- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, GT2-őm már volt és nagyon szerettem, de kerékpározás közben az auto-stop funkció és a strava szinkronizálás nagyon hiányzott. Van valakinek teljesen biztos infója arról, hogy tudja-e már ezeket az új széria? Illetve az akku üzemidő van ugyanolyan jó? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
sziszikzs
csendes tag
Ha esetleg gmailt használsz akkor ott érdemes megnézni a névjegyzéket és ami duplán van azt törölni. Nekem pl állandóan kilépett az óra a névjegyzékből és az lett a megoldás, hogy átnéztem gmailba a névjegyzékeket, a duplákat töröltem meg egy rakás e-mail címet amihez nem tartozott telefonszám de mégis a névjegyek közzé került. Így már jó lett az órán a névjegyzék.
-
Márklár
tag
Ma magán számról volt egy hívásom, a telefon csörgött az óra semmit nem csinált. Ugye ilyenkor bluetooth kapcsolat van (ha közel van a telefon). Kipróbáltam eSIM-el is és úgy sem csörgött. Ezek szerint ha magán telefonszámról (rejtett számról) hívnak nem jelez (nem feltétlenül baj
).
Még valami, amikor szinkronizálódtak a névjegyek, észrevettem, hogy minden névjegy duplán jelent meg, de csak az egyik hívható a másik csak a név, az nem hívható.
Régen, az androidnál volt ilyen duplikálódás emlékeim szerint, a névjegyzék mentésekor PC-re. Erre valaki tud megoldást?Márklár
-
gyuri2008
veterán
válasz
philoxenia #277 üzenetére
Meg jött,hát igen nagynak érzem
Lehet,hogy megy vissza............
Vagy megy fel az apróra............... -
sziszikzs
csendes tag
válasz
philoxenia #287 üzenetére
Szolgáltató megoldotta
-
sziszikzs
csendes tag
Ha órával telefonálok hol lehet beállítani, hogy a hívott félnél ne magán szám jelenjen meg? Köszi előre is!
-
toto0569
addikt
Watch 3 pro-m van...minden frankó 1 hétig aztán megszűnik az üzenetek jelzése az órán. Magában az üzenet megjön ,azonnal olvasható is de a hang és a rezgés elmarad. Minden beállítást törlök és újra beállítok akkor nyerek megint 1 hetet... Samsung A70 a telefon amivel használom. Más nem járt még így?
Sokáig nem volt vele gondom... -
gyuri2008
veterán
válasz
Ez a 46 mm es
-
SsPL711
őstag
válasz
Szerintem az csak 46-os, nekem gt2 pro is van, de már az is határeset.
-
gyuri2008
veterán
válasz
philoxenia #274 üzenetére
-
gyuri2008
veterán
válasz
philoxenia #269 üzenetére
19 cm a csuklóm, nem lesz nagy?
-
cH1
aktív tag
válasz
szizso71 #265 üzenetére
Kipróbáltam pár dolgot. A Spotify Lite kifejezetten jól működik, YouTube vanced is megy bár ekkora kijelzőn értelme nincs sok. Nagyon tetszik hogy a Huawei gyári böngésző is tökéletes a lehetőségekhez képest. Még Google fiókkal is be lehet lépni pl emailt olvasni, vagy akár azon keresztül nézni YouTubeot. Messenger nem ment se a normál se a lite változat. Tudsz esetleg valamilyen appot amibe be lehet lépni pl messenger, viber, watsapp stb fiókkal és kezeli az üzeneteket?
-
gyuri2008
veterán
Szerintetek melyik éri meg jobban?
A sima Huawei watch3 127.840
Vagy a Huawei watch 3 pro 139.740
11900 ft a különbözet
Mind a kettőhöz jár HUAWEI FreeBuds 4i feketében -
gyuri2008
veterán
iPhone telefonnal használja valaki?
Ha igen mennyivel tud kevesebbet mint androidon? -
szizso71
tag
Sziasztok.
Valaki próbálta már rajtam kívül az xda-s megoldással app felrakást?
Én kipróbáltam, a youtube, a spotify megy, de volt olyan app ami megbolondította az órát.
Ha esetleg más próbálta és van olyan app ami fut az órán ezeken kívül megoszthatná.
-
Jocohun
tag
válasz
philoxenia #261 üzenetére
Köszi a választ. Már volt szervizben de ők hibátlannak mondták.
-
Jocohun
tag
Sziasztok. Van egy Huawei Watch 3 pro órám és feltűnt ,hogy a korona kotyog. Nem tudom másnak is kotyog vagy mozog a korona? Sajnos videót nem tudok feltölteni itt róla.
Itt a link. https://youtu.be/TWsWNXp3_9M -
nortx55
csendes tag
Viber üzenetre lehet válaszolni? Diktálni lehet be írja magyarul? Köszönöm. Galaxy watch 2-t cserelnem nem tudom hogy mennyit veszítenék funkcióba watch 2 nálam hibátlan :)
-
sziszikzs
csendes tag
Fiókba be vagyok lépve, mindent engedélyeztem amit lehetett. Újraindítás is volt. Tegnap az óra beállításain belül alapra állítottam vagy csak a gyorsítótárát töröltem a telefon vagy névjegyzéknek de ma már nem találom , hogy hol is voltam, jogosultságok vagy program beállításainál....
Miután azt megcsináltam be tudtam lépni a névjegyzékbe kb 3 szor de utána megint a hiba ugyanez, rányomok, nem lép be.
-
Márklár
tag
válasz
sziszikzs #255 üzenetére
Be vagy lépve a Huawei fiókodba? Minden működik az Egészség appban? Minden menüpontba be tudsz lépni az Egészség appban?
Szerintem az Egészség app környékén lesz valami beállítási probléma.Nekem az értesítésekkel volt probléma, mikor mindent beállítottam és nem volt jó, akkor végső megoldásként a telefont újraindítottam és láss csodát minden jó lett!
Márklár
-
sziszikzs
csendes tag
Igen, ugyanez. Rányomok az ikonra, mindha belépne aztán kilép. Beállításoknál a wifi felett lévő menübe se tudok belépni, feltételezem az a fiókom lenne.
-
sziszikzs
csendes tag
válasz
philoxenia #246 üzenetére
Nekem P30 PRO van de ezen még android fut és nem Harmony os de nem tudom, hogy ez befolyásolja a névjegy alkalmazás működését.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
sziszikzs #245 üzenetére
Kevesen vettek ilyen órát szerintem és nyilván ők sincsenek mind itt.
Nekem a kék névjegy ikon is működik és ha továbblépek a híváslistából az órán, ott is látom a névjegyeket. Nekem Hua Mate20X5G a telefon. Alapvetően a Health alkalmazásból a telefonról lehet menedzselni az appokat .
-
sziszikzs
csendes tag
válasz
philoxenia #244 üzenetére
Közben lett is egy ilyen órám
esim is van de ha a névjegy ikonra rákattintok akkor abba nem lép be. Nálad be lehet lépni? Köszi a választ! Nem nagyon pörög ez a fórum, ezek szerint ennyire kevesen vettek ilyen órát vágy más felületen vannak a magyar felhasználók?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
sziszikzs #243 üzenetére
E-sim nincs? Ha nincs, a telefont használja, ott kell engedélyezni szerintem, hogy hozzáférjen a névjegyzékhez.
242: e-sim gond nélkül megy, zenék is. Értesítések jól olvashatók, válaszolni még nem próbáltam rájuk. Fizetésnél csak a Tárca van, az szerintem Európában még nem működik.
-
sziszikzs
csendes tag
Sziasztok! Gondolkodom egy gt 3 pro vásárlásán de érdekelne, hogy lehet e már válaszolni az üzenetekre, facebook, messenger,stb..., meg is lehet az értesitéseket nyitni az órán vagy csak a telefonon? NFC fizetés megy és az esim? Meg talán még a zenék átvitelével is gond volt régebben ha jól tudom. Most egy samsung galaxy watch 4 classic órát használok de gondolkodom cserén ha már használható a gt 3. Köszönöm előre is!
-
cH1
aktív tag
válasz
stanleyg #240 üzenetére
Ha esetleg nem huawei telefonnal használjátok, akkor azt kell csinálni hogy először letörlitek a Huawei Health alkalmazást, utána a HMS-t (ha esetleg telepítettétek, bár gondolom nem, mert akkor nem lenne ilyen gondotok), majd playstoreból letöltitek a Petal Health appot.
-
stanleyg
csendes tag
Sziasztok! Nekem GT-2m van, testvérem vett ma egy 42mm Huawei Watch GT3-at. Viszont kínlódik a párosítással, mivel a Health alkalmazás nem dobja fel neki a készülék listában az órát, frissítetni akarja az alkalmazást, de a playben persze a legfrissebb van....... Én távgyógyítani nem tudok, esetleg valaki járt így?
-
toto0569
addikt
Köszi!
Még nem találtam megoldást,hogy cserélni tudjam.
Lehet,hogy egy frissítésben benne lesz 1x... -
toto0569
addikt
A watch 3 pro-ban a messenger üzenet hangját át lehet állítani másra?
Vagy csak ez az egy van? -
gyuri2008
veterán
válasz
philoxenia #234 üzenetére
Ez érdekes
Nem látod,hogy ki hív 70-es számon?
Milyen telefonnal használod? -
kory24
őstag
válasz
philoxenia #232 üzenetére
Ez megoldotta.
Köszi
Furi...
-
cH1
aktív tag
-
kory24
őstag
válasz
philoxenia #227 üzenetére
Melyikre?
Egyikse reagál
-
kory24
őstag
Olyannal találkoztatok már, hogy az órán egyik érzékelő se jelez? (véroxigen, pulzus, testhő)
Semmi érték nem irnak, de mobilon egészség appba meg igen...
Valamont oralapon is ha van olyan akkor jelzi pl pulzust.Restart próbáltam, nem segített
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuri2008 #224 üzenetére
Nagyjából óránként egy százalékkal lehet számolni, de én mindig felteszem szinte, ha tehetem, hogy minél rövidebb ideig legyen a kezemtől távol. A Watch GT-vel is így tettem mindig, annak is nagyon jó még az akkuja. Telefonjaimat is töltöm naponta, függetlenül a merüléstől. Nyilván, ha mondjuk GPS, zenehallgatás ilyesmi is lenne hosszabb ideig, akkor jobban merülne. Futni, kerékpározni most télen nem szoktam, állandó lépésszámlálás, véroxigén,alvásmonitor értesítések, ilyesmi mennek. De az e-sim is fogyaszt valamennyit nyilván, időnként ha a telefon messze van, az órán beszélek pár perceket, csak kényelmetlenebb a telefonnál persze.
-
gyuri2008
veterán
válasz
philoxenia #223 üzenetére
Az akku meddig bírja,átlagos használattal?
Köszönöm a választ. -
gyuri2008
veterán
A pró verzió látványosan nagyobb mint a sima watch 3?
-
gyuri2008
veterán
Gondolkodom,hogy vissza küldöm az emagnak,rövid az akku idő, ha használom a kardiózás,állandó pulzus véroxigén mérést, alvásmonitorozást,meg napi kb15 20 értesítést.
Így 3 nap. -
gyuri2008
veterán
Nektek is langyos az óra amikor tölt?
-
gyuri2008
veterán
Az órát hogyan lehet frissíteni?
-
SsPL711
őstag
Én is nagyon vacilálok, hogy vegyek e egy ilyen órát.
Van pár fitness vagy aktivitás mérő órám most is.
Nem tudom érdemes e cserélni.
Ha lenne valami biztos infó, hogy az NFC fizetés előbb-utóbb elérhető lesz akkor nem gondolkodnék sokat.
Végre egybe lenne minden amire szükségem van és az egynapos üzemidő stressz sem fenyegetne ezzel az órával úgy mint pl. a Samsung Watch 4 esetében. -
gyuri2008
veterán
Érdemes venni ezt a típust?
-
gyuri2008
veterán
Mi a különbség a Huawei Watch 3 Pro és a HUAWEI Watch 3 között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- ESR kijelzővédő, tempered glass Samsung Galaxy S24 Ultra - hoz.
- Samsung S24 Ultra Spigen Ultra Hybrid tok
- Eladó Spigen Liquid Air tok OnePlus 12-re - új
- Pixel 9 és 9 Pro Spigen ZeroOne Edition, Athlex és Liquid Air tokok - 3 db. egyben - ingyen posta
- Borofone Tag (AirTag funkciók, Apple Find My kompatibilis)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest