Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz Meggyi001 #406 üzenetére
Persze filmben okés. Ott a helyszínen vagy és épp készülsz felrobbantani a hidat.
Könyvben arra gondolok, hogy téves infóval szolgálhat az adott intézménnyel/hellyel kapcsolatban. Ez miatt lehetne engedélyköteles.
Mert azért nem látsz bele 100%-osan például a NASA működésébe.[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
e-newsee
addikt
válasz Meggyi001 #391 üzenetére
Kicsit utánaolvastam ennek (elolvastam az előszót). Elég érdekes felfogásban írta meg. Bizonyos szavakat kerül, mert nem magyar eredetűek, de amúgy meg tele van idegen eredetű szavakkal az írás. Merthogy a magyar nyelv is. Pl a "civilizáció" szót sem használja állítólag. Egy olyan sci-fiben, amiben 20 idegen faj szerepel, a történetükkel együtt. Kíváncsi lennék, hogy hogyan ugrotta meg ezeket a (saját maga által támasztott) korlátokat. Mondjuk fizikus a srác. Szóval, ha Sheldon Cooperből indulok ki, akor nem meglepő egy-egy ilyen sztáralűr.
A tiédre visszatérve pedig... szerintem megvárom a harmadik könyvedet, aztán úgy folytatom a spin-offomat. Addigra talán lesz rá időm is, és kerek lesz a háttér.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
-
-
e-newsee
addikt
válasz Meggyi001 #358 üzenetére
Szerintem is. És az, hogy elő akarták készíteni a 17-est, arra utal (szinte ki is mondják), hogy nem ez a Frank az első Frank. Ezek szerint néhányat már likvidáltak, amikor túl kíváncsi lett.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz Meggyi001 #352 üzenetére
Nem, én is elolvastam. Épp egy fél órája végeztem, és még feldolgozok. És reménykedem, hogy az enyémet nem kell teljesen felforgatnom a fejlemények miatt. Szerencsére Wattson neme továbbra sincs megemlítve az írásodban, így nem kell átoperálnom nekem sem.
Amúgy jó lett, csak azt hiányoltam, hogy a szerverterem incidens után mit csináltak Frankkel. Mintha mi sem történt volna, vissza kimászott, visszament a szobájába, és csinálta tovább a kiképzést? És a dokik egyáltalán mondták neki, hogy látták, mit csinált?[ Szerkesztve ]
-
-
e-newsee
addikt
-
-
-
-
e-newsee
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz Meggyi001 #287 üzenetére
Ugye-ugye? Nehéz az írók élete, amikor a kiadó már várja a folytatást. Na nem mintha én tudnám...
De a lényeg, hogy miattunk ne kapkodd el! Én legalábbis úgy vagyok ezzel, mint a telófrissítésekkel. Inkább jöjjön kicsit később, de legyen jó! Pár nap ide, vagy oda, már oly mindegy. Keep calm, and let it come!
Enyémből pl még nem tudom, mennyi van vissza, mert még csak nagyvonalakban van meg a végkifejlet váza. Meglátjuk, hogy jutok el oda. Lehet, hogy csak 2 oldal, de lehet, hogy még 5. Mindenesetre már most többször annyi, mint az előző."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
-
e-newsee
addikt
-
válasz Meggyi001 #207 üzenetére
Tényleg nem rossz, csak már a BlackMirror is ellőtte ezt a témát, így annyira nem lepődtem meg a végén. A BLackMirror részeit is érdemes végignézni, vannak közöttük elég ütősek is. A robotkutyás tetszett, meg a fényképezős-menekülős, mikor menekül a csajszi, és nem érti miért fotózza mindenki, és nem segítenek neki.. Az a rész volt szerintem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
-
Eztis_Aztis
tag
válasz Meggyi001 #180 üzenetére
Egy csomót agyalok, hogy mit vagy éppen, hogyan kéne kiegészíteni a novelládban. Olyan sok a nyitott kérdés, és számos lehetőség rejlik benne. Szeretnék még belekontárkodni, de fenntartásaim vannak. Főleg azért, mert nem biztos, hogy te ugyanazt akartad mondani amit én kibontanék belőle, és nagyon nem szeretném a te művedet meggyalázni a saját nézőpontommal.
Szóval lehet, hogy saját írásába kéne kezdeni. -
-
e-newsee
addikt
válasz Meggyi001 #160 üzenetére
Jelentem, én nem emlékszem! Nekem az utolsó komolyabb írásom egy "Legszebb nyári élményem" fogalmazás volt nyolcadikban német órán (lassan 22 éve), és azt sem tették közzé sehol.
Az itteni egér ismertetőt nem számolom.[ Szerkesztve ]
-
-
e-newsee
addikt
válasz Meggyi001 #146 üzenetére
Nekem is átjött. Elsőre azt hittem, hogy a tetős lelövés valójában egy defibrillátor volt, de aztán eszembe jutott, hogy a dokik utána futottak be a kórterembe, szóval mégsem. De a lényeg, hogy átjött a kapcsolódási pont.
-
Eztis_Aztis
tag
válasz Meggyi001 #139 üzenetére
Néha kell a lelki gyötrelem is
Egyébként köszönöm. Köszönöm, hogy újra kicsit régi önmagam lehettem. Lassan két évtizede, hogy utoljára "tollat" ragadtam, és így alvás előtt ugyan kicsit rövidebbre vágva mint szerettem volna, de csak csak leírtam. Köszi, és köszi mindenkinek, aki támogatja ezeket a kreatív ötleteket.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz Meggyi001 #113 üzenetére
Nem fordítva gondolkodsz, én is pont úgy javasoltam, ahogy csináltad végül. Szerintem csak hülyén fogalmaztam, és azt értetted félre. Ezek alapján előre félek, értitek-e majd az én verziómat.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Meggyi001 #111 üzenetére
én kugliba' töltöm fel - ha netalántán tényleg valamikor könyvecske lenne ebből jó ha tudod: amit itt helyezel el, az a ph tulajdona -
mivel jó az alapsztori, gondolkodtam egy nagyobb terjedelmű verzión is - ahhoz még sokat kell kutatnom - , a csilliárdokat majd elfelezzük, én kapom a nagyobb felét, te a kisebbet (((( :Victoryus
drukkolj, h mára kész legyek
igazából attól függ, mekkora verzióra van igény, ahogy ismerem magam, bármikor le tudom zárni a mesét 5-10 mondattal, vagy bármikor tudom folytatni 5-10 oldallal ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
e-newsee
addikt
válasz Meggyi001 #111 üzenetére
Ezért javasoltam, hogy legyen a történet végén egy külön részben. Persze ez csak javaslat, a te sztorid, te döntöd el. Oda azért nem linkelném, ahonnan felveszi a fonalat, mert akkor megszakítaná a történetet, és kizökkentené az olvasót.
De igazából nem is a link a nagyobb kérdés, hanem hogy hol legyenek tárolva maguk az írások úgy, hogy megmaradjanak.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Meggyi001 #109 üzenetére
még rá kell jönnöm a stílusomra, régóta tervezem, h elkezdek komolyabban írni, adtál most egy lökést hozzá pontosabban a stílus megvan, csak finomhangolni kell
ha téged nem zavar ide, vagy a chapter 1-2 részbe összegyűjthetnéd a linkeket - elkövetőkkel együtt -, blogot én nem szeretnék, valahogy nem tetszik ha mindenhol ott világít a blog a nevem alatt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Meggyi001 #104 üzenetére
ha nem szeretnéd h ide jöjjön akkor nem jön, csak akkor mondd ki nyíltan! - és will feje vörösre változott, miközben dühtől eltorzult arccal törte ketté a kezében levő ropit, még elfojtott egy feltörő szitkot, majd hangos kámehámeeeeeeeeeeeee'! kiáltással nekirontott kedvenc csokoládéjának
frank némán nézte will kitörését, majd halvány mosoly jelent meg arcán, miközben ez a gondolat futott végig az agyában:
na b@szd meg willl, ezért lettem én a főszereplő és nem te...
a gondolatát már nem tudta befejezni, a ház felett lebegő ufo ugyan megvilágosította mindkettőjük elméjét, csakhogy szó szerint tette ezt, füstölgő maradványaik miatt én most ezt a mesét befejezem, alászogája'
( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
e-newsee
addikt
válasz Meggyi001 #104 üzenetére
Én azt mondanám, hogy mindenki csináljon egy blogbejegyzést, és linkelje be ide. A bejegyzésébe meg of korsz az eredetit, és hogy honnan veszi fel a fonalat. (enyém pl az utolsó bekezdéstől, ahol a két doki beszélgetni kezd.) Aztán ha te úgy érzed, beszerkesztheted a linkeket az eredeti végére, mint alternatív verziók/befejezések.
-
e-newsee
addikt
-
válasz Meggyi001 #85 üzenetére
Fear the walking dead-ben leolvadt az egyik az utolsó évadban. De ott volt még vezérlés. Na jó, nem kötözködök, tetszik, várom a folytatást. Szerintem a doki hibázott, kamu a történelmi összefoglaló is
Kíváncsi vagyok, a dokik valósak-e egyáltalán, vagy szimuláció az is... Tesztelik a főhőst, milyen taktikát folytatna ellenük.A Pár másodperccel később is jó olvasmány(ok), ott emp támadás éri az amcsikat, gyakorlatilag visszazuhannak a középkorba, éheznek stb. Remélem valamennyire védettek vagyunk mi is emp ellen. Bár nem hiszem... Igaz, az öreg Ikaruszok túlélik azt is
Már gondolkodtam párszor, mi lenne ha az emberiség nagy része kipusztulna, hány év kellene a mostani technológiai szinthez. Volt is valami tanulmány, hogy mennyi a kritikus népességi szint. Nyilván hamarabb menne, mint anno a középkortól, de biztos évtizedekig tartana. Eleve csak az elektromos hálózatot újraindítani, vagy a távközlést... Gondolom végigjárnánk újra kb.az eddigi utat.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest