Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Próbáltam a Philz recoveryt megcsinálni, de aszonta, hogy nem MTK-hoz van a recovery.
Amúgy köszi, működött a másolós dolog! Viszont van egy másik teló, ami majdnem tökéletesen magyar, de a settings.apk-val nem boldogulok. Az APK Changer Masterrel is rámentem, de ez a hibaüzenet a log fájlban:
I: Compiling Settings2...
W: Could not find sources
d:\Césave\___Geri\Apk-Changer-master\out\Settings2\res\values\styles.xml:216: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name '@android:style/Widget.QuickContactBadge'.Ki lehet ezt kerülni valahogy?
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #536 üzenetére
Lehet 2014.03.12 mivel rövid dátum esetén fordítva szokás "külföldiül" leírni. Persze az Antutu-ban az Android SDK verziója megmondja a tutit.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #480 üzenetére
Igen, hozzáadtam a (Jbartos magyarítás utáni) framework-öt, és először végigpötyögtettem az ajánlott beállításokkal, akkor talán az 1.5-ös APKTool-t ajánlotta, de úgy sem volt jó. Utána beállítottam a 2.0-s verziót, de azzal sem lett jó.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #478 üzenetére
Korai volt az öröm, csak az mms.apk-val tudok mit kezdeni. A contacts.apk-t ha csak visszaforgatom módosítás nélkül, már akkor sem jó. A phone.apk meg nem is kell, mert az a contacts.apk-val együtt van.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #476 üzenetére
Köszi! Működik!
Csak kicsit időigényes.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #474 üzenetére
Egyben fordítottam a legújabb JBart-tal, így ezért nem értem. Abban meg alapból benne volt az indant féle Lewa v5 magyarítás.
Köszi a tippet, holnap megpróbálom!
-
RVR400
veterán
Üdv!
Tegnap került hozzám egy T908 teló. Egy mókolt Lewa V5 van rajta, amit sikerült is nagyrészt magyarosítanom. De a tárcsázó, az üzenetek meg a névjegyek angol nyelven maradtak. Tud valaki valami megoldást rá?
-
RVR400
veterán
Az új Jbart nálam mindig elszáll repository was not found hibával (asszem, hogy a patcheknél nem találja, amit kellene)
Viszont van nálam egy Flying 5I, a reégebbi jbarttal megcsináltam am agyarítást, minden jó, csak néhány app úgy gondolja, hogy nem áll át magyar nyelvre. A legidegesítőbb, hogy ez pont a tárcsázó, a névjegyek meg az üzenetek alkalmazás. Kicseréltem már tutira magyar nyelven is működő applikációkra is, németre pl át is vált, de magyarra nem, hanem angol marad. -
RVR400
veterán
Egyszercsak megcsinálta, és végre jó is.
Van viszont még egy problémám. 4 GB ROM van a telóban, de mindez egyben, szóval nincs külön tárhely, és data partíció. Egyben van a system és a data, van még 2 GB üres hely, ebből 1 GB-t valahogy lekanyarítanék legalább belső SD-nek. Viszont fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Tudom, hogy nem ide tartozik a dolog, de itt megfordul pár szakértő. -
RVR400
veterán
Nekem elszáll Error: Repository was not found üzenettel...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A. ELŐFELTÉTELEK, ELŐKÉSZÜLETEK=========================================================1. Telefonra CWM vagy TWRP...
- Politika
- Villanyszerelés
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest