- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulus
tag
Jó reggelt. Szeretném meg kérdezni, hogy az ébresztőnek csak rezgő módja van vagy van csengőhang lehetőség is. Köszönöm.
-
ZiZo
csendes tag
Segítséget szeretnék kéri. Friss tulajdonosa vagyok egy Watch 3-nak. Összevetve a régi GT órával és vérnyomásmérővel a pulzus adatok sokkal magasabbak. Volt, hogy 80-150 %-al többet mért, ritkábban volt megközelítően jó. A méréseket nyugalmi állapotban végeztem.
Érdeklődnék, hogy ez másnál is előfordul? Típus hiba vagy egyedi probléma szerintetek? -
qMAGICq
tag
válasz
philoxenia #195 üzenetére
Igen, többször is.
-
qMAGICq
tag
Sziasztok!
Nagyon kérlek segítsetek ha tudtok, átrágtam a netet de nem találok megoldást.
Óra: huawei watch 3 pro
Teló: huawei p30 proA névjegyzékre nyomva gondolkodik kicsit, majd kilép belőle. Egyszerűen nem nyitja meg...
Frissitettem, ujraraktam, engedélyeztem stb stb.
Pedig híváskor kiírja ki hív! A hivaslistaban is..Köszönöm!!
-
SsPL711
őstag
válasz
philoxenia #192 üzenetére
Köszönöm
-
SsPL711
őstag
válasz
philoxenia #183 üzenetére
Láttam a második képen egy tárca menüt vagy gombot.
Lehet valamilyen érintéses fizetési módot aktiválni hozzá, vagy mire szolgál az a tárca menü? -
Leslie1966
senior tag
A Pro Titanium változathoz adnak szilikon szíjat, mert kicsomagoló videókon van a dobozban ?
-
Hoes
aktív tag
Nem tudom mi történt ma de nem kaptam alvásjelentést felkelés után!
Az új frissítésben lenne bug? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
toto0569 #184 üzenetére
Hát nekem Tizennel van tévém, az se egy húha...
Másrészt ezek az akkuk amikkel a Samu órák jönnek pont a méretük miatt lehetetlenné teszik a komolyabb használatot. Azaz, "hú mennyi mindenre jó lenne, ha nem merült volna le..." A legkomolyabb érv e mellett az óra mellett az üzemidő volt nekem. A Watch GT tényleg olyan, hogy ha néha eszembe jutott töltöttem. Itt sajnos már figyelnem kell, hogy ne merüljön le. De egy napi használatot azért nyúzás mellett is bír. Meg míg megvan a GT addig tudom mellette használni és addig tölteni ezt. Az egészség appban tegnap a GT napközbeni adatai szinkronizálódtak simán (tegnap az volt rajtam, mert olyan munkát végeztem, hogy ezt nem akartam, hogy sérüljön.)
Amúgy vagy harminc alkalmazás (becslés, nem számoltam meg) jelenleg is telepíthető lenne az órára a telefonról, párat feltettem, de ugye kicsi az óra, sok mindent meg eleve nem tudnék használni, mert nem vagyok célközönség. -
toto0569
addikt
válasz
philoxenia #183 üzenetére
Mintha,nem igazán foglalkoznának vele...
Jobban tetszik mint az Active 2 lte,de attól tudásban nagyon le van maradva.
Pöröghetne jobban a fejlesztés,okosítás... -
philoxenia
MODERÁTOR
Első tapasztalatok: Nagy, még a GT-nél is nehezebb, viszont azt már alig tudom kezelni az érintő hibája miatt.
Nyilván már most is használható hívásra, beszélgetésre kényelmetlen lenne, de pár perc simán rendben van. Akarok e-simet hozzá, úgy lesz az igazi, bár a Mate olyan nagy, hogy nem hátrány, hogy akár táskában is hordhatom így.
Komoly hátránya sajnos nem a nagy, hanem a kis méretéből adódik. Szemüveg nélkül egyes szövegeket nem tudok rajta elolvasni.
Igazából igazságtalan árban a GT2-höz hasonlítani, olyan, mintha egy okostelefont hasonlítanánk egy billentyűshöz... Apple-m nem volt, egyelőre nem is igen lesz, tehát ahhoz nem tudom hasonlítani, magában, mint lent is írták, nemigen tudnám használni a Huawei telefonjaimmal. Az ökoszisztémát még szoknom kell, viszont előny, hogy az egészség appban a másik készülékkel mért adatokkal simán szinkronizált. (Délig még a GT volt a kezemen.) Fogom hordani a GT-t is, azt a másik telefonommal felügyelem majd egyelőre. Itthoni munkáknál előny, hogy a régi órát "ütöm-verem" mondjuk flexelés, hegesztés stb. közben. Ezzel csak melóban flexelek majd, bár annyira sokan nem látják és nemigen értékelik.... -
philoxenia
MODERÁTOR
Ma rendeltem egyet.
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Megoldható valahogy az, hogy a telefon kameráját távvezéreljem ( exponálás ) a Watch 3 Pro Classiccal? -
toto0569
addikt
válasz
Parallaxis #178 üzenetére
Ezzel lehet készíteni a Huawei watch 3 pro-hoz is?
-
cH1
aktív tag
válasz
Tündike25 #176 üzenetére
Csak a telefonon meg az egészség appban lehet megnézni. De segítek. Van összesen kb 30-40, ebből nagyjából nulla ami használható/értelmes. Van számológép, GPS, egy online rádió, petal maps. Elvileg majd lassan kellene jönnie a Vibernek, de ezen felül nincs is infóm semmi komolyabb, érdekesebb app érkezéséről.
-
Tündike25
tag
Az Androidos Appgalleryben nem találtam, de valahol meg lehet nézni (androidon vagy weblinken), hogy mely alkalmazások elérhetőek az órára? Vagy csak az órára telepített Appgalleryben?
-
toto0569
addikt
válasz
Parallaxis #174 üzenetére
Mivel tudnék készíteni hozzá?
Valami link?
És tettél már fel a letölthetők közé? -
cH1
aktív tag
A legegyszerűbb ha Huawei oldaláról letöltitek az AppGallery-t és onnan telepítitek az egészség appot. Az leszed hozzá mindent ami kell és frissíti is ha jön ki új verzió.
-
toto0569
addikt
válasz
Parallaxis #171 üzenetére
Elvileg a fizetéshez kell.
Samsung telefonom van és azt mondták a facén,hogy csak így tudok vásárolni fizetős számlapokat. -
toto0569
addikt
válasz
Lacielvtárs #169 üzenetére
Nem csak neked ,hanem mindenkinek hasznos
Huawei healt Itt megtalálhatóak a BÉTA kiadások is.
HMS core
Aki gondolja az mentse el a linkeket...Van olyan programom amit a fejlesztő ráhagyott...az utolsó frissítése pedig működőképtelenné tette...Itt az APKmirror-on pedig megtalálható az összes régebbi ,még rendesen működő verzió. (XWidget)
-
-
-
cH1
aktív tag
válasz
t72killer #163 üzenetére
Itthon csak a Telekomnál van jelenleg értelmezhető esim szolgáltatás. Csak előfizetés mellé lehet kérni, az alapabbak mellé +1000ft/hó, a nagyobbak mellé viszont alapból jár.
Az egyedüli ok amiért jelenleg arra nem veszem a fáradságot hogy beaktiváljam az az hogy kb csak telefonálásra lehet használni. Amint lenne az órára minimum egy Spotify, esetleg minimális válaszolási lehetőség üzenetekre, sok helyzetben lehet inkább otthon hagynám a telefonomat és bőven elég lenne az óra. De így abszolút csak felesleges akksi pusztító funkció. -
toto0569
addikt
válasz
Lacielvtárs #160 üzenetére
Semmi gond vele.
A reklámokat kell kerülni csak...
Én onnan szedem mindig -
válasz
Lacielvtárs #162 üzenetére
+nem tudom, Mo.-on mi a helyzet, itt UK-ben a kisebb, értelmes árakon dolgozó szolgáltatóknál (pl Lebara, Smarty) egyáltalán nincs eSIM lehetőség. Szóval ha erre hajtanék, rögtön duplázhatnám a havi telóköltségemet is nulla effektív haszonnal. MicroSIM-es órákat is néztem, de abból meg kb a dzsunka és a mégdzsunkább darabok közt lehet válogatni. Azokba már raknak lítiumot rendesen - de mivel egy fizikai SIM-et kell etetni+ezeken jellemzően droid legel egy 3-5éves mediaratek chipsettel, le is merül olyan gyorsan, mint egy 300mAh-val szerelt normális óra (sőt...)
-
válasz
Lacielvtárs #156 üzenetére
Az eSIM-ötletet kezdem én is elengedni, a BT jóval hosszabb üzemidővel - nemigen tudok olyan élethelyzetet felhozni, ahova legalább egy vízálló tokban ne tudnék telefont vinni magammal BT hatótávon belül.
-
toto0569
addikt
válasz
Lacielvtárs #158 üzenetére
Apkmirror
Ott minden verzió fent van -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Tündike25 #157 üzenetére
én Fold 2-es samuval használom, mindent tud amit kell, talán az olyan funkció nem működik hogy az órával irányítsam a telefon fénykép készítést vagy mi a fene annak a neve
az az egy tény hogy "eléggé" körülményes a Hauwei healtot feltenni a telefonra meg a háttér appot, mert ami a play áruházban van az nem a legfrissebbezért a neten kell keresni a legfrissebb verziót hogy minden rendben működjön, itt írnak is róla
[link] -
Tündike25
tag
Egyre inkább tetszik nekem ez az óra.
És ha jól látom méretben és súlyban nincs is sok különbség a régi Samu Watch1-esemhez képest.
Már csak egy dolog birizgál. Samsung telókkal hogyan működik? Van negatív tapasztalat? Milyen pluszt tud a Huawei telefonnal való használat? (fizetős óraszámlapokon kívül)
Köszi! -
toto0569
addikt
válasz
Lacielvtárs #154 üzenetére
E-sim nélkül.
Hívások,üzenetek fogadása. És AOD.
Ha reggel 4kor levettem a töltőről,harmadik nap este kellett felrakni de akkor még 20-30% körül volt...
De ez maga az álom,1 hétig bizos elmegy nálam. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
toto0569 #153 üzenetére
hát nem tudom te hogy használtad a samu órát
de több helyen olvastam ezt hogy másnál alig merült, nálam meg alig bírta
én mind külalakra, mind felhasználó élményre imádtam a samut, egy bajom az akku idő volt velük mindig isamúgy valóban gyönyörű ez az óra, én is szeretem
upsz de poros, takarítani kell majd -
toto0569
addikt
válasz
Lacielvtárs #152 üzenetére
Nálam is aktív kijelzővel 3% / óra volt a samu.
Tegnap reggel 4kor vettem le a töltőről a watch 3 pro-t és 10 órára merült 1%-ot
Ma még csak 2%-ot merültem.
Szeretni fogom ezt az órát.A Samu nem tetszett alakra,csak is a rengeteg kuponos óralapért vettem meg.
De ez gyönyörű! -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
toto0569 #151 üzenetére
igen nagyon jól bírja ez az óra a használatot, én magas fényerőn nyomom mindig aktív kijelzővel és lóg az esim is a hálózaton, no meg WiFi is aktív és így is bír három napot, ugyanilyen felhasználással az SAMU 12 órát nem bírt nálam ki.
én akkor engedtem el a Samu órákat, amikor egy órás bicajozásnál, amikor elindultam 100% aku állapot volt, esimmal ment a Spoty rajta, fülessel, ment az edzés követés és amikor hazaértek a kapuban kikapcsolt az óra, mert lemerült...
ok valóban a legjobb szolgáltatásokat tudta a samu óra, ezt nem vitatom, de azért ezt kicsit kevés akku időnek tartom -
toto0569
addikt
válasz
Lacielvtárs #148 üzenetére
Nálam a 3 pro 10% / nap ha nyomkodom egy kicsit.
(Közben látom,hogy milyen helyesírási hibákat vétek...*háttérbenn
,de nem volt rajtam a szemüveg.)
-
válasz
Lacielvtárs #148 üzenetére
Nyilván ezeket nem használja az ember, ha nincs semmi gond, vagy max rászokik, hogy havi 1x felvegyen valami referenciaadatot. Ha a covid+longcovid és az oltások körül nem lenne annyi szívügy, engem se nagyon izgatna, de így szeretnék a családba egyet. Annyira nem, hogy céleszközt (wiwe) vegyek ami semmi mást nem tud.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
t72killer #147 üzenetére
Az az érdekes az EKG-ba hogy amikor még újdonság volt, használtam néha naponta, majd négy hónappal később jöttem rá, hogy nem is használom, de még csak a vérnyomás mérést sem, amikor havonta csetszett hogy kalibráljam újra az appot
ekkora jöttem rá, hogy nem is használom és hogy hogy telnek el a hónapok anélkül hogy használnám.
arról nem is beszélve hogy amikor voltak olyan egészségügyi problémáim, aminél jó lett volna látni, pl az aktuális pulzust, akkor meg nem volt hajlandó mérni megfelelően...
edzés közben is volt hogy 10 perc kellett mire ráeszmélt hogy edzem, pedig elindítottam az aktuális edzést az órán, de mivel nem mérte normálisan a pulzusom, így azt gondolta az óra hogy az ágyban fekszem
persze ezzel nem kívánom leszólni az okos órákat, csak arra próbálok utalni hogy rájöttem hogy mire is használom igazán az órát, és arra elegendő ez a Huawei watch 3, csak bírja az akku megfelelően...
persze ez egy erősen szubjektív vélemény, senkit nem akarok vele megsérteni -
válasz
Tündike25 #145 üzenetére
Engem csak a rendes EKG hiánya tart vissza. Meg ha ez lenne, gondolom egy hüvej telót is be kéne szerezni hozzá.
#142: persze, lehet van vele nyűg, csak ha felmerül, h valami szívgond lehet, akkor jó ha van bármilyen eszköz a kéznél. Igen korlátozottan még a szimpla pulzusmérő is valami, de egy használható EKG-vel már dokinál is lehet esetleg kopogtatni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Tündike25 #145 üzenetére
abszolúte pozitív a véleményem az üzemidőre.
nálam az értesítések rendben vannak.
a sport app is rendben van, de úgy tudom más nem nagyon áll rendelkezésre, bár igaz én nem is próbáltam mást használni, mert a Huawei Healt-al én elégedett vagyok
én is Samu órákról váltottam, igaz nekem volt szinte majdnem mindegyik Samu és Huawei okosórám a múltban -
Tündike25
tag
Szia!
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Galaxy Watch 1-ről váltanék, de a 4-es verzió borzalmas aksija miatt inkább a Huawei felé húznék. :) Csak sajnos kevés infó van róla, pláne a frissítések utáni SW javulásokról.
Az értesítéseket javították már? Mármint, hogy rendesen és hosszan mutatja már őket az óra? (a válaszolási lehetőség nem izgat nagyon) Valamint emailekből már nem csak a cím hanem a tartalom is megvan? Google Mail-t is?
Illetve sportprogramokkal van tapasztalat vkinek? Van már más alternatíva a Huawei Health helyett? Pl: Strava, Mapmyrun, stb
Nagyon köszi előre is! :) -
toto0569
addikt
Tegnap telepítettem a HMS core-t.
Beállítottam hozzá egy bankkártyát.
Tegnap vásároltam is vele pár számlapot.
Gondoltam szétnézek újra és veszek ha látok valami jót,de ma már nem működik...
Azt mondja frissítsem a HMS core-t,de nincs frissebb.
Elfogadnék egy kis segítséget ... -
toto0569
addikt
válasz
t72killer #141 üzenetére
Hááát...az Active 2 Lte -ben alig vártam,hogy activálják.
Aztán havonta kalibrálni....
(Már akinek van valamilyen karos vérnyomásmérője és még szerencséje is van ha egyből sikerül a három mérés)
Az első hónap után hagytan a francba az egészet...
Állítsak be valamilyen zárat a telefonra,mert anélkül nem enged be az app...ha nem kalibrálsz akkor se Ekg se vérnyomás mérés.
Nekem a Huawei watch 3 pro jobban tetszik és prémiumabb minőség.
Sok jó dolog volt az Active 2-ben de frissítéssel itt is pótolható.(remélem pótolva is lesz) -
Jól értelmezem, hogy rendes EKG nincs ebben az órában? Csak azért kérdem, mert kb Samu watch 4 árban van, ami tudja az EKG-t.
-
-
toto0569
addikt
Ebben az órában (watch 3 pro) nincs duplakoppos ébresztés?
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
A kezdeti gyerekbetegségek javítva lettek már az órán? Bár engem leginkább ezek érdekelnének, vki tudna esetleg segíteni bennük:
- A telefonon játszott Zene/Spotify léptethető az órával?
- A telefonon beállított ébresztő "szundizható" és "leállítható" az órával?
- A telefon csörgés némítható az órával?
- kb 1 óra sporttal (pl: futás, GPS-szel, folyamatos pulzussal) mennyi aksit eszik?
Köszi szépen! :) -
kory24
őstag
válasz
toto0569 #133 üzenetére
Huawei Health (egészség) app
De fizetősöket ha jól tudom cdak huawei telefonnal lehet (?)
Huawei Watch 3 Series can now respond to SMS, receive hand washing reminders, and much more
-
toto0569
addikt
Kedden veszem át a Huawei Watch 3 Pro-t.
Samsung Active 2 Lte verziót vált. Kíváncsi leszek rá,nagyon tetszik.
Honnan tudok majd óralapokat letölteni rá? -
muzsi19
tag
Érdeklődnék, aki esetleg sima Huawei Watch 3-at használ, milyen tapasztalata van az üzemidővel. Jó lenne, ha legalább 5-7 napot bírna, nem úgy mind a Samsung Watchok.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Skynet258 #128 üzenetére
Fentiek egy része persze nem megvalósítható a topik tárgyán, lévén nem valódi, programokkal bővíthető okosóra
Hát akkor mi?? Tekintve, hogy a Watch 3 programokkal bővíthető okosóra?
Az más kérdés, hogy egyelőre kicsi a programválaszték rá, de ez bármelyik platformra igaz volt a megjelenése után 2-3 hónappal. -
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #129 üzenetére
A zárt rendszerű órák mindig is többet bírtak ez tény, kinek mi a fontos.
Nálam nem volt vészes a dolog, most Active 2 van és 2 napot elketyeg ha kell (de este mindig töltőre raktam amikor aktívan használtam. Utóbbi 1 év home office, csak az asztalon hever csóri).
-
Skynet258
veterán
Én szeretem rajta a Spotify-t kezelni, léptetni, navigáció is tök jó amikor az órán jelenik meg mikor merre kell forgolódni, üzenetet is látom, hogy kell-e vele foglalkoznom vagy ráér, és sokaknak hasznosak a fitness funkciók is.
Fentiek egy része persze nem megvalósítható a topik tárgyán, lévén nem valódi, programokkal bővíthető okosóra - személy szerint ezért nem is látom nagyon értelmét, de amint látható a topik sincs túlzottan tele...
Egy jó okosóra elég sok mindenre jó azért. -
cH1
aktív tag
Jobban örülnék ha lenne végre Spotify és nem kellene ilyesmivel szórakozni. 😔
-
Hetkó
csendes tag
Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán frissült az órám, belekerült a zene másolásának lehetősége, mondjuk szerintem elég érdekes megoldással de van. -
csongi
veterán
Meg nem verzett el az okosora vonal?
Nem latom eletszeru ertelmet.
Ha nem tud az ember erdemben a telefonon foglalkozni a informatikia informacioval annak kezelesevel, akkor egy ilyen kis valamin sem fog.Latom, ahogy nyomkodjak. Ugysn azt amit a telefonon is nyomkodna. :).
Ugy, hogy a telefon nelkul ezek az okos izek eletkeptelen valamik.Hetekig hordtam anno. Felesleges cuccnak erzem.
Egeszsegugyi szenzorokkal felvertezett karperecek lesznek egyszer valamire valok.
Ha komolyan akarnak ezt a vonalat, akkor nagyon kemenyen rafukudnenek vercukor meresre.
Boritekolt sok sok millios eladast biztositva. -
cH1
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #120 üzenetére
Nem, viszont itt sem egyszerre jönnek a frissítések, gyári szám alapján (nem tudom hogy random vagy valami algoritmus alapján) kerülnek kiküldésre a csomagok. Készülékek között több hetes eltérés is lehet.
-
Zeban58
tag
A fizetős óralapok vajon egyszer elérhetők lesznek? Vagy csak a huawei mobilosok kiváltsága marad?
-
kory24
őstag
Augusztusi frissítésben elég sok dolog, remélhetőleg az Időjárás widget is jó lesz ezután :)
-
cH1
aktív tag
Igen, egy rossz vicc hogy csak akkora akksit tettek bele. Intenzív használat mellett tuti egy egész napot nem fog kibírni.
De ettől függetlenül sajnos a Watch 3 egy szuperül összerakott fitnesskarkötő marad órának álcázva. -
kory24
őstag
Samsung óra nálam ott elbukik, hogy akksi kicsi, üzemidő emiatt rövid (" A nagyobb méretű órát egy 361 mAh-s, a kisebb méretűt pedig egy 247 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával. A gyári adatok szerint egyetlen feltöltéssel akár 40 órát is képes üzemelni a készülék, miközben a töltés csupán két órát vesz igénybe.")
De kinek mi fontos....
Én is drágállom, ennyit tuti nem ér.
Nem is vettem volna meg, csak Telekom-nál részletre a gt2 pro nem lehetett, mert nem e-simes, illetve hűség hosszabbítás miatt volt 22e kedvezmény meg ugye az ajándék fülhallgató (amire épp szükségem is volt) ami - 25e érték, így úgymond 120 ért még elmegy, de lehet ennyit se ér :) -
cH1
aktív tag
Amiket leírtál hogy előny egy Watch gt 2 is tudja töredék áron. Dobsz még rá egy kicsit és fele árból megvan a gt 2 pro, és akkor már az anyaghasználat is stimmel.
Én így egy hónap használat után valószínűleg el fogom adni. Tényleg nagyon prémium cucc akksi méret és anyaghasználat terén, de szoftveresen egy hatalmas nulla és nem is igazán látom a fejlődést. Ha megnézed Samsung új órája szintén ezért a pénzért miket fog tudni, akkor te is beláthatod hogy ez messze áll az okosórától. Egy darab értelmes appot nem portoltak még rá, és úgy tudom hogy viberen kívül nem is nagyon fognak a közeljövőben.
-
kory24
őstag
válasz
gyuri2008 #112 üzenetére
Több mint 1 hónap használat után én elégedett vagyok vele, nem bántam meg.
Eleinte gondom volt időjárás frissítéssel, ami bt-n keresztül telefon netet használva továbbra sem az igazi, esimmel már valamivel jobb, de úgy se tökéletes. De ezzel együtt tudok élni, ha időjárás érdekel inkább telefonon nézem meg :)Amúgy alvás figyelés amit legtöbbször nézek, az korrektnek tűnik.
Pulzus, veroxigen, bőrhőmérseklet nemigazán érdekel, nem sportolok...
Bár épp tegnap 1x jelzett túl magas pulzusom (119) :)Ami szimpi jelez ha túl sokat ülök (ülő munkát vegzek nagy részben), hogy álljak fel mozogni kicsit :)
Na meg az üzemidő, illetve az anyaghasználat, megjelenése nagyon tetszik.
Valamint hasznos számomra az is, hogy órán is tudom vezérelni ha pl telon megy spotify vagy más lejátszó.
Mivel nekem első okos órám így nincs összehasonlítási alapom, lehet nemigazán mérvadó tapasztalatom :)
Egyébként mi extra várható el?
Amit nagyon sajnálok, hogy nem tud és hiányzik az az nfc fizetés... :(
-
gyuri2008
veterán
Nincs valami jo vélemény az óráról.
Semmi extra 140000 ft-ért.
Lehet,hogy samsung telefonnal nem is működik rendesen? -
kory24
őstag
válasz
bodacsani59 #108 üzenetére
Ott akkor jelenik meg, ha ultra energiatakarekos módba teszed az órát.
-
kory24
őstag
válasz
bodacsani59 #106 üzenetére
Ha nem piszkálom csak pár óránként rá nézek frissít. (balra csúsztatás) helyet és időt is, de általában nem friss az adat, hanem 1-2 órás vagy régebbi és ha ilyenkor manuálisan akarok frissiteni akkor az kb 100-ból 99x sikertelen...
Valamiért lassú neki wifin/btn internet.
Azt írták esimmel mobilnettel nincs ilyen gond....Remélhetőleg hamarosan javítják majd.
De legalább megnyugodtam, hogy nem hardveres hiba és nem is csak nálam van.Egyébként ultra energiatakarekos módban tökéletesen frissül, csak akkor ugye nem közvetlenül internetről szedi adatokat, hanem a mobilról.
Kár, hogy normal modban nem tud ilyet.Ja valóban ciki / gáz hogy egy ilyen drága készüléknek ekkora bugja legyen.
Szerintem sokaknak egyik hasznos, gyakran nézett funkció lenne a friss időjárás és nem a 3-5 órával ezelőtti adat... -
cH1
aktív tag
válasz
Schuler888 #103 üzenetére
Mostmár teljesen biztos, hogy velem van a baj, mert még ezt a videót sem sikerült megtalálnom. Esetleg tudnád linkelni?
-
cH1
aktív tag
válasz
korpicschess #97 üzenetére
Igen, gt 2-nél nálam is lényegesen több beállítási és egyéb lehetőség van egészség applikációban. Itt gondolom minél több mindent az órára akartak bízni ha már képes akár teljesen a telefon nélkül is működni.
Valaki esetleg megtalálta hol tudom az óra régióját átállítani magyarról úgy hogy a nyelv megmaradjon? P40 Pro-t is lengyel régióval használom hogy működjön a hangasszisztens, itt is ki akartam próbálni, de nem találtam ilyen opciót.
-
kory24
őstag
Ultra energiatakarekos módban jó az Időjárás.
Olyankor egészség alkalmazásba is megjelenik egy menü, hogy a telefon küldi az órának az Időjárás adatokat.
Jó lenne lenne ilyen opció normal módban is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Hagyjál már az ilyen hülyeségekkel
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest