Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Víz Elek
senior tag
Igen.
Egy romot tartalmazó zipet képes a jBart automatizáltan kicsomagolni, visszafejteni, belerakni a szükséges változtatásokat, újrafordítani, és visszacsomagolni az egészet aláírva egy új zip állományba.
2. A jBart-ban kiválasztjuk a zippelt forrásromot - a gyári firmware (.img) nem használható, csak egy CWM/TWRP Recovery-vel készített mentés!
De nekem nem zippelt forrásrom van, hanem .7z..
-
törölt tag
Ennyit sikerült összevadásznom, már mindenhol az új verzió található a régebbieket törlik.
[jBart versions]jBART-master 0.58
jBART-master 1.52
jBART-master 1.60
jBART-master 1.73
jBART-master 1.85
jBART-master 1.90
jBART-master 2.00a -
-
dudzsi
tag
Gondoltam hogy nem egy igazi cater telefon, de nálam leesésböl többet birna mint a mostani.
De elvileg megoldható lenne a magyar nyelv? Azt még meg kérdezném hogy csak recoveryvel mentett rom jó vagy ha van egy zip-s gyári rom az is jó. A jbartbál az egész rom kell, vagy csakaz a rész amibe a nyelv van?
-
törölt tag
Persze ezt olvastam.
Úgy tudom ez is megoldható.
Azt olvastam Umeng.com blokkoláshoz a /system/etc/hosts file-ban kell hozzáadni a következőt: 127.0.0.1 umeng.com.
Ez átirányítja a forgalmat a localhost-ra, ami azt jelenti, hogy ami az umeng.com-ra menne forgalom, az a saját telefonodra fog.
De amint említettem engem pont nem érdekel az, ha egy idióta kínai gyerek elolvassa az smseimet, vagy éppen tudja hol vagyok.
Na bumm és mit kezd a névjegyeimmel vagy a zenéimmel.
Olyan fényképeket, doksikat meg nem tárolok a telefonon amit sajnálnék ha kikerülne.
Addig pedig amíg ezt írják "így NEM lehet biztosan megmondani hogy mi történik a háttérben."
addig csak városi legenda
Úgy érzem nagyobb a füstje mint a lángja ennek a lewa ügynek. -
hungobungo
senior tag
Most megfogtál: nagyon régen többet vacakoltam vele, lehet hogy rosszul emlékszem, ezért módosítottam is a leírást. Bár ha a tar-t kicsomagolod, átrakod zipbe, és máris kész vagy
Van egy recovery creator program, azzal elvileg egyszerű a nulláról megcsinálni bármilyen csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A. ELŐFELTÉTELEK, ELŐKÉSZÜLETEK=========================================================1. Telefonra CWM vagy TWRP...
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Óra topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest