- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
Én 1,5 éve amikor Huawei telefonról iPhonera váltottam, 1 hónapot izzadtam vele. Folyamatosan ledobálta a kapcsolatot, ebből kifolyólag értesítések általában nem jöttek meg. Hívás esim miatt ment, de mivel sokat volt bt nélkül brutál merült. Csomó funkcióra azt írta hogy csak Huawei telefonhoz kapcsolva működik. Végül eladtam és vettem egy aw series 7et. Közel sem olyan szép, anyaghasználatról nem is beszélve, de funkciók terén ég és föld a kettő.
-
cH1
aktív tag
válasz
fraser87 #482 üzenetére
Ha demo mód fut rajta az nagy valószínűséggel azért van mert az óra valamelyik üzletben demoként volt kiállítva. Úgy tűnhet hogy működik, de valójában egyes adatokat időnként töröl valamint vannak benne letiltott funkciók is. Az hogy kikapcsolható-e attól függ, hogy eleve demonak gyártották az órát, vagy utólag lett demonak aktiválva. Első esetben csak alaplap cserével lehet demotlanítani (ha nincs szerencséd akkor a másodikban is).
-
cH1
aktív tag
Tehát akkor: GLL=Galileo, ez az óra gyártói neve, azt jelenti hogy Watch 3 Pro órád van. Ami utána következik az a régió és a szín/felszereltség kód. Pl gll-l50 az EU titanium szijas változat kódja, gll-l40 az EU bőrszíjas. Ha GLL-ALx a kód akkor azt jelenti hogy valamilyen kínai belpiacos órád van. Hol vásároltad?
-
cH1
aktív tag
válasz
lagabor111 #409 üzenetére
Az L elejű az EU verzió az AL a kínai belpiacos.
-
cH1
aktív tag
Egy hónapja váltottam Huawei telóról iPhonera. Első hétben használtam a Watch 3 Pro-t, aztán betettem a fiókba... Sok dologra kiírja, hogy iOS eszközzel párosítva nem működik, ertesiteseket kb semmit nem kapok meg. Ez gondolom javarészt annak köszönhető hogy folyton megszakad a kapcsolat. Nagyon sajnálom, mert nincs a piacon még egy ennyire jól kinéző prémium anyaghasználatú óra, és P40 Pro mellé nagyon szerettem is, de iPhoneal egy masszív szenvedés a használat.
-
cH1
aktív tag
Pontosan arról van szó hogy adott egy hardveresen csúcs készülék ami a zárt (de minimum nem túl népszerű) rendszere miatt nem kap sem elég figyelmet, sem támogatást. Egy darab normális appot nem adtak ki rá eddig hivatalosan.
Az általad említett módszer is csak fél megoldás. Sok app így sem telepíthető, sok meg elég nehezen használható. Én is felettem a Spotify Lite verziót, yt vanced, gyári Huawei böngésző. De egyik sem tökéletes és akkor finoman fogalmaztam. -
cH1
aktív tag
válasz
Samanbacsii #342 üzenetére
Ez az óra kicsit becsapós, mert bár papíron okos, azért nem annyira hogy ilyen dolgokat lehessen rá telepíteni. Sajnos.
-
cH1
aktív tag
válasz
szizso71 #265 üzenetére
Kipróbáltam pár dolgot. A Spotify Lite kifejezetten jól működik, YouTube vanced is megy bár ekkora kijelzőn értelme nincs sok. Nagyon tetszik hogy a Huawei gyári böngésző is tökéletes a lehetőségekhez képest. Még Google fiókkal is be lehet lépni pl emailt olvasni, vagy akár azon keresztül nézni YouTubeot. Messenger nem ment se a normál se a lite változat. Tudsz esetleg valamilyen appot amibe be lehet lépni pl messenger, viber, watsapp stb fiókkal és kezeli az üzeneteket?
-
cH1
aktív tag
válasz
stanleyg #240 üzenetére
Ha esetleg nem huawei telefonnal használjátok, akkor azt kell csinálni hogy először letörlitek a Huawei Health alkalmazást, utána a HMS-t (ha esetleg telepítettétek, bár gondolom nem, mert akkor nem lenne ilyen gondotok), majd playstoreból letöltitek a Petal Health appot.
-
cH1
aktív tag
-
cH1
aktív tag
válasz
Tündike25 #176 üzenetére
Csak a telefonon meg az egészség appban lehet megnézni. De segítek. Van összesen kb 30-40, ebből nagyjából nulla ami használható/értelmes. Van számológép, GPS, egy online rádió, petal maps. Elvileg majd lassan kellene jönnie a Vibernek, de ezen felül nincs is infóm semmi komolyabb, érdekesebb app érkezéséről.
-
cH1
aktív tag
A legegyszerűbb ha Huawei oldaláról letöltitek az AppGallery-t és onnan telepítitek az egészség appot. Az leszed hozzá mindent ami kell és frissíti is ha jön ki új verzió.
-
cH1
aktív tag
válasz
t72killer #163 üzenetére
Itthon csak a Telekomnál van jelenleg értelmezhető esim szolgáltatás. Csak előfizetés mellé lehet kérni, az alapabbak mellé +1000ft/hó, a nagyobbak mellé viszont alapból jár.
Az egyedüli ok amiért jelenleg arra nem veszem a fáradságot hogy beaktiváljam az az hogy kb csak telefonálásra lehet használni. Amint lenne az órára minimum egy Spotify, esetleg minimális válaszolási lehetőség üzenetekre, sok helyzetben lehet inkább otthon hagynám a telefonomat és bőven elég lenne az óra. De így abszolút csak felesleges akksi pusztító funkció. -
cH1
aktív tag
Jobban örülnék ha lenne végre Spotify és nem kellene ilyesmivel szórakozni. 😔
-
cH1
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #120 üzenetére
Nem, viszont itt sem egyszerre jönnek a frissítések, gyári szám alapján (nem tudom hogy random vagy valami algoritmus alapján) kerülnek kiküldésre a csomagok. Készülékek között több hetes eltérés is lehet.
-
cH1
aktív tag
Igen, egy rossz vicc hogy csak akkora akksit tettek bele. Intenzív használat mellett tuti egy egész napot nem fog kibírni.
De ettől függetlenül sajnos a Watch 3 egy szuperül összerakott fitnesskarkötő marad órának álcázva. -
cH1
aktív tag
Amiket leírtál hogy előny egy Watch gt 2 is tudja töredék áron. Dobsz még rá egy kicsit és fele árból megvan a gt 2 pro, és akkor már az anyaghasználat is stimmel.
Én így egy hónap használat után valószínűleg el fogom adni. Tényleg nagyon prémium cucc akksi méret és anyaghasználat terén, de szoftveresen egy hatalmas nulla és nem is igazán látom a fejlődést. Ha megnézed Samsung új órája szintén ezért a pénzért miket fog tudni, akkor te is beláthatod hogy ez messze áll az okosórától. Egy darab értelmes appot nem portoltak még rá, és úgy tudom hogy viberen kívül nem is nagyon fognak a közeljövőben.
-
cH1
aktív tag
válasz
Schuler888 #103 üzenetére
Mostmár teljesen biztos, hogy velem van a baj, mert még ezt a videót sem sikerült megtalálnom. Esetleg tudnád linkelni?
-
cH1
aktív tag
válasz
korpicschess #97 üzenetére
Igen, gt 2-nél nálam is lényegesen több beállítási és egyéb lehetőség van egészség applikációban. Itt gondolom minél több mindent az órára akartak bízni ha már képes akár teljesen a telefon nélkül is működni.
Valaki esetleg megtalálta hol tudom az óra régióját átállítani magyarról úgy hogy a nyelv megmaradjon? P40 Pro-t is lengyel régióval használom hogy működjön a hangasszisztens, itt is ki akartam próbálni, de nem találtam ilyen opciót.
-
cH1
aktív tag
Megérkezett hozzám is az óra. Első benyomás pár óra használat után nem annyira pozitív. Jelenleg egy nagyméretű csuklómelegítő, amit télen biztos nagyon szeretni fogok, de most épp annyira nem vágytam ilyesmire. Nyilván a kinti 43 fok, vagy a munkahelyemen lévő 32 se segít a dolgon, de elég csúnyán melegszik a legkisebb igénybevételtől is. Ez nekem leginkább az alkatrészek tartóssága miatt aggályos. Tudásban pillanatnyilag (ha nem nézzük az esim meglétét) a leváltott watch gt 2-höz képest kb semmit nem tud, főleg ha a kb 3x árkülönbséget is nézzük. Nagyon remélem hogy fixen jön majd hozzá havi 1-2 funkció bővítő frissítés, vagy ha év végén megérkezik telefonomra is a Harmony OS kicsit jobban életre kel.
Kijelző nagyon szép, rendszer sebesség kiváló, anyaghasználat tökéletes (bár a bőr szíj gyorsan le lesz cserélve, kár hogy nem lehet hozzá emberi áron eredeti fém szíjat szerezni), de a rezgő motor egy vicc. Alig érzek belőle valamit. Nagyon remélem hogy idővel lesz rá spotify, az nálam nagyon nagy plusz lenne. -
-
cH1
aktív tag
Nagyon szomorú vagyok, mert vártam ezt az órát, kb egy hónapja néztem a kínai bemutatót, már akkor is volt egy érzésem, hogy túl szép hogy igaz legyen (legalábbis itthon nálunk, ott Kínában lehet tényleg sokkal több hasznos funkcióval bír és minden úgy működik ahogy az elvárható ennyiért). A prémium anyaghasználat miatt akár még azt is mondhatnám hogy nem túlzó az ár, de így hogy mi közel sem egy teljes értékű terméket kapunk, maximum az ígéretet hogy majd pár hónap/év szorgos fejlesztői munka után benne lesz minden aminek már most illene... Hát nem tudom. Tegnap erősen remegett a kezem hogy előrendeljem, de nagyon örülök hogy megvártam ezt a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- További aktív témák...
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest