Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Időkép felénk légnyomásra 1025-ös értéket mutat, az óra 1011-et. Én úgy vettem észre, alacsonyabb értékeket szokott mérni, mint a valós.
Múltkor Kékesre felmentem, a magasságmérő egész pontos volt, néhány métert tévedett. A légnyomás is esett, ahogy mentünk felfele, tehát mér. Itt az Alföldön hiába adok meg kamumagasságokat, nem változik.
[ Szerkesztve ]
-
bali66
tag
válasz pajorgergo #197 üzenetére
Köszi, akkor a fórumokban írt alapján tényleg csal a barométer.
-
bali66
tag
válasz pajorgergo #195 üzenetére
Köszi. A légnyomás értéked mennyire passzol az időkép értékéhez?
-
bali66
tag
Sziasztok. Kipróbálná nekem valaki, hogy ha a magasság kalibrálásba belementek és 200 méterrel emeltek a mostanihoz képest, akkor mennyivel változik a légnyomás értéke? PL: 100m>300m
1010Hpa>990hPaKöszi.
[ Szerkesztve ]
-
ystuc
tag
3 és fél éve van meg a Huawei Mate 10 Pro telefonom, azt hiszem ismerem minden részét. Most viszont van egy dolog, ami kifogott rajtam, segítségre lenne szükségem. Eddig egy Huawei Band 4 Proval használtam összekötve, a napokban azonban beújítottam egy Huawei Watch GT2 Pro verziót. A kérdésem az, hogy ha bejövő hívásom van, BT kapcsolattal, az alap csengőhang szól, nem a jól megszokott, 10 éves csengőhangom. Ezen lehet változtatni valahogy? Illetve van, hogy megszólal, de többször nem. Kicsit értetlenül állok a dolog előtt.
Előre is köszi a segítséget.Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Black_Raven
veterán
válasz szabochris #191 üzenetére
Nekem OnePlusom van van, kérlek mástól kérj segitséget.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
szabochris
aktív tag
válasz Black_Raven #187 üzenetére
Elmondanád, mit hova kell állítani?
Mert én is küzdök az értesítésekkel. :) -
balu1977
senior tag
Tud ez az óra vaktérképes navigációt?
-
SsPL711
őstag
válasz Black_Raven #187 üzenetére
Hosszú évek és sok Sziamiaú telefon után, már lassan tudom mit hova állítsak
De van mikor mégse úgy működikHonor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
válasz Black_Raven #185 üzenetére
Én Xiaomi-val használom, de nincsenek értesítési anomáliák. Honor órával se volt, garminnal, amazfit-el se volt.
Ott valami más probléma lehet.
Valamilyen telepített app is okozhatja.Nálam egyetlen óra csinált hasonlót, az Amazfit Stratos 2s, de az ismert fw hiba volt az óránál.
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
athomi
veterán
válasz Black_Raven #183 üzenetére
Én telefonproblémára gyanakszom, Redmi Note 9. Valószínűleg annak is kellene egy visszaállítás.
[ Szerkesztve ]
-
-
athomi
veterán
válasz Black_Raven #180 üzenetére
Sokszor nem kaptam meg az értesítést, ha meg megkaptam, akkor 8x-ozta.
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
Az értesítésekkel nekem is gond volt.
De rájöttem, hogy a telefonon kikapcsoltam a Bluetooth-tHonor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
athomi
veterán
Csináltam egy visszaállítást, jó lett. Mivel az értesítésekkel is problémáim voltak, így kíváncsi vagyok, az megoldódik e.
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz Black_Raven #176 üzenetére
A mikrofonon az "Ürítés" funkció vajmi keveset segít.
Annak a hangszóróra van csak hatása.
Viszont az óra alaphelyzetbe állítást érdemes kipróbálni szerintem is.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Black_Raven
veterán
Szia! Sztem szerviz előtt próbálj egy Visszaállitást az órán és ki kellene próbálni hogy bejövő hívás közben a hangerőt lehet e állitani az órán. Esetleg jól lemosni és az Ürités funkcióval kirázatni hátha csak poros volt a mikrofon. Egy próbát megérhet.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Ha az órával telefonálok engem csak akkor hallanak, ha odahajolok az óra mikrofonjához 5-10 cm-re. 30-40 cm-ről nem nagyon hallanak. Másnál is ilyen?
-
lejbi
tag
Hello
érdeklődnék, hogy a messenger üzeneteket másnál sem lehet elolvasni az órán? A sima sms, a whatsapp is elolvasható.
Köszi
Üdv: Lejbi
-
Black_Raven
veterán
válasz pajorgergo #169 üzenetére
Hmm, ez érdekes. Nekem 1-et frissitett és már a legfrissebb lett rajta.
-
Dwatti
addikt
Sziasztok !Huawei Watch GT 2 Pro mennyire kompatibilis iPhone készülékkel ? Bt hanghívás müködik rendesen ?
-
Black_Raven
veterán
Ez egy univerzális válasz volt, szinte mindenhez jó lehet. kösz hogy szóltál.
pajorgergo azért kár érte, majd ránézek a Lacira.
Viszont jó lett az első teszt, bár nem egésznapra szól, de az első körben egyforma lett a Fit és a Pro lépésszáma.[ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
válasz Black_Raven #164 üzenetére
Pár hete kezdtem én is megörülni, hogy hátha, de aztán nem.
Plusz Tech2 Laci csinált tesztet és nem igazán pontos a dolog GT3 Pro-n... -
SsPL711
őstag
válasz Black_Raven #162 üzenetére
Nem neked válaszoltam
-
Black_Raven
veterán
válasz pajorgergo #163 üzenetére
Értem, csak gyanús volt hogy itt van, megszoktam hogy kamu menüpont nincs az Egészség appban.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz Black_Raven #162 üzenetére
GT3 és GT3 Pro tudja, fizikailag egy eltérő szenzor kell hozzá tudtommal ami a GT2 Pro-ban nincs benne.
-
SsPL711
őstag
válasz Something_ #159 üzenetére
Olyan nincs, Amazfit GTR 2 van. De abban sincsenek benne ezek amiket írtál.
Nekem van az is, mármint Amazfit GTR 2.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Black_Raven
veterán
A bőrhőmérséklet mérést vajon mikor akarják bekapcsolni,?
-
Something_
őstag
válasz pajorgergo #158 üzenetére
Koszi a valaszt. A masik kiszemelt a Xiaomi GTR 2,de ez a Huawei szimpatikusabb.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz Something_ #157 üzenetére
Email nem olvasható teljes egészében, elutasítani el tudod de előre beállított választ nem tudsz küldeni.
Samsung órák asszem tudják, vagy Android Weart futtató órák. -
Something_
őstag
Sziasztok!
Ilyen oran gondolkodom, de nem egyertelmu, hogy tudja e az alabbiakat.
1. Ertesitesek, sms, email, messenger, stb olvashato teljes egeszeben az oran?
2. Hivas elutasithato az orarol valasztott uzenettel?Koszi.
-
SsPL711
őstag
válasz Black_Raven #154 üzenetére
És ez csak a reggeli kávézás volt?
[ Szerkesztve ]
-
-
SsPL711
őstag
válasz Black_Raven #151 üzenetére
Addig megnézem hátha valaki tesztelte a lépésszámláló pontosságát
-
Black_Raven
veterán
Szia! Nem ott a turpisság, mármint a kombinált számolással. Nekem csak az óra adatait hozza(OP8T). Nekem a Fit 12k lépés ua Pronál 16-18. Mintha minden mozgást lépésnek számolna. Ha szenzorhiba, szerviz vagy csere, ha sw javitani kéne. Hétvégén mindkét órát felveszem és remélem láthatom az eddig külön mért difit, csak eddig mindig elfelejtettem a 2 órát egyszerre használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest