- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Igen valóban, így felesleges.
Én Garminról jöttem, az felismerte a biciklizést. és szépen szerepelt a napi jelentésben, hogy tekertem 1 órát akkor is, ha nem indítottam edzést mert pl. eltekertem a strandra .Azt gondoltam itt ez való erre. Igaz a garmin meg sokszor a bevásárló kocsi tologatást is kerékpározásnak érzékelte ( ami egyébként az órán érzékelhető mozgás tekintetében valóban hasonló).Az ebből a szempontból jobb, de pl. az a nap közbeni alvást nem regisztrálta, ez meg simán tudja.
-
csipuka
senior tag
Ez jobban mukodott a Samsung orakon. Az felismerte a mozgast, es elindult visszamenolegesen a szamlalo, mindenfele interaktivitas nelkul.
En is kikapcsoltam ez ezen az oran, de inkabb csak azert, mert fel ora utan se akarta felismerni a setat. Ha akarok valamit, akkor elinditom manualisan. -
ntomka
nagyúr
Jogos.
Egyelőre nem tudom elképzelni mindent bekapcsolva (ahogy nekem is van) + némi edzés mellett hogy bírhat ki 7+ napot ez az óra. Tegnap délután töltöttem fel teljesen, kicsit tovább is töltőn volt, nem telt még el a 24 óra és ebben még edzés sem volt, de már 87%-on áll.
-
krisz727
tag
Pár napja strandoltam vele,úsztam is próbaképpen.a méter bizonytalan volt mert nem az úszómedencében mértem,csak szemre,de kb jó lehetett.kb
Mellúszást azt pedig eltalálta.utána recsegett a hangszóró de gondolom kiszáradt és azóta jó
Honor Band 4 em volt előtte az is bírta a vizet ,simát is meg a sósat is -
zozobá
csendes tag
-
Sanyyka
aktív tag
Szia, köszönöm a tippet, de inkább visszavittem és becserélem egy Galaxy Watch-ra Honor-hoz képest +25e, Huawei-hez 10e.
Valószínűleg az is szrul mutatja majd a pulzust, de legalább sok más vackot is lehet vele bzerálni.
Azért nagyon szépen köszönöm hogy anno javasoltad, nagyon jól összerakott, szép cucc a Honor, azonban sajnos simán az is lehet, hogy maga a technológia nem alkalmas precíz pulzusmérésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest