- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
Az kapcsolat dobálás nálam is volt Gt2-vel míg rà nem jöttem , hogy nem szabad bezárni az alkalmazást háttérből , azóta nincs gond. Igen engem is a külső meg az anyag minőség vonz , senki más nem tudja ezt hozni. Láttam neten , hogy jött frissítés a 3-as szériára, és már lehet válaszolni az üzenetekre , csak ios-en nem világos , hogy ott is működik e , azért érdeklődöm. Nagyon bejön ez watch 3 -és jó az ára nagyon a fém szíj verziósnak.
-
fraser87
csendes tag
Széria szám alapján rákerestem és ír rá garanciát, lehet hogy szoftveresen akkor valahogy meg lehet oldani? Közben megtaláltam egy alkalmazást vagy mi ez az appok között és az a neve hogy Retail mode. Ez játsza le az animációt, és van 3 értesítés amit ha kitörlök visszajön, meg a mozgás információs diagram se a valósat mutatja, hanem állandóan fixet.
-
Samanbacsii
őstag
Igen, ez nagyon sajnálatos... Honor 6 óta csak Huawei készülékeket használok, jelenleg is P30 pro van (bajban is vagyok mi lesz helyette) és az első Huawei watch. Az a baj, hogy ilyen alap okos funkciót egyáltalán nem tesznek bele magyarul! Ezek már alig okos inkább sport órák a 300 féle mozgás, pislogás meg magasság méréssel.
Pedig csak egy billentyűzet csere kellene...
-
-
-
kory24
őstag
Samsung óra nálam ott elbukik, hogy akksi kicsi, üzemidő emiatt rövid (" A nagyobb méretű órát egy 361 mAh-s, a kisebb méretűt pedig egy 247 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával. A gyári adatok szerint egyetlen feltöltéssel akár 40 órát is képes üzemelni a készülék, miközben a töltés csupán két órát vesz igénybe.")
De kinek mi fontos....
Én is drágállom, ennyit tuti nem ér.
Nem is vettem volna meg, csak Telekom-nál részletre a gt2 pro nem lehetett, mert nem e-simes, illetve hűség hosszabbítás miatt volt 22e kedvezmény meg ugye az ajándék fülhallgató (amire épp szükségem is volt) ami - 25e érték, így úgymond 120 ért még elmegy, de lehet ennyit se ér :) -
kory24
őstag
Igazából annyira nem baj, megtudom nézni telefonon is időjárás ha annyira érdekel :)
Csak az a lényeg, hogy ne hardveres gond legyen :)
Persze ennyi pénzért szoftveres gondnak se igazán szabadna lennie...
Bár nekem ez első okos órám, így nincs viszonyítási alapom többihez képest...
Ezt az Időjárás dolgot leszamitva amúgy eddig elégedett vagyok vele.
-
Lacielvtárs
nagyúr
nekem pont az tetszik benne hogy picit rezeg a motorja és nem olyan mint a korábbiaknál, pl samsung ahol olyan erős számomra mintha ár ütne meg
épp hogy érzem hogy történt valami, de semmi több
amúgy nekem is nagy reményeim vannak vele kapcsolatban, hátha lesz jobb is, amúgy az árában igazad van, ennyit még levéltelen sem ér meg
bár ami engem megvett kilóra az jelenleg az akku idő, az korrekt, mondjuk én mindent használok rajta és ok hogy naponta kell majd tölteni, de legalább üzembiztosan kibír egy napot, legalább is két nap távlatában azt mondom hogy eddig az aku idő rendben, a samu watch 3 nekem egy napot, sőt egy 8 órás műszakot sem bírt ki...
tény hogy pörgős a menü navigálás, gyorsan indul, ellentétben a samsung betöltési idejével, szóval eddig azt kell mondja rendben van, de többiben maximálisan igazad van, nem estem hasra, a tudásátóla melegedés mondjuk érdekes, az engem is meglepett írtam is tegnap róla hogy én tölteni lehet ezen fogom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Elfelejtettem egy játék címét
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest