Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Próbáltam a Philz recoveryt megcsinálni, de aszonta, hogy nem MTK-hoz van a recovery.
Amúgy köszi, működött a másolós dolog! Viszont van egy másik teló, ami majdnem tökéletesen magyar, de a settings.apk-val nem boldogulok. Az APK Changer Masterrel is rámentem, de ez a hibaüzenet a log fájlban:
I: Compiling Settings2...
W: Could not find sources
d:\Césave\___Geri\Apk-Changer-master\out\Settings2\res\values\styles.xml:216: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name '@android:style/Widget.QuickContactBadge'.Ki lehet ezt kerülni valahogy?
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #536 üzenetére
Lehet 2014.03.12 mivel rövid dátum esetén fordítva szokás "külföldiül" leírni. Persze az Antutu-ban az Android SDK verziója megmondja a tutit.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #480 üzenetére
Igen, hozzáadtam a (Jbartos magyarítás utáni) framework-öt, és először végigpötyögtettem az ajánlott beállításokkal, akkor talán az 1.5-ös APKTool-t ajánlotta, de úgy sem volt jó. Utána beállítottam a 2.0-s verziót, de azzal sem lett jó.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #478 üzenetére
Korai volt az öröm, csak az mms.apk-val tudok mit kezdeni. A contacts.apk-t ha csak visszaforgatom módosítás nélkül, már akkor sem jó. A phone.apk meg nem is kell, mert az a contacts.apk-val együtt van.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #476 üzenetére
Köszi! Működik!
Csak kicsit időigényes.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #474 üzenetére
Egyben fordítottam a legújabb JBart-tal, így ezért nem értem. Abban meg alapból benne volt az indant féle Lewa v5 magyarítás.
Köszi a tippet, holnap megpróbálom!
-
RVR400
veterán
Üdv!
Tegnap került hozzám egy T908 teló. Egy mókolt Lewa V5 van rajta, amit sikerült is nagyrészt magyarosítanom. De a tárcsázó, az üzenetek meg a névjegyek angol nyelven maradtak. Tud valaki valami megoldást rá?
-
RVR400
veterán
Az új Jbart nálam mindig elszáll repository was not found hibával (asszem, hogy a patcheknél nem találja, amit kellene)
Viszont van nálam egy Flying 5I, a reégebbi jbarttal megcsináltam am agyarítást, minden jó, csak néhány app úgy gondolja, hogy nem áll át magyar nyelvre. A legidegesítőbb, hogy ez pont a tárcsázó, a névjegyek meg az üzenetek alkalmazás. Kicseréltem már tutira magyar nyelven is működő applikációkra is, németre pl át is vált, de magyarra nem, hanem angol marad. -
RVR400
veterán
Egyszercsak megcsinálta, és végre jó is.
Van viszont még egy problémám. 4 GB ROM van a telóban, de mindez egyben, szóval nincs külön tárhely, és data partíció. Egyben van a system és a data, van még 2 GB üres hely, ebből 1 GB-t valahogy lekanyarítanék legalább belső SD-nek. Viszont fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Tudom, hogy nem ide tartozik a dolog, de itt megfordul pár szakértő. -
RVR400
veterán
Nekem elszáll Error: Repository was not found üzenettel...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A. ELŐFELTÉTELEK, ELŐKÉSZÜLETEK=========================================================1. Telefonra CWM vagy TWRP...
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest