Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz pajorgergo #333 üzenetére
Nekem leesett az aszfaltra a kezemből, lett rajta egy apró törés, valamint bizonyos fényviszonyok mellett ha kissé zsíros a kijelző, 2-3 apró karc rajzolódik ki. Ami fura, ha egy ronggyal megtörlöm, eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Időkép felénk légnyomásra 1025-ös értéket mutat, az óra 1011-et. Én úgy vettem észre, alacsonyabb értékeket szokott mérni, mint a valós.
Múltkor Kékesre felmentem, a magasságmérő egész pontos volt, néhány métert tévedett. A légnyomás is esett, ahogy mentünk felfele, tehát mér. Itt az Alföldön hiába adok meg kamumagasságokat, nem változik.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Black_Raven #183 üzenetére
Én telefonproblémára gyanakszom, Redmi Note 9. Valószínűleg annak is kellene egy visszaállítás.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Black_Raven #180 üzenetére
Sokszor nem kaptam meg az értesítést, ha meg megkaptam, akkor 8x-ozta.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Csináltam egy visszaállítást, jó lett. Mivel az értesítésekkel is problémáim voltak, így kíváncsi vagyok, az megoldódik e.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Ha az órával telefonálok engem csak akkor hallanak, ha odahajolok az óra mikrofonjához 5-10 cm-re. 30-40 cm-ről nem nagyon hallanak. Másnál is ilyen?
-
athomi
veterán
válasz Black_Raven #143 üzenetére
Valamelyik nap sétáltam egy 2 km-es távot A-ból B-be és vissza, közben számoltam a lépésszámot. Mikor megállok odaszámol még néhány lépést, amit nem értek miért van, de ezen kívül jól számolt. A megtett km-t viszont nem ellenőriztem.
Ti hogy ellenőrzitek, hogy nem megfelelően számol lépésszámot?
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz beastars #128 üzenetére
Nekem a classic van, bőrszíjjal. A bőrszíj viszont inkább alkalmi viselésre van, napi viseletbe hamar tönkremegy, sportra pedig egyáltalán nem való. Már a víz is tönkreteszi, az izzadság meg főleg.
Gyári szilikon szíjat akartam mellé, de egyrészt kapni se nagyon lehet, ráadásul baromi drága. Vettem egy Xiaomi Amazfit Colorful Series 22mm szilikonszíjat, ennek jó a minősége és megfizethető.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz pajorgergo #115 üzenetére
Tegnap reggel állítottam be 121m-re, valahogy 52m lett belőle.
-
athomi
veterán
A bőrszíj mennyire strapabíró? Így ránézésre félek, hogy ezen valami festék van, ami viszonylag hamar kopásba fog kezdeni...
Egy szilikonszíjat amúgy igazán tehettek volna a bőrszíj mellé.Szilikonszíjból amúgy mit ajánlotok ami viszonylag olcsón és gyorsan beszerezhető idehaza?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest