Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Tapasztalatom szerint a Google szinkron eddig az egyetlen ami nálam az egy névjegyhez tartozó összes adatot mindig el tudta menteni. De sajnos nem egyszer tapasztaltam adatvesztést. Néha teljes névjegy, néha egy egy adat tűnt el. A legcifrább a dátum kezeléssel volt. Előfordult, hogy több névjegyhez kb.10 születési dátumot adott vissza, amik egymás utáni napok volta, de semmi köze nemvolt az eredetihez, de az összes többi dátumhoz sem. Ez több telefonnál is produkálta.
E-miatt tartok a PC-n is mentést a teló adatairól
Ilyenkor visszaállítottam egy régebbi mentést, és kiegészítettem azzal, ami hiányzottBár a 21 században ilyennek még egy kis cégnél sem szabadna előfordulni, de ettől még van.

Ha a MyPhoneExplorer 2-nél több dátumot is el tudna menteni egy névjegyhez, biztos azt használnám mentésre, és szerkesztésre is. Ezt leszámítva szerintem a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest