- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
drew86
csendes tag
Régóta várt cikket olvashattam, nagyon szépen köszönöm, élvezettel olvastam minden karakterét.
DDR1, meg ilyenek.
nem tudom, mennyire fogadsz be ötleteket a tervedbe, de saját tapasztalataim alapján (igaz, nem HTPC, csak PC és notebook) azt ajánlom, hogy mindenképpen tegyél be egy SSD-t. (bár a két 2,5-ös helyből arra következtettem, hogy ez már amúgy is terv
. De ha nem, akkor legyen az. Amikor én megvettem az első SSD-met (intel 320 120GB) a PC-m be, akkor rögtön utána vettem egyet a notebookomba (Toshiba L30-134 kb. 6 éves.
az SSD kb. többet ér mint az egész notebook maga...). Katarzis volt, mint a cikk kb. A másik meg, hogy szerintem elég neked egy LP-s videóbigyula. Minek kéne nem LP-s? Játszani úgy sem ezzel a géppel fogsz, 1080p-ben pedig videót lejátszani már lassan egy sima integrált VGA is elég. Gondolkodtam már ezen elég sokat, és valahogy nem tudom elképzelni azt az életszituációt, hogy hazaérek hamarabb mint az asszony, benyomom a HTPC-t, ölembe kapok egy bluetooth-os billt és egeret, és nekiállok GTAIV, CODMW2, vgay bármi mást játszani, míg a fehérnép meg nem jön... HTPC-vel töltesz, nagyrészt sorozatokat, HD filmeket, zenét és játékokat, de az, hogy leülj és kiélvezd a HTPC-t teljes önnön valójában, és mondjuk nézz rajta egy filmet, hát... legyen naponta, de én inkább azt mondom, hogy heti két alkalom. A többi időben pedig csak tölt. Néha-néha ránézel munkahelyről logmein-nal, de egyébként csak azért van, mert imádod, hogy otthon van. Ezért egy normál videókártya (és valljuk be - de lehet, hogy én vagyok csak ilyen - ha már teljes méretű VGA, akkor már azért legyen benne kraft, mert mé ne') felesleges. Azt a plusz pénzt pedig amit egy erősebb VGA-ra szánnál, használd fel egy SSD-be, ebbe meg vegyél valami minimal-t, ami viszi a full HD videókat. A hangkártya meg nem sz@rja össze magát mondjuk DTS-ben játszik le. (Én audiofil buzi vagyok, imádom a térhangzást...) Egy szó mint száz, SSD, LP, és le a kalappal a cikk előtt.
Üdv,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged