Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Erre én is gondoltam, de már így is annyi mérést végeztem, hogy őszintén a pokolba kívántam az egészet.
A teljes tesztet 96 mérés eredményeinek alapján írtam. Persze ennél jóval többet végeztem el, mivel volt, hogy nem rögzítettem, próbálkoztam, újramértem. A legtöbb játéknál nem volt beépített benchmark ezért ott kézzel kellett végigmenni, ugyanazon a szakaszon minimum hat alkalommal. Ahol volt beépített benchmark ott "csak" ülni kellett előtte és indítani, leállítani az afterburner mérést. És persze ez után még mindent táblázatba foglalni grafikonokat készíteni. Agyrém....
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- EAFC 26
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest