Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Ne legyünk korlátozottak, nyíljunk ki
Ahol hőt kell cserélni, ott a csillag alakú bordázat belső fele ami a hőcsővel érintkezik, ott dupla, vagyis kb mint egy ovális keresztmetszetű igy befogadja a másik hőcsövet is...
De tudom, sajnos ez már költséges lenne, öntetni kéne, marással nagyon sok. De még önteni önthetsz, olyat ugysem csináltál
homok kell hozzá meg ilyenek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más: Mennyi hőt disszipál a 480? És a 6850?

-
gordonfreemN
addikt
Talán úgy lenne a leghatékonyabb egy hőleadó felület, ha csillag alakú lenne, valahogy úgy, mint a zalman cnps 9xxx. Alu hűtőborda például ha középen futna fel a hőcsőt befogadó nagyon vékony alu rúd, és azt körbevennék a bordák hosszirányban. Kb úgy képzelhető el, mintha az xbox hűtőbordákat a talpánál középen párhuzamosan a bordák hosszirányával meghajtanád úgy, hogy egy belső kört alkosson a talp. csak ennek a talpnak kéne jó vékony falúnak lennie és pont akkora belső átmérőnek mint a hőcső. kapis? szerintem így lehetne a legkevesebb anyaggal a legnagyobb hőleadó felületet elérni.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Nem írtam volna át az adatlapom?

Miből gondolod, hogy fekvő házam van?
Mert komolyba elbizonytalanítottál és megnéztem (pedig tudom hogy nem), de eskü, nem találok rajta oldalt lábakat, ez álló!
Elszigetelés meg most hosszú, majd egyszer elmondom mire gondoltam...
Ja, hogy fekvő házat venni?
hahaha, most cseréltem le a qva eget 
késő van már bizony, jó éjszakát
-
gordonfreemN
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Gondolkoztam már én is miként lehetne "passzívvá" (ezalatt nem hallhatót értek) tenni a gépem, amely nem haladja meg a micro atx méretet és szinte mindig rendelkezik egy komolyabb VGA-val, de elég nagy kihívás. Hangszigetelt házakkal nem érdemes foglalkozni, mert a szélzajt nem tudod elnyomni.
Venti nélkül meg baromi nagy hőleadó felület kell 100W-os VGA fogyasztás felett.
Passzív táp alap. Talán kombinálni lehetne a höleadó felületetek (esetleg légréteggel elválasztva, hogy ne melegítség közvetlen egymást) és egyetlen 12-es vagy nagyobb ventivel meglegyeztetni. -
gordonfreemN
addikt
Szép és elvetemült munka, gondolom alig vártad, hogy kész legyenek egyes lépései és tesztelhess, meg majd ide is mit nem szólnak az emberek, hogy húú meg wááá.
Elismerésem, old meg ezt egy 250x350x400-as kuckóban (ez max méret!) és aztán mondom a következő méretet
. 
szerk: még annyit, hogy mikor olvastam a CPU hűtés készítését, a vége-fele pont gondoltam arra, hogy "a hőcsövek nem fogják egymást melegíteni, míg a végén már túl kevés lesz a hőátadás legfelül", de aztán olvastam, jelezted is
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- PlayStation 5
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Milyen routert?
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ahol hőt kell cserélni, ott a csillag alakú bordázat belső fele ami a hőcsővel érintkezik, ott dupla, vagyis kb mint egy ovális keresztmetszetű igy befogadja a másik hőcsövet is...
homok kell hozzá meg ilyenek 

hahaha, most cseréltem le a qva eget