Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Próbáltam a Philz recoveryt megcsinálni, de aszonta, hogy nem MTK-hoz van a recovery.
Amúgy köszi, működött a másolós dolog! Viszont van egy másik teló, ami majdnem tökéletesen magyar, de a settings.apk-val nem boldogulok. Az APK Changer Masterrel is rámentem, de ez a hibaüzenet a log fájlban:
I: Compiling Settings2...
W: Could not find sources
d:\Césave\___Geri\Apk-Changer-master\out\Settings2\res\values\styles.xml:216: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name '@android:style/Widget.QuickContactBadge'.Ki lehet ezt kerülni valahogy?
-
törölt tag
Igen, de ha visszaolvasol egy kicsit, akkor látni fogod, hogy az apktool sem akarta visszacsomagolni a fájlokat!
Azért köszi!Szóval kedves fórumtársak! Lejárt egy újabb idegbeteg nap, de azért lett megoldás a problémámra. Leszedtem egy másik ROM-ot, ami eleve Multilanguage és van benne magyar nyelv. Ennek a fájljait már oda-vissza kezeli végre az Apktool, úgyhogy már csak le kell fordítanom az a 2-3 alkalmazást, ami hiányzik a ROM-ból, illetve kijavítani néhány hibát, ami szúrja a szemem.
Nagyon kössz mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A. ELŐFELTÉTELEK, ELŐKÉSZÜLETEK=========================================================1. Telefonra CWM vagy TWRP...
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Óra topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest