Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsass
tag
válasz
Black_Raven #209 üzenetére
Ez a nehezebb kérdés elég relatív, mert akinek volt korábban acél vázas órája ebben a méretkategóriában, mint nekem ahhoz képest ez pillekönnyű óra és igen is érződik a titán súlycsökkentő szerepe, de aki a műanyag órákhoz szokott ahhoz képest érződik valóban, hogy nehezebb.
Érdemes egy próbát tenni a csuklón mielőtt megvennéd, mert nekem is vékony a csuklómnál, de én egy másik bőrszíjat választva, ami jobban megtörik/meghajlik a csatlakozásnál nagyon jó feszesre tudtam állítani az órát és azóta egyáltalán nem zavar a nagy mértete és egyáltalán nem lötyögős egyedül a vastagságát kell megszokni az órának, mert kezdetben elég könnyen odavágja az ember mert jobban kilóg a kéz síkjából, de szerencsére iszonyat strapabíró ez a váz és a üveg is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest