Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismércse
tag
Üdv!
Ha nekem van egy Lenovo P780 telefonom, amire van miui v8 rom, de nem magyar, valamint van egy Xiaomi mi4 telefonra lévő miui v8-as rom, amiben viszont már van magyar nyelv, akkor megoldható valahogy, hogy a P780-ra való romot magyarosítsam a Xiaomira való rommal? Ha igen, hogyan?
-
xabolcs
őstag
válasz
#01993216 #797 üzenetére
es (#798) aaduo01
De jo nektek!
Az en MIUI v7 fozetem a nyelvi fajlokon kivul nem kert egyeb modositast es nem is bootloop-ol, de az Android betoltesen nem jut tul. Amikor megy az a folyamatjelzo harom potty.
Factory reset eseten se jut tovabb, pedig otthagytam vagy 4 orat.Magyarra forditani lusta vagyok, igy mar egy elkeszitettet probalok beletenni.
Otlet?
-
törölt tag
Beletettem a régi módszerrel, meg is jelent, de nem fordította le sajnos
Kíváncsiságból kibontottam a framework.res-t de találtam benne "hungarian nyomokat" sem
Pedig letöltötte a repo-t és úgy nézett ki mintha dolgozna, létre is hozta az új rom-ot, de sajnos sikertelenül.Valahogy így csináltam
"Nyisd meg a jBART-master\data\settings\repo.miui.v4.main.conf pl worldpad-al, és szúrd be ezt a sort a többi után:
github::gtgt/miui7-hungarian-translation=miuiv7 (miui7-hungarian-translation)
majd ha elindítod a jbartot már ki tudod választani ezt válaszd ki a miui7-hungarian-translation Hungarian Translation -t"Lehet valamit én néztem el.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. MIUI v7-es ROM-ot próbálok magyarra fordítani. Kibontottam a jBART-al, belepakoltam a magyar nyelvi fájlokat, néhány módosítás után vissza is csomagolt szépen minden alkalmazást, hiba nélkül. Feltettem a ROM-ot a telóra. Bootloop!
Visszaraktam a gyári angolt, ami hibátlan. Kicseréltem benne 1 alkalmazást, amit az előzőleg készített ROM-ból bontottam ki. Simán működik, magyar is. Egész addíg, amíg nem indítom újra a telefont. Rögtön Bootloop lesz az eredmény.
Van valakinek valami ötlete?
-
robi12ster
tag
Sziasztok az uj jbart-ot hogyan kell gasználni.?
-
törölt tag
Ezt valaki próbálta már, hogy tényleg az-e mint aminek mondja magát?
[miui7-hungarian-translation] -
seger
addikt
Sehogy sem sikerül! Ha valaki szánna rám kis időt segíteni, örülnék neki! Akár privátban is.
Köszi
-
törölt tag
-
törölt tag
Lehetséges, ha megkéred valamelyik nagy mogult(aki bírtokában van ennek az óriási kincsnek
), hogy tegye meg.
Megjegyzem lassan itt a v7-es MIUI, a f..z se érti miért kellett a magyar nyelvi fájlokat így levédeni, hgy csak ők férhessenek hozzá.
Biztos fájt nekik, hogy működött egy rendszer és nem nyaltuk ki a v....kat, minden magyarítás előtt.
that's all folks -
törölt tag
Ha jobb oldalon felül a keresőt használod, akkor megtalálod a választ a kérdésedre:
[jBart gyűjtemény] -
seger
addikt
Jbart-hoz tudnátok linket adni? Ha lehet valami egyszerű letöltőlinket, ne valami orosz oldalt. Köszi!
-
S3RIOUS
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy miui v6-ot ilyen bonyolult magyarosítani? Egyáltalán lehetséges-e?
5.8.7-es galaxy s5-re való miui rom lenne az amit magyarítanék, de hupilila számomra ez a jbart-os dolog -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Próbáltam lefordítani egy miui 6 romot, kevés sikerrel.
Egyedül a Play Áruház ikonfelirata lett magyar nyelvű. Ami jelzi hogy valamit csinált a program de ezt nagyon kevésnek tartom. Azon kívül 1 magyar fordítást sem találok a telefonon.
JBart2A-val próbálkoztam. Létezik hogy ennyi, vagy talán a beállításokba kihagytam volna valamit?
Ja igen... a build.prop fájlban is átírta a nyelvet és az időzónát hu-ra. -
turoczi karo
csendes tag
válasz
turoczi karo #779 üzenetére
letöltöttem az aroma atmasolta ahogy a leirasban volt. recowerybe bejon a magyar robot kipipálom a magyar telepites kiirja kész aztan ujrainditom kiirja android is upgrading elkészül de nincs magyar nyelv mit rontottam el?
-
válasz
turoczi karo #779 üzenetére
Az összefoglalóban benne van, de google-lel is megtaláltam
-
válasz
turoczi karo #777 üzenetére
Az, hogy betömöríted pc-vel zip-be, attól még nem lesz jBart-tal lefordítható.
Olvasd el a MÁSKÉPP verziót is, ott le vagyon írva, hogyan is jell csinálni. -
válasz
turoczi karo #775 üzenetére
Az nagyon meglepne, ha nem lenne /system könyvtár.
Ha jól láttam, MT6582.
Először ments (legalább 2 féle képpen), és csak utána állj neki bárminek.
Ha van root, akkor a / könyvtárban lesz a system könyvtár. Ezt root képes fájlkezelővel ellenőrizheted.
Vagy adb-n keresztül. -
turoczi karo
csendes tag
Szisztok. egy acer liquid e700 készüléket szeretnék magyaritani . De azt sem tudom hogy kezdjek hozza mert nincs a telon a system mappa. A telot rootoltam kb fél eve. Jo lenne valami segitség. Elöre is köszönöm
-
däniel
tag
Sziasztok!
Egy MIUI v6 ROM-ot szeretnék lefordítani magyar nyelvűre. De sajnos a magyar nyelvi repo már nem publikus.
Valakinek nincs lementve offline, esetleg nincs rá módszer, hogy egy régebbi verziós MIUI v6 ROM-ból átrakjam a fordítást ebbe a ROM-ba?
(A magyar MIUI fórumon már rákérdeztem, de ott nem reagáltak.)
Információk a ROM-ról:
- az angol ROM verziója: 5.6.18
- a már magyarított ROM verziója: 5.4.24
- mindkét ROM a telefonomhoz készült (Honor 3C) és teljesen működőképes
- a ROM-ok CWM-ből/TWRP-ből telepíthetőek -
törölt tag
válasz
peterson1190 #771 üzenetére
Itt nincs hozzá magyar rom? [link]
-
peterson1190
tag
Faternak megjött az mi4i-je, van lehetőség rá hogy jbartal magyarítsam neki a romot vagy még ez nagyon friss cucc?
Előre is Köszi.
-
kukinyo
addikt
-
-
RVR400
veterán
Próbáltam a Philz recoveryt megcsinálni, de aszonta, hogy nem MTK-hoz van a recovery.
Amúgy köszi, működött a másolós dolog! Viszont van egy másik teló, ami majdnem tökéletesen magyar, de a settings.apk-val nem boldogulok. Az APK Changer Masterrel is rámentem, de ez a hibaüzenet a log fájlban:
I: Compiling Settings2...
W: Could not find sources
d:\Césave\___Geri\Apk-Changer-master\out\Settings2\res\values\styles.xml:216: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name '@android:style/Widget.QuickContactBadge'.Ki lehet ezt kerülni valahogy?
-
hzx0
aktív tag
Én már csináltam igy. Sikerült. Elöször ne a systembe másold a leforditottat hanem az sd-röl a datára. Ott beálitod az jogokat az összes leforditott apk-nak utána 15-20 asával átmozgatod a megfelelö helyre. Esetleg ezzel probálj cwm et késziteni. PhilZ recovery autogenerátort
-
válasz
Víz Elek #765 üzenetére
Ott a system.img.gz lehet a megoldás.
Ha azt ki tudod bontani, akkor a "másképp" bejegyzést is olvasd el.Azonban tudnod érdemes, hogy jBart-tal legtöbbször az alap android, miui, és lewa dolgok fordíthatóak, ha megvannak a hozzájuk tartozó nyelvi fájlok.
Ha VibeUI, LenovoUI és hasonlók esetén magadnak kell megcsinálni, vagy egy másik ROM-ból kiszedni a nyelvi fájlokat. -
Víz Elek
senior tag
Igen.
Egy romot tartalmazó zipet képes a jBart automatizáltan kicsomagolni, visszafejteni, belerakni a szükséges változtatásokat, újrafordítani, és visszacsomagolni az egészet aláírva egy új zip állományba.
2. A jBart-ban kiválasztjuk a zippelt forrásromot - a gyári firmware (.img) nem használható, csak egy CWM/TWRP Recovery-vel készített mentés!
De nekem nem zippelt forrásrom van, hanem .7z..
-
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem, hogy szeretnék magyarítani egy Lenovo K900-as romot, de nem .zip kiterjesztésben van, hanem .7z-ben, ez gond?
Esetleg átcsomagoljam zip-be?Ezt a romot szeretném magyarítani.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
sergio81
tag
Sziasztok!
Snapdragonos telóval is működhet a magyarítás? -
pmikloska
aktív tag
Sziasztok! Hogy lehetne rávenni a jBart-ot, hogy valóban kibontsa nekem egy LG Kit-Kat .apk-it. Egy másik ROM-hoz szeretném őket használni repo-nak, de nem akarom egyenként kibontani őket az APKTool-lal, ha nem muszály...
-
kobipeti
aktív tag
Szeretnék segítséget kérni, mi lehet a gond?link
Bocs csak író módba voltam, most már olvasok is -
mexel
veterán
Hogy pörögjön a topik.
Megvannak a nyelvi fájljaim amik elvileg jók. Fordításkor majdnem mindenbe beleteszi, de a framework-res.apk-t nem fordítja. Ehhez mi kell hogy ebbe is beletegye? Illetve sokszor a többi nyelvet ( pl, ru, bg stb) beleteszi, látszik is a kezdésnél és választhatóak a nyelvek, de a magyart nem. -
mexel
veterán
Na mivel úgy is jól elvagyok itt egyedül felteszek magamnak még egy kérdést:
A jbart fordításnál a nyelvi könyvtárból ( ahol a res mappákban a nyelvet tárolok amit kimentettem máshonnan) csak azt másolja be magának ami kell a fordításhoz, vagy mindent átmásol a mappából ami abban található?
Azaz kell-e törölnöm mást a mappából feltétlenül, vagy maradhat más is ott? ( talán érthető, bár válasz valószínűleg erre sem lesz... ) -
mexel
veterán
Még egy kérdésem lenne jbarttal kapcsolatban:
az "egyedüli fájl" menüben van lehetőség arra hogy 1 apk fájlt kibontsak, szerkesszek és összecsomagoljak? Próbálom, de a módosításokat nem menti el. Erről tud valaki valamit? -
mexel
veterán
Na megvan a hiba: a könyvtárszerkezetnél nagyon válogat. A leírásban az volt hogy main-ba kell, de oda nem jó, csak simán a sajátba kell rakni a fájlokat.
-
-
mexel
veterán
Nos úgy néz ki azzal a rommal valamit csinált aki összerakta, mert nem bontja ki a fájlokat. Másik romból megszereztem a fájlokat azokat már ki tudom bontani, sőt fordítást is megcsinálja, csak éppen nem kerül bele a magyar nyelv.
-
mexel
veterán
Na annyi van, ha a gyári romot csomagolom ki a fentebb linkelt módszerrel, az sikerül, minden apk fájl látszik kicsomagolva. Ha a custom romot akarom kicsomagolni akkor ott az apk mappája de üres. Ez mitől lehet?
-
mexel
veterán
Na az 1.9 az hajlandó ki-becsomizni, elvileg fordítani is de megint hibás amikor elindul a rom, a telepítés után amikor a nyelveket feldobja le is áll sajnos és nem lehet tovább menni.
Ha valakinek meglenne a vagyula miui V6 offline azt megköszönném.
-
mexel
veterán
válasz
#70516736 #740 üzenetére
Általában mindig az első-második-harmadik fájlnál. A bluetooth.apk az első, de ha azt törlöm akkor a következőnél. Most az 1.7.3-al is kipróbáltam ugynazt, de amint végzett a kicomizással és pár dologgal akkor megáll ennél a résznél: Compiling system apps... 1 of 65 stb. Itt 2%-nál van, áll és figyel.
-
törölt tag
válasz
105kacsa #735 üzenetére
A kötekedés helyett inkább segítenél a srácnak.
Neked is megvannak, ha jól tudom
Nosza kapd elő és küldd el a kollégának.
Én is elmenettem mindet, ha ráérek megkeresem, valahol (vagy felhőben vagy valamelyik pendrive-omon, vagy külső HDD-n, valamelyik laptopomon) az a baj nem emlékszem.
A github-omra, ha jól rémlik nem töltöttem fel. -
mexel
veterán
Ez engem is érdekelne hogy honnan tudnám letölteni.
-
mexel
veterán
Hmm. A jbart tesz is hozzá fájlt az appokhoz? Úgy tűnik szépen bepakolja a Stats.apk-t a fájlok közé ami elég érdekes, ezt mindig törölni szoktam a romokból ha éppen találkozom vele. Nem gondoltam hogy azt a jbart teszi oda. Pluszban még egy billentyűzetet is pakol bele. Ezt miért kell vajon ha én nem akarom? Érdekes.
-
mexel
veterán
válasz
#18193920 #729 üzenetére
Ezzel is ugyanaz. Kiírja hogy letöltés, stb, de pár mp-alatt végez mindennel, és semmi eredmény. Nem értem. Kb fél-egy éve simán lefordítottam valamit a jbarttal, az utóbbi időben meg semmit sem sikerül.
Offline nincs meg a Miui V6 hoz a nyelvi fájl valakinek?Valami munkamappában nem kellene megtalálnom a fájlokat? Mert van egy output ahol ugyanaz a rom van ami a kiinduló, csak átnevezve, és van egy munka mappa bzproject néven de abban majdnem üresek a mappák.
Az új 2 fölötti progi pedig az első fájlnál kb 2%-nál átvált pirosra és ott megáll, akár fél órára is, csak a kikapcsolás segít.
-
törölt tag
De a MIUI v6-ot miért nem a MIUI V6 Hungarian (vagyula, miuiandroid.hu) -al próbálod fordítani?
A markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation) az v5, mint ahogy a neve is mutatja.
Az újabbakban már benne van a v6, ha nincs akkor a repo.miui.v4.main.conf-ba ezt kell beírni:
github::vagyula1/miui-v6-hungarian-translation-for-miuiandroid=MIUI V6 Hungarian (vagyula, miuiandroid.hu) -
mexel
veterán
Kipróbáltam az összes jbart-ot 1.7.3-tól az utolsóig. Végigmegy a progi mintha fordítana, kiírja hogy kész, stb, de semmi sem lesz magyar. Miui V6 rom lenne. Beírtam a conf-ba markkovacsot is, de semmi.
Sikerült MIUI V6-ot fordítani valakinek? Valami nagyon nem úgy megy ahogy kellene
Összehasonlítottam a fájlokat az outputba lévőket és az eredetiben lévőket és ugyanazok, csak új dátummal. -
törölt tag
sziasztok
ezt a romot szeretném jobban lefordítani
Stabil Multi ROM 4G
Verzió: KHICNBH21.0 (V5) -
Gyb001
senior tag
Üdv.
A miui 4.10.31 az miui v4 vagy v5? -
törölt tag
Így próbáltad?
[10 hsz-al feljebb] -
hyrex
tag
Sziasztok!
Valaki nekem ezt le tudná magyarosítani?
Köszönöm előre is!
Nekem folyamatosan hibát ír ki, másik repo-ra is... -
válasz
HornedReaper #717 üzenetére
Ha megnézed a képet, ott van, hogy "ICS JB ..."
-
válasz
HornedReaper #715 üzenetére
Szerintem jó helyen jársz, a jBart 4.0.x-et is tudja (legalábbis a 0.5.8-as biztosan).
Lásd pl. #708-as mfrakk bejegyzésnél a képet.
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Android 4.0.2-t van esély magyarosítani valahogy?
-
mexel
veterán
válasz
#18193920 #709 üzenetére
Köszi, olvastam, be is írtam
( mondjuk a többibe is beírtam mert nem tudtam melyikbe írjam mert ez nem miui4)
valamiért semmit sem tölt le. A fájlokból mindig kettőre írja hogy dolgozik rajta, és a munka mappában is csak 2 fájl van mindig. A többi az érintetlen.
Letörlöm és újrakezdem majd mert lehet hogy valamit elállítottam.
Van viszont egy offline Hungarian mappám is azt hová kellene tenni?
Odexes fájlokat nem fordít ugye? Előbb deodexelni kell? Az a része megbízható? -
törölt tag
Az jutott eszembe, hogy nem régen írták itt az oldalon, hogy ami benne van a jBartban MIUI link az nem él már.
Így újra meg kell adni hol található a repó.
Nyisd mef a jBART-master\data\settings\repo.miui.v4.main.conf pl worldpad-al, és szúrd be ezt a sort a többi után:
github::markkovacs76/miui-v5-hungarian-translation-for-miuiandroid=miuiv5 ( markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation)
majd ha elindítod a jbartot már ki tudod választani ezt válaszd ki a markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation -t és azzal lefordítjaSZERK: Az első kérdésed felett van kb 4-5-el
olvasd el az utolsó 20-30 hsz-t
-
törölt tag
Itt a gyűjteményem, az előző oldalon már linkeltem:
[link]
Itt találsz a 2-es jBarthoz magyarítást, ha az angol nem lenne világos:[jBart Hu]
Tehát ez a magyarító program, magyarítása
De mindenek előtt rakd ki magad elé a cikket amit az előbb linkeltem majd a programot elindítva kövesd az utasításokat .
Tényleg minden benne van ami kell.
Ott van pl az is, hogy mivel indítod el a folyamatot -
törölt tag
"Működik még valahogy ez a jbart? Beállítok mindent, de nem tudom pontosan mi a fordítás menete? Mit kell nyomnom? Az újra összeállítás gombot?"
Semmit mást nem kell tenned, csak ami ebben a cikkben le van írva.
[Android magyarítás jBart segítségével] -
mexel
veterán
Működik még valahogy ez a jbart? Beállítok mindent, de nem tudom pontosan mi a fordítás menete? Mit kell nyomnom? Az újra összeállítás gombot? Mert akkor végigfut, elvileg a romban meglelhető hogy fordította akárki, de ugyanúgy angol. 1 magyar betű sincs benne, a fájlok ugyanazok a régi és az összeállított romban méretre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A. ELŐFELTÉTELEK, ELŐKÉSZÜLETEK=========================================================1. Telefonra CWM vagy TWRP...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest