Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
üzenetére
Mint mondtam sosem próbáltam. Mily meglepő, hogy nem értek hozzá.

@ (#248) bambano
"persze, lehet rá OOo-t is rakni, teljesen igaz, csak ha már ooo-t akarsz használni, minek pazarolsz alá windowst?"Adták a géphez és működik vele a hardver minden funkciója. Meg a fényképüzlet is, ha már szóba hoztad.

Linux alatt nálam nincs váltható grafika, tévére a mai napig nem sikerült kikötnöm rendesen (bár ezt biztos meg tudnám oldani, ha utánajárnék, de annyira nem izgatott, mivel van Win7 is mellette) és az egeremen sem működik az összes gomb. Meg a múltkor egy pendrive sem akart megjelenni sehogy a rendszerben USB-re dugva - egyáltalán nemvolt mit mountolni. Minden másban tökéletes a Linux és tök jók Windows alatt is az opensource (Linux közeli) programok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Update 12.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest