Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
Persze anyag használat miatt még érthető is , de úgymond kétszer annyit nem ér nekem , egy idő után úgyis karcolódik nekem , gt2 prom is zafir volt meg minden , de sikerült össze vissza karcolni az üveget , meg a tokon is van egy pár nyom. Amúgy a pró persze minőségibb anyagból van abba biztos vagyok.
-
saca23
aktív tag
Hello , igen pont így van , ahogy írtad , most telepítem már a 3.0-as rendszert rá , legalább 2 órája frissítgetem egyesével a rendszer verziókat 😄, amúgy nagyon tetszik idáig , eszméletlen jól néz ki , a kijelzője is atom . Akkor wi-fi hot spot lesz a megoldás a net miatt , de így működik . A néha app megnyitását , már gt2-vel megszoktam , azért ios nem tökéletes ilyen szempontból tudom. 74 pénzért viszont szerintem ez rozsdamentes acél szíj verzió nagyon megérte . Kaptam hozzà még egy szilikon szíjat is .
-
kory24
őstag
Szia!
Ios-en nekem is hasonlók tapasztalataim:Wifihez az órán kell kapcsolódni sajnos (nem emlékszem android esetén is így volt-e)
Időjárást android esetén az androidon futó egészség(időjárás) appon keresztül tudta frissíteni
ios-en már csak akkor ha maga az óra csatlakozik netre (wifi/esim lte)Az Egészség app-ba nem mindig mennek át automatikusan az adatok, általában ha sokáig nem volt megnyitva és megnyitod akkor nincs adat, majd Adatok szinkronizálása és megjelennek szép lassan...
Ios-el működik éppen az óra, de nagyon nem olyan az egész mint androiddal....
De a kinézet, anyaghasználat miatt (kárpótol) sztem így se olyan vészes
-
saca23
aktív tag
Tegnap tulaja lettem végül egy sima watch 3 elite verziónak 😁. Külsőre eszméletlen szép az biztos. Volt vele pár érdekes percem azért ,pl ios-en nem csatlakozik fel a telo által fent levő wi-fire , nem tudom másnak is így van aki iphone-t használ ? Ha úton vagyok konkrétan wi-fi kapcsolat nélkül nem hajlandó frissülni az időjárás sem . Simán a telohoz csatlakozva , nem akarja használni a mobil netjét , csak ha megosztom a telo netjét hot-spoton. Gt2 -ő simán használta a netjét amint kapcsolódik az egészség alkalmazással. Ez valami harmony os sajátosság ?
-
saca23
aktív tag
Az kapcsolat dobálás nálam is volt Gt2-vel míg rà nem jöttem , hogy nem szabad bezárni az alkalmazást háttérből , azóta nincs gond. Igen engem is a külső meg az anyag minőség vonz , senki más nem tudja ezt hozni. Láttam neten , hogy jött frissítés a 3-as szériára, és már lehet válaszolni az üzenetekre , csak ios-en nem világos , hogy ott is működik e , azért érdeklődöm. Nagyon bejön ez watch 3 -és jó az ára nagyon a fém szíj verziósnak.
-
cH1
aktív tag
Én 1,5 éve amikor Huawei telefonról iPhonera váltottam, 1 hónapot izzadtam vele. Folyamatosan ledobálta a kapcsolatot, ebből kifolyólag értesítések általában nem jöttek meg. Hívás esim miatt ment, de mivel sokat volt bt nélkül brutál merült. Csomó funkcióra azt írta hogy csak Huawei telefonhoz kapcsolva működik. Végül eladtam és vettem egy aw series 7et. Közel sem olyan szép, anyaghasználatról nem is beszélve, de funkciók terén ég és föld a kettő.
-
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek , van aki itt gt2-est cserélt sima watch 3-ra? Most nagyon jó àron van az e-magon fém szíj verzióba. Nem tudom mennyire éri meg , gondolom üzem idő teljes más pl.
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Ugyan nekem sima 3 van, de nem lattam hozza masik topikot, meg azert eleg hasonloak a gt-vel.
Szoval harom darab gondom van:1. Szamlapot az istennek nem akar letolteni a store-bol. Lemegy a download, majd az "installing" folyamatabra utan kiirja, hogy installing failed, please try again. Az okat nem ertem.
2. A kontaktokat nem szinkrozalja. Elindul a folyamat, megy egy csomo ideig, aztan szimplan nem tortenik semmi. Mi a trukk?
3. A weather alkalmazast valahogy ra tudom venni, hogy ne location alapjan mukodjon, hanem kezzel megadhassak egy varost? Nalam minden telon, minden eszkozon fixen be van nyomva egy varos(ugyis csak az atlaghomerseklet erdekel, az sem 24/7-ben) es nem helyadatok alapjan probalja meg beloni, hogy hol vagyok. Ezt szeretnem itt is. -
SsPL711
őstag
-
gyuri2008
veterán
Az akku idő még mindég gyenge?
-
Gyick
őstag
Üdv!
A watch 3 pro tud ekg-t méni? Vagy csak a gt3/pro tudja azt? -
nerozol
tag
Sziasztok az órán elérhető valamilyen naptár nézegető app. Gondolom a google naptár felejtős.
-
ferrari0819
tag
-
SsPL711
őstag
válasz
ferrari0819 #562 üzenetére
Én mindig ultra takarékos módban használom, akkor nem aktív az eSim, a wifi meg az nfc.
Csak akkor kapcsolom ki az ultra takarékos módot ha nincs velem a telefon szándékosan, ekkor lehet csak szükségem az eSim-re.
Igaz, így ultra takarékos módban csak pár számlap érhető el. -
ferrari0819
tag
Sziasztok! Aki e-simet használ meg tudja mondani hogy ki lehet e kapcsolni valahol vagy csak a repülő mód jöhet szóba?
A gondom az, hogy aktív az esim az órán és éjszaka rajtam van a telo viszont ki van kapcsolva, és így egész éjjel aktív az esim szolgáltatás 30-40% merül kb egy éjszaka alatt. Csak olyan beállítás van, hogy új esim automatikus megtalálása amit kikapcsoltam és semmi más. Egy sima Watch 3-rol van szó. Köszi a válaszokat -
nerozol
tag
válasz
ferrari0819 #552 üzenetére
Ez valami hihetetlen, hogy ennyire nehézkes. Az esimrôl még le tudnék mondani, mivel van Bluetooth hívás de az nfc kellene.
-
LeMarci
tag
válasz
ferrari0819 #552 üzenetére
Amúgy próbálta már valaki rátölteni az curve-s apk-t az órára és működésre bírni? Ha nem akkor lehet a holnapi nap folyamán megpróbálkoznék vele
-
nerozol
tag
Sziasztok a harmonyOS3 frissítéssel tudja valaki használni a curve pay-t vagy továbbra sem elérhető az órán az applikáció?
-
carelgott
újonc
Tudom hogy a gt2 pro mi tud.
Volt korábban az is.
Jelenleg van még egy gt3 pro órám is.
De igazából kb az is ezt tudja.
Persze van EKG, meg érfalelmeszesedés vizsgálat.
Az 10-12 napot tud ezekkel a funkciókkal.
Semmi valóban okos funkció.
Legalább jól néz ki. -
greyslay
aktív tag
válasz
carelgott #544 üzenetére
Ez egy jó tipp volt, van hogy jól jön az.
Rendeltem pár aliexpresses szíjat és védőfóliát amit tudok ajánlani.
A szlikon szíj nagyon kényelmes, a visszafűzött rész a kapocs után alá megy a szíjnak ami miatt, nincs ami beleakadjon akármibe (én ezzel a problémával szoktam küzdeni)
A barna szíj nyilván nem egy minőségi cucc, de egyébként teljesen jól néz ki és szintén kényelmes.
A fólia nem üveg, hanem csak ilyen "üveggyapot" de egyébként teljesen védi a kijelzőt, tökéletesen átlehet rajta látni, valamint jól néz ki körben a lünetta.
A műbőr szíj
A fólia
A szilikon szíjIgazából fillérekről beszélünk, aztán nyilván adott körülmények között úgy is a gyári fém szíjat használom.
-
SsPL711
őstag
válasz
carelgott #544 üzenetére
Ez az előző FW-el is így volt
Huszon valahány napig bírja így asszem.
Én nem lepődtem meg ezen amit írsz.De, ebben az üzemmódban, nem minden számlap használható, nincs AOD, se eSim, se wifi, se az új fícsörök, Csak BT hívás fogadás, ami korábban is volt.
Ennyi erővel ott a HW GT 2 pro, ugyan ezt tudja normálba. -
carelgott
újonc
Sziasztok.
Frissítettem én is 3.0-ra.
Gondoltam kipróbálom az ultra energia takarékos üzemmódot.
32 órával ezelőtt vettem le a töltőről.
A folyamatos mérések be vannak kapcsolva.
Jelenleg 98%-on van. Pedig nézegetem percenként. Állítom át az óralapokat.
Akkor valójában mikor is kell töltenem újra az órát? -
LeMarci
tag
válasz
Langeszmudi #541 üzenetére
Próbáld meg telóra is appgalleryből felrakni
-
Langeszmudi
újonc
Sziasztok. Huawei watch 3-ra feltelepítettem a Handcent Next Sms-t, az App Gallery- ból . A telefonra (SAMSUNG A50) is telepítettem a Next Sms-t a Play store-ból. Ha az óráról indítom a Next Sms-t azt írja, h. " Open Next Sms on your Phone", miközben a Next Sms be van kapcsolva és alapértelmezett a telefonon. A Bluetooth be van kapcsolva mindkét eszközön. Tudtok segíteni?
-
LeMarci
tag
válasz
ferrari0819 #536 üzenetére
Ha én használnék akkor szerintem media marktos clearplex fóliát rakatnék rá. Megvan az ára, de nekem ívelt telefonon tökéletes az illeszkedése
-
ferrari0819
tag
Nekem a sima 3-as van és nekem is meg jött a HarmonyOS 3
-
ferrari0819
tag
Sziasztok! Nekem egy sima Watch 3 van 46mm-es kijelzővel, ki milyen védőfóliát vagy üveget használ rá? Ahogy nézem nem túl nagy a választék erre a lekerekített verzióra.
Volt egy Telekomos fólia rajta ami elcsúszott most egy HOFI féle üveg van rajta a smartDiszkontrol de már több helyen elengedte.
-
bagyulus
tag
Sziasztok! Valaki szedett már szét ilyen órát nekem a bekapcsológomb nem akar mindig működni. És tudtok ajánlani garancia nélküli szervizet. (Ezen nincs garancia) Budapest.
-
zsebszi
tag
Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani, hogy a gyorsulásmérőt hol találom és hogyan tudom használni?
Előre is köszi! -
Jocohun
tag
Köszi. Szerintem is a számlap. Jelenteni lehet mert én tavaly a Huawei ügyfélszolgálatnak említettem ez, hogy gond van ezzel a számlappal és érdekes mert hogy még mástól származó készített számlap hibás lehet de gyári ami a gyártótól származik az hibás. Ők azt mondták lehet jelezni a healt app ban a gyártó felé. Ezt az appban az én menüben /súgó/problems and suggestions és ott jelenthető ez a probléma is. Én még tavaly jelentettem ot de azóta sem semmi. Talán majd javítják frissítéssel.
-
-
Jocohun
tag
Sziasztok. Tudtok segíteni nekem számlappal kapcsolatban? Huawei watch 3 pro van és a healt app ban az ingyenes számlapok között a Nightwish számlapot ha telepítem az órán nem jelenik meg a számlap csak fekete a képernyő. Minden más működik rajta csak ez az egy nem. Másnak is ilyen? Tudjátok mi lehet a gond? Köszönöm
-
greyslay
aktív tag
Beszereztem én is egy ilyen készüléket. Első körben gt2 után az tűnik fel, hogy hiába nagyobb még talán kényelmesebb is viselni. Az akku idő rövidsége miatt tartok tőle kicsit, gt2 -t még 2 év masszív használat után is több mint 2 hét után kellett tölteni.
Kérdésem lenne, hogy milyen szilikon illetve bőr szijat tudnátok ajánlani? Jó öreg aliexpress, vagy érdemes drágábban valami minőségi / gyárit beszerezni?
-
Casillero
tag
Már csak a fizetést kellene megoldani és tökéletes lenne az óra.
-
LeMarci
tag
Elkezdett kijönni a global modellekre is a HMoS 3
-
bagyulus
tag
válasz
Ferenczi Áko #507 üzenetére
-
SsPL711
őstag
válasz
Ferenczi Áko #507 üzenetére
Pedig kéne lennie.
Swipe right, jobbra csúsztatással szerintem előjön.
Ha éppen játszik valamit a telefon és BT-on csatlakoztatva van a telóhoz akkor ott kéne lennie.
Most nem a Watch 3 van rajtam.
De GT 2 Pro-n is így van is Watch 3 Pro-n is így kell lennie emlékeim szerint. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Van az órán olyan funkció, amivel lehet a telefonon lejátszott zenét vezérelni? A zene szekcióban nem találtam.. Számok léptetése, hangerő állítása.. A Honor Watch gs Pro-m tudja, még YouTube lejátszáskor is, itt viszont nem találtam..
-
SsPL711
őstag
válasz
silver-pda #505 üzenetére
Én kérek elnézést, a teló appot android verziónak dekódoltam
Örülök, hogy műxik ismét. -
SsPL711
őstag
válasz
silver-pda #502 üzenetére
Nekem szinte mindig ebben a módban van az óra, nincs probléma a telefon és az óra között a kapcsolattal.
De, nekem nincs még android 13 a telefonomon.
Nem az android 13nak a szigorúbb biztonsági követelménye miatt? -
bagyulus
tag
válasz
silver-pda #502 üzenetére
Szia! Én atkapcsoltam és működik. Látja az óra a telefont.
-
silver-pda
aktív tag
Ha Ultra-long Battery Life módban van az óra, akkor a teló nem tud hozzá csatlakozni és az óra sem a telóhoz. Mostanság lett ez. Talán a frissítés miatt?
Másnak jó?
Óra: 2.1.0.239
Teló app: 13.0.0.320
Új hozzászólás Aktív témák
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- iPad Mini 6/7 billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest