Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
#334 Tomcsiben
#352 Zeban58
Korábban mondtam, hogy nálam jól mutatja az útvonalat a térképen.
Most kipróbáltam, hogy nem volt nálam a teló, így rosszabb az út "követése", pontatlanabb. -
kory24
őstag
Használom.
Ne vegyél ilyet.
Pár óráig vagy akár 1-2 napig működik ahogy kell, aztán elveszti kapcsolatot.
Bluetooth ki-.bekapcsolás vagy akár restart Health app újraindítás és újracsatlakozás mire nagynehezen újra összehozod kapcsolatot, aztán megint jó egy rövid ideig...Az alvás adatokat pl automatán nemnagyon viszi át, ha belépsz Health appba és ott alvás menü és kiválasztod az aktuális napot akkor nincs adat majd ha vársz 1 percet és szerencséd van elkezdi szinkronizálni 1-100%, de ez eltart vagy 1-2percig....
Mintha az akksi is gyorsabban merülne mióta iphone-al használom.
Próbáltam esimmel és nélküle is , illetve normál és ultra energiatakarékos módban is....
(Nemrég cserélték szervízben kb egész órát, bíztam benne hátha jobb lesz, de nem lett .)
Én is azon gondolkodom eladom és AW veszek helyette.
Csak az formára se tetszik, ahogy olvasom akksi is gyenge ráadásul kijelzője is karcolódikEnnek nagyon tetszik megjelenése, akksija, tudása is elég lenne ha normálisan működne iphone-al....
-
O.CS
aktív tag
Iphonnal használja valaki? Vettem egy Apple Watch órát de már megbántam mert a legnagyobb méret is hülyén áll a kezemen.Ez legalább méretes óra.Ha jól működik Iphonnal akkor lehet hogy lecserélném.
-
kory24
őstag
válasz
philoxenia #392 üzenetére
esim éppenséggel van, de ultratakarékos módban az ki van kapcsolva
telefonon ilyen módban (egészség adatokon kívül) kb semmi nem elérhető az óra alatt
-
kory24
őstag
Ultraenergiatakarékos módban használom az órát.
Jól sejtem, hogy így nem is fog jelezni új frisssítésről?
Ha fel akarom tenni akkor ki kell lépnem ebből a módból és úgy ellenőrizni? -
sziszikzs
csendes tag
válasz
philoxenia #388 üzenetére
Fordítva
Az óráról is tudsz exponálni.
-
sziszikzs
csendes tag
válasz
silver-pda #386 üzenetére
Egy pozitívuma az emui 12-nek a telóra nézve, hogy irányítható a kamera a telóval.
-
sziszikzs
csendes tag
válasz
philoxenia #384 üzenetére
Az is volt már.
-
sziszikzs
csendes tag
válasz
philoxenia #378 üzenetére
És azt hol keressem? A második képen lévőn engedélyezve van de így sem jó.
-
sziszikzs
csendes tag
válasz
philoxenia #376 üzenetére
-
sziszikzs
csendes tag
válasz
philoxenia #374 üzenetére
E-sim is van rajta. Hol tudom megnézni, hogy kézi vagy automatikus a szinkronizálás?Az egészség appon belül valahol vagy az órán?
-
sziszikzs
csendes tag
Valaki használja ezt az órát Huawei P30 Pro telóval? Frissítettem emui 12-re a telót. Gyárira visszaállítottam az órát hátha feldobja az új frissítést. Hát nem adta be, viszont most hiába van engedélyezve minden a névjegyeket nem akarja szinkronizálni az órával. Valakinek ötlete? Köszönöm előre is!
-
botyi7878
csendes tag
-
gyuri2008
veterán
Elég csendes a fórum,ezek szerint hibátlanul működik az óra?
-
attila770
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék feljebb lépni, most Gt2 pro órát használok. A kérdésem, hogy a 3 pro kijelzi a messenger hívást, esetleg fel is lehet venni vagy csak az elmulasztott hívásról küld üzenetet mint a Gt2 pro?.
Köszönöm a válaszaitokat! -
koxmatyi
tag
Vettem egy ilyen órát,de a viber üzenetet nem tudom megnézni rajta, ez az óra sem tudja (előző honor watch gs pro volt) vagy valami más probléma lehet? 216 a szoftver száma
-
bodacsani59
újonc
válasz
Tomcsiben #334 üzenetére
Hali! Hát megoldással sajnos nem tudok szolgálni, csak annyival hogy nekem is van ilyen órám és tökéletesen méri a dolgokat. Séta, futás neki mindegy, mindenhogy pontosan mér.
Talán annyi, hogy minden frissítést leszedted hozzá amit feldobott? Vagy akár még egy reset is segíthet rajta.
-
Samanbacsii
őstag
Igen, ez nagyon sajnálatos... Honor 6 óta csak Huawei készülékeket használok, jelenleg is P30 pro van (bajban is vagyok mi lesz helyette) és az első Huawei watch. Az a baj, hogy ilyen alap okos funkciót egyáltalán nem tesznek bele magyarul! Ezek már alig okos inkább sport órák a 300 féle mozgás, pislogás meg magasság méréssel.
Pedig csak egy billentyűzet csere kellene...
-
ZiZo
csendes tag
Huawei Watch 3 órám van és nagyon szeretem. Pontos pulzus méréshez a kezelési utasításban látható módon a csuklócsont felett egy ujjnyival kell tartani.
Jelenleg Samsung Galaxy S22 Ultra telefonnal használom, minden tökéletesen működik, de a gépkocsi kihangosítójával összeakad. Bejövő hívást vagy nem tudom felvenni, vagy ha igen akkor nincs kihangosítás. Közbe még a zenét sem kapcsolja ki.
Van valakinek ötlete? -
cH1
aktív tag
Pontosan arról van szó hogy adott egy hardveresen csúcs készülék ami a zárt (de minimum nem túl népszerű) rendszere miatt nem kap sem elég figyelmet, sem támogatást. Egy darab normális appot nem adtak ki rá eddig hivatalosan.
Az általad említett módszer is csak fél megoldás. Sok app így sem telepíthető, sok meg elég nehezen használható. Én is felettem a Spotify Lite verziót, yt vanced, gyári Huawei böngésző. De egyik sem tökéletes és akkor finoman fogalmaztam. -
cH1
aktív tag
válasz
Samanbacsii #342 üzenetére
Ez az óra kicsit becsapós, mert bár papíron okos, azért nem annyira hogy ilyen dolgokat lehessen rá telepíteni. Sajnos.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
philoxenia #344 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Samanbacsii #343 üzenetére
Nem találtam rá módot.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Samanbacsii #342 üzenetére
Ha valaki akinek van meg tudná nézni... Előre is köszönöm!
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! érdeklődöm hogy a diktálási módot próbálta e már valaki úgy tudom direkt módon nincs támogatva de például Swift vagy Google billentyűzettel a diktálási gombra rányomva lehet szöveget bediktálni. SAMU 4 WATCHnal ez működik! Próbáltátok már? Valamint Viber, Signal működik-e GT3 vagy Pro-?
-
silver-pda
aktív tag
Vki töltött fel custom óraszámlapot? Nem a watch face store-ról, hanem vhonna letöltött hwt-t?
Illetve lementhető az óra számlap telóra hwt file-ként, amit módosíthatok? -
kory24
őstag
Úgy néz ki valami gebasz lett az órámmal...
Mióta váltottam ios-re eleve elég furán működött, hol jöttek értesítések hol nem, gyakran nem volt kapcsolat, de ezeket be tudtam a inkompatibilitásnak.
Pár napja jelentkezett olyan is, hogy gyakran beadott egy képernyőt hogy újraindítás megerősítése pedig semmit nem nyomtam...
Párszor ki is kapcsolt teljesen....
Túl gyors merülés, azt gondoltam lehet esim miatt, letiltottam, de nemsokat segített.Ma próbáltam gyári reset és utána ugye be kell menni egyesével az appokba megadni az engedélyeket.
Ekkor tűnt fel, hogy nem működik a korona gombom.
Vagyis a tekerést érzékeli, de a megnyomását nem, így nem tudom behozni az alkalmazás listát.....Próbáltam többszöri resetet, de ahelyzet változatlan.
Majd beviszem gariztatni, csak azért írtam hátha van vkinek hasonló tapasztalata?
-
gyuri2008
veterán
Nem sajnos,csak T--kom.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
TelenorYettel eSIM-mel használható az óra? -
Tomcsiben
újonc
Üdvözlet Hölgyek-Urak!
Régóta vágytam egy okosórára, elsősorban a futóedzéseim és az esetleges edzésfejlődésem nyomon követésére, valamint a statisztikák kielemzésére az edzések után..
Némi agyalást követően esett a választásom a Watch 3 Pro-ra, tesztek és vélemények tanulmányozása után, valamint az elegáns kinézete és dizájnja is tetszett.
Nem akartam iWatch-ot venni, nekem abszolút óvodás gyerekóra kinézete van, annak ellenére hogy iPhone-t használok.
Namármost állítólag ebben az órában van valamilyen "kettős- legeslegpontosabb" GPS követés a kategóriában, ehhez képest én totális bóvli-gagyi-szar-fos GPS-vételt tapasztaltam.
Ha a Huawei egészség alkalmazásból indítom a futóedzést, a GPS nyomkövetés kb. hajszálpontos, pár méter eltéréssel követi a nyomvonalamat, minden adatot szinte totál helyesen közöl és az óra is helyesen mér. Viszont a telefonról való edzésindítást abszolúte nem menti el az órába, ehelyett az edzés végén amikor leállítom a mérést, kedvesen közli az óra, hogy további adatokat a Huawei egészség alkalmazásban talál...és az órán semmit nem tudok visszanézni az edzésből..!! Ha viszont órán indítom el a futóedzést, akkor viszont a Huawei egészség alkalmazás nem méri az edzésemet, a telefonról semmilyen adatot nem tudok visszanézni, viszont cserébe az órán meg tudom nézni.. amik totálisan fals és irreális adatokat mutatnak. A GPS a nyomvonalat levágja, lerövidíti, olyan nyomvonalat mutat, ahol egyáltalán nem jártam, a km/perc adatok is teljesen rosszak.
Az alábbi képeken látni a különbséget.. Az első két kép óráról indított- ugyanazt a futást mutatja:
A harmadik kép telefonról, az Egészség-alkalmazásból indított edzést mutatja, ami a valós adat:
A tiszteletteljes kérdésem az lenne, hogy én vagyok hikomot az órát illetően és nem állítottam be valamit esetleg, vagy nem jól párosítottam össze a telefont és az órát, vagy resetelnem kellene az egészet és megoldódik a probléma? Vagy esetleg eSIM szolgáltatás hiánya okozhatja a problémát? Mert az szerintem nem egy normális dolog egy 164 ezer forintos órát illetően, hogy ilyen szintű pontatlan adatokat közöl, ha nincs nálam a telefon edzés közben. Az ember pont azért vesz véleményem szerint egy ilyen órát, hogy ne kelljen állandóan a kezem ügyében lennie a telefonnak, ha pl elmegyek futni... Egy alap 20 ezer forintos sportband is jobban követi az edzésemet, mint ez az okosórának nevezett valami... Hatalmas csalódás az óra eddig, pedig még mindig tetszik és frankó a pulzusmérés és más funkciók is, de amilyen célból vettem, azoknak az elvárásoknak pont nem felel meg! Ha esetleg használja még egy másik futóbolond is az órát, és tud valami megoldást ajánlani, vagy akár egy másik órát, az kérem szépen ne tartsa magában!
Ha nincs megoldás a problémámra, akkor ugyanitt 1 hónapot használt Huawei Watch 3 pro eladó 110 ezer forintért. -
Hetkó
csendes tag
Elnézést azt nem írtam bele az előző kérdésembe, hogy azok tapasztalták e ezt, akinek Huawei telefonja van és az új Emui 12 frissítés óta nem tudok az órával válaszolni.
-
Hetkó
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a legutolsó frissítés óta, másnál nem jelentkezett, hogy nem lehet válaszolni az órával messenger üzenetekre? Újra indítottam már ez sem segített, hard resetet egyelőre nem akartam csinálni.
Köszönöm a válaszokat! -
zozo1979
csendes tag
Nah, közben megoldódott. Engedélyezni kellett a "Beállítások" menüt
-
zozo1979
csendes tag
Sziasztok,
Most vettem Watch 3-at, sehogy nem tudok csatlakozni wi-fi hálózathoz. Beírom a jelszót, kiírja, hogy "helytelen jelszó". Pedig a teló és a laptop is erről megy.
Az óra írja, hogy a wi-fi konfigurációk szinkronizálását engedélyezni kell az Egészség alkalmazásban. Hol találom meg?
-
silver-pda
aktív tag
Egész pofás grafikonokat csinál a Health app.
1 órás kinti séta GPS-vel 2% akkucsökkenés energiatakarékos módban.Alvásmonitor: elég jól észreveszi ha felébredek éjjel. Viszont reggeli felkelésnél téveszthet, ha felkelek, ébren vagyok, de pl nyugalomban ülök.
-
gyuri2008
veterán
Iphon telefonon lévő huawei egészség applikációra nem tudok feltenni sehogy megvásárolt számlapot?
-
kory24
őstag
Hsználja valaki innen Iphone-al ezt az órát?
-
Lacixfater
újonc
Két opció akart lenni
-
Lacixfater
újonc
Üdv!
Kérdés, valaki használ huawei watch 3 prot iphone al? Párosítottam és készülék beállításnál már mint a huawei healt ban sem az időjárás beállítás sem az óra beállítási funkció nem működik. Nem is jön elő ez a kéz opció. Az órán az időjárás helyén csak egy kétdőjel van ha rányomok akkor azt írja csatlakozzak wifi hálozathoz. Elvileg bluetoot on kéne működnie nem? Kösz előre is -
bagyulus
tag
Üdv. Használ itt valaki esim szolgáltatás?
-
kopogo
tag
válasz
silver-pda #318 üzenetére
köszönöm szépen
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
silver-pda #314 üzenetére
Az alvást szigorúbban veszi. próbáltam a GT-vel felváltva. Egyszerre még nem.
-
silver-pda
aktív tag
amiket én olvastam (felhasználói tapasztalatok), abból az jött le, hogy GT 3 jobb érzékelőket használ, mert pulzus, spo2, alvás elemzés/mérés pontosabb. Nekem viszont most jött meg a 3 pro, gt 3-m nem volt, így összehasonlítási alapom nem lesz. Viszont egy Mi Band 5-höz tudom majd hasonlítani, pulzus, alvás és séta aktivitás terén.
3 pro javára: esim, titán tok és kerámia hátlap, zafír üveg, wifi (ne kérdezd mire jó, vki itt linkelte pár sorral feljebb, még nem néztem meg).
gt 3 javára: olcsóbb, kisebb. + állítólag ugye jobb mérések/elemzések. -
kopogo
tag
válasz
silver-pda #316 üzenetére
köszönöm
igen erre gondoltam huawei watch 3 pro.mi a különbség?
a huawei watch 3 illetve a huawei watch gt 3 között
-
kopogo
tag
A sorrend kiadás szempontjából ez ?
Huawei Watch 3
Huawei Watch gt 3
Huawei Watch gt 3 pro -
silver-pda
aktív tag
válasz
philoxenia #313 üzenetére
Kösz.
Huawei csak 1 lesz, mármint óra. És az egyetlen Huawei telómon használom.
Tavaly sokan panaszkodtak, hogy rosszul mér (pulzus, spo2, alvás) remélem az csak kezdeti gyerekbetegsége volt a szoftvernek. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
silver-pda #312 üzenetére
A Cloud akkor kell, ha több eszközt használsz. Nekem egy időben ment a két óra két telefon felváltva és szinkronizálta a fiókra.
-
silver-pda
aktív tag
Mi kell ahoz, hogy alvás adatok, edzés adatok, pulzus, spo2 megjelenjen a Health appban?
Kell Huawei ID? Cloud-ba is kell ID? -
philoxenia
MODERÁTOR
-
gyuri2008
veterán
Tulajdon képen a wifi mire jó?
-
gyuri2008
veterán
Mennyi idő alatt tölti fel 0-ról 100% ra?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
silver-pda #305 üzenetére
Igen és igen.
-
silver-pda
aktív tag
Sziasztok!
Milyen az alvás monitorozás? Pontos, jól mutatja, hogy mikor alszol?
Pulzus mérés, SPO mérés folyamatos? -
golan7
tag
Apk telepítés PC nélkül, és dpi changer használata szintén PC nélkül: [link]
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Tesztelgettem az órát és néhány infót megosztanék veletek. Múlt héten kedden este töltöttem fel az órát fullra. Utána 4-napig (szombat estig) mint okosórát használtam, ekkor az akku 54 %-on volt. Majd átváltottam ultrahosszú módra, kíváncsi voltam, hogy ilyenkor milyen funkciók maradnak használhatók az órán. Így, a plusz három nappal, mely ultrahosszú módban ment az akku 42 %-on van. (Tehát összesen 7 napról beszélünk).
Kellemesen csalódtam, mert meglepően sok funkció maradt elérhető.Elérhető maradt:
Az összes szenzor (véroxigén, pulzus, bőrhőmérséklet stb...)
Óra számlap 15 db
Edzés 14 féle
Edzéssel kapcsolatos bejegyzések
GPS is működik kültéri edzésnél
Hívást is lehet fogadni Bt-on keresztül, (indítani nem lehet)
Alvás figyelő (az egyszerűbb, ami automatikusan mindig megy)
Elemlámpa funkció
Időjárás
Megjönnek az üzenetek Bt-keresztülAmi eltűnt:
eSim és a rajta keresztül indított hívási lehetőség
Névjegyzék
Hívásnapló
Egyéb appok amik az órán vannakEzek után úgy gondolom, hogy az óra még ebben az ultrahosszú üzemmódban is nagyon jól használható, ha az önálló telefonálás nem fontos. Így ugye 21 napig elketyeg.
Márklár
-
gyuri2008
veterán
Van itt a fórumon sima chróm Huawei watch 3.
A képen nem látszik rendesen.
Pl a pró az matt volt.
Ha igen fényes vagy matt az óra ház?
Új hozzászólás Aktív témák
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- KERESEM! AMD RADEON RX 9070 XT
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest