Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mint írtam a legfőbb gondom a kicseszett idióta karakterek és azok animációja, főleg egy hájend vason nem akarok ilyet látni 2017-ben. De a sztori is gagyi, baromságok tömkelege közül lehet választani és meghallgatni a rohadt nagy semmit idióta arckifejezésekkel.
Hát mit mondja, nagyon megérte majd 30 ezerért ez az SDE. 
Viszont, ha neked az első egyszerűen zseniális az elejétől a végéig részhez három nekifutás kellett, hogy beszippantson, akkor nálad még nagyobb a gond.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyetértek!
Viszont azt is hozzáteszem, hogy a játék néhol nagyon jól is néz ki, már-már szebb, mintha valós lenne a környezet, de sok helyen viszont nem, ráadásul túl steril és műanyagnak is hat.
A karakterek...hát B+!
Nonszensz, hogy mennyire szarul néznek ki, ez kb ps2 szint, ráadásul az animációjuk valami förtelmes szar.
4-5 órát játszottam vele, utána le k anyáztam az EA/bioware-t és kiléptem belőle, mert a sztori is lagymatag volt (eddig), több helyen is választható semmitmondó, hülye töltelék párbeszédekkel.
Ha még fps módban (is) lehetne játszani, hogy ne lássam azt az" idiótát", akit irányítok, talán végig vinném, de így nem érdekel, ilyen gané röhejes karakterekkel és animációval "kijönni" 2017-ben, egyszerűen szánalmas. Jah és ami a lényeg, egyáltalán nincs meg benne, nevezzük így az ME lelke, főleg, mint az első kettőben.Ha ennyi óra után, de már ez is sok, nem szippant be a játék, akkor számomra megszűnt létezni. Felesleges pénzkidobás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hát mit mondja, nagyon megérte majd 30 ezerért ez az SDE.