Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Hogy pörögjön a topik.
Megvannak a nyelvi fájljaim amik elvileg jók. Fordításkor majdnem mindenbe beleteszi, de a framework-res.apk-t nem fordítja. Ehhez mi kell hogy ebbe is beletegye? Illetve sokszor a többi nyelvet ( pl, ru, bg stb) beleteszi, látszik is a kezdésnél és választhatóak a nyelvek, de a magyart nem. -
mexel
veterán
Na mivel úgy is jól elvagyok itt egyedül felteszek magamnak még egy kérdést:
A jbart fordításnál a nyelvi könyvtárból ( ahol a res mappákban a nyelvet tárolok amit kimentettem máshonnan) csak azt másolja be magának ami kell a fordításhoz, vagy mindent átmásol a mappából ami abban található?
Azaz kell-e törölnöm mást a mappából feltétlenül, vagy maradhat más is ott? ( talán érthető, bár válasz valószínűleg erre sem lesz... ) -
mexel
veterán
Még egy kérdésem lenne jbarttal kapcsolatban:
az "egyedüli fájl" menüben van lehetőség arra hogy 1 apk fájlt kibontsak, szerkesszek és összecsomagoljak? Próbálom, de a módosításokat nem menti el. Erről tud valaki valamit? -
mexel
veterán
Na megvan a hiba: a könyvtárszerkezetnél nagyon válogat. A leírásban az volt hogy main-ba kell, de oda nem jó, csak simán a sajátba kell rakni a fájlokat.
-
-
mexel
veterán
Nos úgy néz ki azzal a rommal valamit csinált aki összerakta, mert nem bontja ki a fájlokat. Másik romból megszereztem a fájlokat azokat már ki tudom bontani, sőt fordítást is megcsinálja, csak éppen nem kerül bele a magyar nyelv.
-
mexel
veterán
Na annyi van, ha a gyári romot csomagolom ki a fentebb linkelt módszerrel, az sikerül, minden apk fájl látszik kicsomagolva. Ha a custom romot akarom kicsomagolni akkor ott az apk mappája de üres. Ez mitől lehet?
-
mexel
veterán
Na az 1.9 az hajlandó ki-becsomizni, elvileg fordítani is de megint hibás amikor elindul a rom, a telepítés után amikor a nyelveket feldobja le is áll sajnos és nem lehet tovább menni.
Ha valakinek meglenne a vagyula miui V6 offline azt megköszönném.
-
mexel
veterán
válasz
#70516736 #740 üzenetére
Általában mindig az első-második-harmadik fájlnál. A bluetooth.apk az első, de ha azt törlöm akkor a következőnél. Most az 1.7.3-al is kipróbáltam ugynazt, de amint végzett a kicomizással és pár dologgal akkor megáll ennél a résznél: Compiling system apps... 1 of 65 stb. Itt 2%-nál van, áll és figyel.
-
mexel
veterán
Ez engem is érdekelne hogy honnan tudnám letölteni.
-
mexel
veterán
Hmm. A jbart tesz is hozzá fájlt az appokhoz? Úgy tűnik szépen bepakolja a Stats.apk-t a fájlok közé ami elég érdekes, ezt mindig törölni szoktam a romokból ha éppen találkozom vele. Nem gondoltam hogy azt a jbart teszi oda. Pluszban még egy billentyűzetet is pakol bele. Ezt miért kell vajon ha én nem akarom? Érdekes.
-
mexel
veterán
válasz
#18193920 #729 üzenetére
Ezzel is ugyanaz. Kiírja hogy letöltés, stb, de pár mp-alatt végez mindennel, és semmi eredmény. Nem értem. Kb fél-egy éve simán lefordítottam valamit a jbarttal, az utóbbi időben meg semmit sem sikerül.
Offline nincs meg a Miui V6 hoz a nyelvi fájl valakinek?Valami munkamappában nem kellene megtalálnom a fájlokat? Mert van egy output ahol ugyanaz a rom van ami a kiinduló, csak átnevezve, és van egy munka mappa bzproject néven de abban majdnem üresek a mappák.
Az új 2 fölötti progi pedig az első fájlnál kb 2%-nál átvált pirosra és ott megáll, akár fél órára is, csak a kikapcsolás segít.
-
mexel
veterán
Kipróbáltam az összes jbart-ot 1.7.3-tól az utolsóig. Végigmegy a progi mintha fordítana, kiírja hogy kész, stb, de semmi sem lesz magyar. Miui V6 rom lenne. Beírtam a conf-ba markkovacsot is, de semmi.
Sikerült MIUI V6-ot fordítani valakinek? Valami nagyon nem úgy megy ahogy kellene
Összehasonlítottam a fájlokat az outputba lévőket és az eredetiben lévőket és ugyanazok, csak új dátummal. -
mexel
veterán
válasz
#18193920 #709 üzenetére
Köszi, olvastam, be is írtam
( mondjuk a többibe is beírtam mert nem tudtam melyikbe írjam mert ez nem miui4)
valamiért semmit sem tölt le. A fájlokból mindig kettőre írja hogy dolgozik rajta, és a munka mappában is csak 2 fájl van mindig. A többi az érintetlen.
Letörlöm és újrakezdem majd mert lehet hogy valamit elállítottam.
Van viszont egy offline Hungarian mappám is azt hová kellene tenni?
Odexes fájlokat nem fordít ugye? Előbb deodexelni kell? Az a része megbízható? -
mexel
veterán
Működik még valahogy ez a jbart? Beállítok mindent, de nem tudom pontosan mi a fordítás menete? Mit kell nyomnom? Az újra összeállítás gombot? Mert akkor végigfut, elvileg a romban meglelhető hogy fordította akárki, de ugyanúgy angol. 1 magyar betű sincs benne, a fájlok ugyanazok a régi és az összeállított romban méretre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A. ELŐFELTÉTELEK, ELŐKÉSZÜLETEK=========================================================1. Telefonra CWM vagy TWRP...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest