
veterán
válasz e-newsee #133 üzenetére
Leafy, corpse, outdoors, murder, disposal, forest.
Elég nagy tapasztalatom van a megfelelő képek megtalálásában, bár még ez sem teljesen tökéletes mert elvileg egy gyerek fekszik a képen.
Jan H Andersen sok hasonló képet lőtt.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Chaser
legenda
válasz e-newsee #125 üzenetére
hortenziák alatt gyerek cipők?
egyébként ezt a verziót eslő körökben áthúztam, nekem túl snasszMeggyi001
a varázsló én vagyok ( : valszeg első verzióban a legkacarifántosabb' verziót lövöm el, hadd kapkodja a kedves olvasó az összes fejét ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
-
veterán
válasz e-newsee #112 üzenetére
Én most akkor pont fordítva gondolkozok vagy mi .... az írásoknak nem jó a sima blogbejegyzés? Az mindig megmarad, külön van, úgy néz ki mint egy főoldalas cikk, plusz a szerzője akármikor módosíthatja. A történet végére rakjak be "alternatív befejezés / alternatív folytatás" pl a harmadik résztől, stb, stb... linkeket?
Betettem valamiket a story végére, kérem majd a folytatásokat blogbejegyzésben, leírva, hogy honnan folytatódik, és én belinkelem a végére, az adott helyre.
-
Chaser
legenda
lehet írok olyat is később, első körben egy alternatív folytatás készül
ahogy írom esnek be ötletek
szerintem valamikor voltam fenn, írtam is egy-két szösszenetet, csak kicsit arrogánsnak éreztem az ott levőket és menesztettem magam ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest