Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván igazad van, de azért elég jellemző mentalitást írtam le sok-sok cég részéről. Ismerek elég ilyet sajnos. (Hány magyar kiskáefté fizet túlórát? Hány magyar kiskáeftének van legális winnyóza? Hény myagr kiskáefté fizet pl. IT supportért, akár úgy, hogy ismerős magánvállakozó elvállalja, "jön ha kell" rendszerben? Aztán amikor baj van, akkor megkérnek, hogy te jó haver vagy, tegyél már rendbe hirtelen mindent ingyen...)
Ha valakinek ez találkozik a mentalitásával, az oké, csinálja - nekem is találkozott az előző munkahelyemen a melómmal, hogy lehetett kreatívnak lenni, változatos volt, és jól fizetett, még a szakmámba is vágott. De ha megfelelően kevesebbet fizetett volna, akkor a franc vállalta volna el, mert valamiből azért élni is kell, és nem biztos, hogy a munkaadóm gazdagítása örömet okoz, miközben azon gondolkodok, mit eszek holnap
-
Exian
addikt
Pontosan erről van szó, nagyon jól megfogalmaztad a dolgot
Itt látszólag az én munkaköröm is full unalmas: látszólag sokszor csak itt ülök a gép előtt, felveszek egy-egy telefont, szaladgálok ki a gépekhez egy-egy nyugdíjas néninek-bácsinak segíteni neten valamit, vagy épp nyakig lógok valamelyik gépben
Ugyanakkor a következő pillanatban meg más ugrik a helyemre, én meg megyek fel pl. egy nemzetközi konferencia fotódokumentációját elkészíteni (mivel fotózom is régóta, volt több kiállításom is már házon belül, meg kívül is). Utána meg pár órán keresztül szórólapot, meghívót, plakátot, akármit készítek, aminek szintén csak annyi látszata van kívülről, hogy bámulom a monitort
Ilyenkor persze szólni sem lehet hozzám, hiába, az alkotó munka az alkotó munka
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Interactive Brokers társalgó
- World of Warships
- Mini PC
- További aktív témák...
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Raijintek Cratos 1000 W 80 Plus Gold ATX 3.0 tápegység eladó
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest