Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
"Mint mondtam sosem próbáltam. Mily meglepő, hogy nem értek hozzá."
És ez megakadályoz abban, hogy utána nézz, mielőtt véleményt alkotsz róla, s hülyeségeket terjesztesz? vagy ez az indok rá, egyfajta felmentés?"Linux alatt nálam nincs váltható grafika, tévére a mai napig nem sikerült kikötnöm rendesen (bár ezt biztos meg tudnám oldani, ha utánajárnék, de annyira nem izgatott, mivel van Win7 is mellette) és az egeremen sem működik az összes gomb."
A váltható grafika nekem winen sem megy, ha jól sejtem, pedig beállítottam, a tv-re kikötést xubuntu alatt valamikor öt éve már opcióként adta alapból a program, mint alternatív kijelző, túrni sem kellett érte semmit, az egér extra gombjainak működéséért ugyan úgy a driver hiányát kell felelőssé tenni, mint winen, ha csak a beépített felülettel kell próbálkozni. Spec driver nélkül winen én sem tudom konfigurálni a RAT MMO-mat.
"Meg a múltkor egy pendrive sem akart megjelenni sehogy a rendszerben USB-re dugva - egyáltalán nemvolt mit mountolni."
Hajj, mennyi alkalommal jártam így win alatt, egyik gépen látta, másikon nem, egyik alkalommal látta, másik alkalommal nem, ha közbe volt iktatva egy hub nem látta, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Kuponkunyeráló
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Villanyszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest