Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Samsung A52 telefonnal van párosítva az óra hogyan kell beállítani,hogy ne szakadjon meg a re: Bluetooth kapcsolat?
-
fraser87
csendes tag
Széria szám alapján rákerestem és ír rá garanciát, lehet hogy szoftveresen akkor valahogy meg lehet oldani? Közben megtaláltam egy alkalmazást vagy mi ez az appok között és az a neve hogy Retail mode. Ez játsza le az animációt, és van 3 értesítés amit ha kitörlök visszajön, meg a mozgás információs diagram se a valósat mutatja, hanem állandóan fixet.
-
cH1
aktív tag
válasz
fraser87 #482 üzenetére
Ha demo mód fut rajta az nagy valószínűséggel azért van mert az óra valamelyik üzletben demoként volt kiállítva. Úgy tűnhet hogy működik, de valójában egyes adatokat időnként töröl valamint vannak benne letiltott funkciók is. Az hogy kikapcsolható-e attól függ, hogy eleve demonak gyártották az órát, vagy utólag lett demonak aktiválva. Első esetben csak alaplap cserével lehet demotlanítani (ha nincs szerencséd akkor a másodikban is).
-
fraser87
csendes tag
Sziasztok!
Most vásároltam használtan egy Watch 3 Pro-t. Tudna segíteni valaki, hogy a demo módot hogy lehet eltüntetni róla? Állandóan fut, de mellette tudom használni is... -
SsPL711
őstag
válasz
Casillero #478 üzenetére
Köszi az infót, de én már kiléptem ebből a "folyóból" és nem szeretnék vissza lépni bele.
Én már nem hekkelgetek, van elég más dolog ami kimeríti hobby-ra szánt időimet.
Csak bíztatni tudlakés kíváncsi vagyok, hogy meddig jutsz.
Én továbbra is úgy gondolom, hogy a meddig nincs a pénzintézetnél certifikálva, szerintem nem fog menni, de ne legyen igazam.
Őszintén, sok sikert kívánok!
-
SsPL711
őstag
válasz
Casillero #476 üzenetére
Szerintem ez nem így működik.
Nem tudom, hol vagy hogy adtad hozzá a Simple-t az óra tárcájához, de szerintem csak hűségkártyákat lehet felvenni.
Ameddig a watch nem kapja meg a fizetéshez való tanúsítványokat, hivatalos engedélyeket addig ez nem fog menni.
Én is Simple-t használok, de én nem találok az órán olyan menüpotot ahol ezt hozzá lehetne adni. -
Casillero
tag
Sziasztok!
Pár napja már szórakozok a Simple alkalmazással. Minden megvan, nfc-nél is ki lehet választani de elakad az érintéses fizetés kérésnél. Ötlet? Pedig ha ez menne... Watch 3 Pro. -
botyi78
csendes tag
válasz
koxmatyi #472 üzenetére
Szia! én használok e-simet, de az csak akkor aktív, ha nincs a közelben a telefonom. futóedzéseknél 1 óra alatt kb 10-12%-ot merül, ekkor e-simet használ. kerékpározásnál óránként 7-8%-ot, ekkor van nálam telefon, nem használ e-simet. Ha folyton aktív a kijelző edzéseknél, akkor az +10% óránként.
-
Bela52
tag
Nincs valami okosság, arra hogy ébresztő hangot lehetne rátenni?
-
koxmatyi
tag
Aki e-simmel használja annak meddig bírja 1 feltöltéssel (persze figyelembe véve ha használja edzéshez is )?
-
Bela52
tag
Valaki segítsen legyen szíves.Van egyáltalán olyan opció,hogy az ébresztő hangal is jelez?
-
Bela52
tag
Tiszteletem.Sikerült vennem egy watch 3 pro órát. Milyen programokat kell letölteni a telefonra hogy használni tudjam. Segítséget köszönöm szépen.
-
gyuri2008
veterán
?Tudja az óra az ekg-t
-
sziszikzs
csendes tag
válasz
Casillero #461 üzenetére
Szia! Én is Samsung-ról váltottam de vegyesek az érzelneim, itt jó a kinézet, üzemidő de nincs még fizetési lehetőség ha jól tudom még mókolt sem curve-en keresztül. E-mail, messenger, stb értesítéseket kapsz de csak egy részét tudod megnézni ami engem zavar. A következő egy apple watch lesz még ha kevés is az üzemidő de ott minden más meg van.
-
Casillero
tag
Sziasztok!
Lehet az órával mo-n már fizetni? Gondolkoztam a titán pro-n, szép darab Jelenleg gw4-em van. Van itt aki samuról váltott? Tapasztalat? Megéri vagy nem? Mindenképpen lte verziót vennék. -
botyi7878
csendes tag
Sziasztok!
Az utolsó 1,5-2 hétben nekem elkezdett javulni az óra GPS pontossága futásoknál. Telefon nélkül futok. Hónap elején még össze vissza vonalakat húzott, volt, hogy nem adott futás végén térképet, de most majdnem olyan pontos mint a 236-os frissítés előtt. Más tapasztalt hasonlót?
-
juuzer
addikt
Na most voltam itthon a Dunakanyarban egy gyors körön kerékpárral.
Most a háztól a dunapartig lévő kb 500 m-es utat nem mérte, hanenem egyenesen levágta a házon keresztül.
Oké, a GPS jel 1, majd 2 csík volt a kezdésnél, de továbbra se értem, mert addig távolságot se mutatott... Eddig minidg jól le lett trackelve a dunapartig vezető út...
Egy FR tudna segíteni rajta? Vagy szervíz? -
juuzer
addikt
Hát ez nagyon jó.
(Köszönöm btw!)
Nemrég volt egy nagyobb Harmony OS-frissítés, azóta van ez a gondom. Előtte tökéletesen tette a dolgát.
Nem akarnám elpasszolni, sőt, azt se tudom, hogy mit vennék helyette. (GT3-at, de ha ott is felütné ez a fejét, akkor kicsit megborulnék...)
Galaxy Watch 4 meg üzemidőben kb harmatgyenge. A sima Watch 3 legalább bír 3-4 napokat úgy, hogy minden monitorozás be van kapcsolva, meg némi GPS-edzés is van közben.
-
Hetkó
csendes tag
Helló!
Sajnos a problémádra nem tudok orvosságot, ugyanis az enyémmel is ez a probléma csak nekem PRO van, hol azonnal talál jelet, hol megunom én is, és telefonról indítok egy mérést. Ráadásul ha az órán elindul a mérés, egy bizonyos idő után nem mér semmit aztán megint, mérés közben pedig rezeg is néha de nem tudom miért semmi erre utaló beállítás nincs vagy nem találom.
Amit észre vettem, hogy nekem szerintem az első nagyobb frissítés után kezdett el így f...kodni.
Hála istennek a Huawei support semmire nem tudott választ adni. -
juuzer
addikt
Sziasztok!
Nem találtam "sima" Watch 3 topicot, ezért ide tenném fel a kérdésem.
Az utóbbi időben, ha elindítok egy edzést, az óra nagyon nem akar GPS-jelet találni. Múltkor otthon, a Dunakanyarban kerékpároztam és elindítottam egy edzést, talált is jelet elvileg, viszont távolságot nem mutatott és nem is látszódik a térképen az edzésösszegzésnél.
Tegnap körbe akartuk tekerni a Velencei tavat, ott ugyanez volt a helyzet, kb Agárdig nem is talált jelet az óra, majd meguntam az edzés újraindítgatását és telefonról indítottam egy edzést.
Kérdésem: mi lehet a gondja? Annyira nem fás-bokros-erdős terület a tó környéke, tehát ezzel nem kéne gondnak lennie szerintem. Ugyanitt: este Budapesten trackeltem egy sétát, ott könnyen és gyorsan talált jelet a sok ház között.
Lehet, hogy a Harmony OS-frissítés vágott haza valamit? Mivel próbálkozhatnék?
Előre is köszönöm a helpet!
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Rendezgettem az óra papírjait és csak a számlát találtam meg. Garancia jegyet nem. (Emagos vásárlás). Létezik, hogy nem adnak ehhez az órához garancia jegyet?
Ti kaptatok? Legyen szíves valaki nézze meg és tájékoztasson. Köszönöm előre is.Márklár
-
SsPL711
őstag
Másnak is úgy van, hogy az ébresztőt csak az órán lehet beállítani?
Health app-ban én nem találtam ilyen felületet, csak akkor ha egy másik készülékemhez kapcsolódok. -
Márklár
tag
válasz
silver-pda #445 üzenetére
Nekem is ma jött a frissítés.
-
SsPL711
őstag
válasz
silver-pda #445 üzenetére
Jött nekem is, ugyanez a verzió.
Épp azt böngészem, hogy mik változtak. -
silver-pda
aktív tag
Másnak is jött frissítés, vagy csak én kaptam meg későn? 2.1.0.237
Júniusi sec.patch -
SsPL711
őstag
Sziasztok!
Végül beléptem a klubba egy Watch 3 Pro-val és eSIM-el. -
O.CS
aktív tag
Elnézéseteket kérem, hogy megint kérdezek de mág mindíg nem tudtam dönteni.
Szóval a helyzet az, hogy jelenleg egy Apple Watch SE (2.gen) órám van.Szeretem meg minden, de ez a Huawei óra annyira megtetszett, hogy nagyon kéneVan valaki itt aki Apple Watch óráról váltott és nem bánta meg? Mert hát a telefonomat is le kell cserélnem hozzá..
-
O.CS
aktív tag
Mi a különbség a gt3 és a gt3 pro között?
-
O.CS
aktív tag
Milyen márkájú androidos telefonnal működik 100%-an az óra a Huawei telefonon kívül?
-
Mike81
senior tag
Sziasztok! Nem találtam kifejezetten Huawei Watch GT 3-ról.infót ezért kérdezném itt hogy az üzenetek és email értesítésekkel hogy áll a 3-as széria? Nem is a válaszadás hanem az olvasható terjedelem érdekelne hogy ezen már javítottak, vagy még mindíg csak a szöveg egy részét lehet elolvasni? Jelenleg watch 4-et használok de nagyon húz magához a GT 3 elite edition( nekem ez jobban bejön mint a pro
) mert mind anyag mind kinézetre ott van a szeren. Amit használnék droidos telefonnal az óra az értesítések kezelése (főleg messenger , és mail) Illetve remélhetőleg van használható óralap kínálat. Igazából minden más másodlagos.
Köszi előre az infókat -
fulton
addikt
Sziasztok Huawei watch GT 3 Pro órába belekerült már az Auto pause funkció kerékpározás edzésprogram alatt? Ha igen hogy működik?
-
botyi7878
csendes tag
válasz
botyi7878 #431 üzenetére
Végül garanciáztatással megoldódott. A munkalapon azt írták, hogy fődarabot, és hátlapot kellett cserélni.
Javítás után a GPS ugyanolyan rossz, de a pulzusmérése H10-es övvel összevetve elég jó. Intervall és résztávos edzéseken is. Nem tudom ez az alkatrész csere eredménye, vagy csak szerencsém volt most pár edzéssel. -
lagabor111
lelkes újonc
válasz
botyi7878 #431 üzenetére
Uhh, ez kemény, nekem nem volt, most próbálom kicserélni GT3Pro-ra. Nekem bár korábban dicsértem, a GPS elég rossz, legkisebb felhő, de néha az sem kell és nem látja a műholdakat... emiatt ez nagy csalódás, másik nem az óra hibája, de nincs még párhuzamos e-sim a Vodánál, hogy legyenek ettől jobb kedvűek.....
-
botyi7878
csendes tag
Ma reggeltől az órám képernyője nem reagál érintésekre. Valakinek volt már ilyen tapasztalata? 2 hete a korona görgetése tűnt el 2 napra, de az megjavult magától...A korona tekergetésre se reagál most, ezért kb nem használható semmire az óra. Újraindítottam de az nem oldott meg semmit. Reseteltem, de ez se oldotta meg a problémát, sőt most ott állok az újraindításnál és nem tudok nyelvet se választani az érintő kijelző nélkül, és ne lép tovább...
-
lagabor111
lelkes újonc
Szia, nekem a cella készenlét 0,01%, de esim sincs (toll a Vodafone fülébe emiatt, elvileg csak június vagy július lesz, HA lesz) . Viszont van valakinek tapasztalata, hogy a nyomorult naptárat hogyan kell működésre bírni, hogy az órán is legyen naptár mint a telefonon? (vannak olyan számlapok amelyek ezt fel is használják, de nekem, mert nincs szinkronban, csak szexuálisan mutat...)
-
kory24
őstag
esim nélkül nem a telefon internetét kellene használnia az órának bt kapcsolaton keresztül?
Valamint ha jól emlékszem anno még p20p-nél az időjárást is bt kapcsolaton át kérte le az egészség app-tól.
Most meg időjárás is azt írja nincs internet kapcsolat... -
kory24
őstag
Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy sokkal gyorsabban merül az óra normál és energia takarékos módban is
Más is tapasztalt ilyet?
(Iphone-al használom)
-
Hetkó
csendes tag
válasz
lagabor111 #423 üzenetére
Egyik oldalról remélem megkapjuk ezt a funkciót, bár hasznát nem látom egyelőre de minden ilyen újdonságot szívesen látok. Másik oldalról számomra ez a Huaweies ökoszisztéma kicsit csalódás az órával együtt.
-
Hetkó
csendes tag
Helló!
Másnak is megjelent az egészség alkalmazásban a "Szív" opción belül az "Artériás érfalmerevség észlelése" pont? -
silver-pda
aktív tag
Cirka 2 hete ultra energiatakarékos módban van az óra: Próbáltam óraszámlapot cserélni, de nem tudtam. Amikor választottam volna a másik óralapot, nem érzékelte, és visszaállt eredeti és a főképernyőn mozdult jobbra vagy balra a képernyő, ahelyett, hogy számlap váltásnál csinálta volna. Óra restart, megy a számlap váltás. Sőt, most váltásba belépve rezgés is van. AMíg nem ultra en.tak.ban volt, addig 3-4 naponta töltöttem, számlapokat váltottam, ment minden. Ez a hosszú állapot úgy látszik sok volt neki. Amúgy minden más ment.
-
Zeban58
tag
válasz
lagabor111 #417 üzenetére
Én a futás elején még azt is megvárom, amíg három pálcikás fullos lesz a GPS-jel. De hát ez sem segít. Ez egy ilyen nem kétfilléres óránál elég gáz, bármi is okozza... És a pulzusmérő pontatlansága is kritikán aluli, felfele csal 20 százalékot legalább. Régen jó volt ez az óra, de most hetek-hónapok óta sz@r. :(
-
Zeban58
tag
válasz
philoxenia #396 üzenetére
Természetesen engedélyezve van a fullos GPS, kipróbáltam telóval és teló nélkül is a futást, mindenhogy nagyon gáz a nyomvonal rögzítése. Sírni tudnék, de most komolyan... :(
(jöhetne már a frissítés, de ahhoz sem fűzök túl sok reményt, mert a changelog nem említi a GPS-t) -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
lagabor111 #414 üzenetére
Persze, csak jüanban...
-
cH1
aktív tag
Tehát akkor: GLL=Galileo, ez az óra gyártói neve, azt jelenti hogy Watch 3 Pro órád van. Ami utána következik az a régió és a szín/felszereltség kód. Pl gll-l50 az EU titanium szijas változat kódja, gll-l40 az EU bőrszíjas. Ha GLL-ALx a kód akkor azt jelenti hogy valamilyen kínai belpiacos órád van. Hol vásároltad?
-
cH1
aktív tag
válasz
lagabor111 #409 üzenetére
Az L elejű az EU verzió az AL a kínai belpiacos.
-
lagabor111
lelkes újonc
válasz
bagyulus #408 üzenetére
Ok, közben addig csesztettem, míg meg jött a frissítés, már nekem is ez a verziószám van bár nekem továbbra sincs beállítás ikon a frissítésnél jobb felső sarokban..., de ezzel az óra sajnos nem frissült... Neked biztosan H W 3 pro-d van? Én az Alzánál vettem, elvileg EU-s, de már semmiben sem vagyok biztos....
Köszi. -
bagyulus
tag
válasz
lagabor111 #407 üzenetére
Nekem van Kínai Huawei-azonosítóm az App galerybe én onnan szoktam frissíteni a telefont.
De fent van az Apkmirror.com oldalon is. -
bagyulus
tag
válasz
lagabor111 #405 üzenetére
-
lagabor111
lelkes újonc
válasz
bagyulus #404 üzenetére
Szia, nekem nem dobja fel, pedig tegnap lenulláztam és minden újra lett telepítve, beállítva, feltűnt, hogy kicsit másként néz ki, nálam nincs beállítás jobb felső sarokban, az app verzió száma: 12.1.3.330, amit a Huawei appGallery -ből töltöttem le, valamint az óra modell neve: Galileo-L40E, csak kíváncsi vagyok, ez van-e nálad is? Köszi -
bagyulus
tag
válasz
lagabor111 #403 üzenetére
Szia! Ezt a visszaállítást nem azért csináltam hogy.... csak én havonta szoktam gyári visszaállitast végezni az órán. A szoftver az spontán jött.
-
-
cH1
aktív tag
Egy hónapja váltottam Huawei telóról iPhonera. Első hétben használtam a Watch 3 Pro-t, aztán betettem a fiókba... Sok dologra kiírja, hogy iOS eszközzel párosítva nem működik, ertesiteseket kb semmit nem kapok meg. Ez gondolom javarészt annak köszönhető hogy folyton megszakad a kapcsolat. Nagyon sajnálom, mert nincs a piacon még egy ennyire jól kinéző prémium anyaghasználatú óra, és P40 Pro mellé nagyon szerettem is, de iPhoneal egy masszív szenvedés a használat.
-
O.CS
aktív tag
válasz
silver-pda #400 üzenetére
Köszi a választ.Akkor maradok az AW-nál.Azzal semmi probléma nincsen, sőt..
Csak hát lehetne nagyobb.A kijelzőre vettem Spigen üvegfóliát és mit ha rajta sem lenne annyira nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple USB C kábelek - Új
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest