- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gordonfreemN #304 üzenetére
na jó. persze.. maghajtogatom origaminak legfeljebb....
mivel ezek gyakorlatilag az összes áramból hőt csinálnak, szinte semmi nem megy ahasznosra, így rendre 250w, 120 (128?) w....
és nem díszpipálok már...
(#301) zapok neked is
(#306) Rive
van itt a ph-n topic-ja a házi hőcső gyártásnak. annak aztán már végképp nem merek nekiállni. előbb veszek alibabától 500db-os "kezdőszettet" () 0.8-3.0 usd / db árért... - ott van 550*10-es is. megláttam, lett is egyből altáji vérbőségem....
léptem tv-zni, mára asszem off...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gordonfreemN #295 üzenetére
értem, de enhéz hasonlót kivitelezni.
a módszerrel viszonylag igen kevés fémmel lehetne dolgozni. de a hőcsőhossz adott. és ezzel atechnikával nem menne angyona kö9ztes rész. azaz a vga első emeletének funkciója, ami hőt cserél de le is ad.
és csak pár 40 centis cső ezzel a körbordával ilyenhez kevés.
de nem tudom. pedig sokat számít a felhasznált anyagmennyiség és munkaköltég az összképben...
(#299) zoltanz
jól hangzik, de a furat átmérője az egyik irányban ugye a fűrészlap szélességével kisebb lesz....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gordonfreemN #291 üzenetére
"xbox hűtőbordákat a talpánál középen párhuzamosan a bordák hosszirányával meghajtanád úgy, hogy egy belső kört alkosson a talp."
a legkisebb ívesítésekkel zsákutcába futottam. házi módszerekkel kivitelezhetetlen.
és komoly problémák voltak még a nagy bordákkal is. a keresztmetszetüknél nézve,a talpuk felől homorúak. az összes!
valahogy agyártás során deformálódik, a bordáknál legyező irányban nyílik. ez nem látható, de a talpakat szembeforgatva már igen. a hosszanti széleken felfekszenek, és középen már tized mm-ekben mérhető rés alakul ki.
2 lehetőség van: szintbemarás, vagy komoly pasztamennyiéséggel való kitöltés. utóbbi is járható út, ha ott nincs éppen hőcső marat. ha van, akkor baj is lehet. de ez már hosszú...(#293) HartgeH3-2.8 neked is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest