- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jeni
félisten
-
Laja333
őstag
Defenders 2: Tower Defense CCG
Tehát akkor várnom kell, amíg ők lépnek.
Köszönöm a választ. -
formax
tag
Egy telefonnál. Nekem ezek multimédiás számítógépek, rengeteg más funkciója legalább olyan fontos, mint a telefonálás, ilyenek pl.
- fotózás, képnézegetés
- navigáció, térkép
- internet, email, szöveges üzenetek
- számológép
- dokumentum néző (szerződések, tervek, táblázatok)
- e-napló (e-építési napló)
- futás naplózás
- angol tanulás
- zene, film
- Biblia, e-könyv
- jegyzetelés
- stb.Szóval, köszi, a Tiéd is fontos szempont, de a fentieket mind szeretném, ha min. 2-3 évig kiszolgálná az új telefonom. Egyébként úgy látom, mindkét telefon megfelelő, csekély a különbség. A tesztek és vélemények alapján, szerintem egy picivel jobb telefon az S7, a P9 viszont sokkal szebb. Na majd meglátom.
-
ORCA58
addikt
Legyen igazad!!
P9 lite Bétának jelenleg nem elég a 2GB, bár mindig "üres". Sajna semmit nem tart a memóriába, minden leállít és kidobja. Úgy néz ki, arra gyúr a rendszer, hogy ugyan annyi szabd hely legyen mint a 3GB-os modellekben, de a maradék semmire nem elég. Nem tehetek mást, mint jelentem a hibákat és reménykedek. -
flack
csendes tag
Az az igazság, hogy a Honorról is azt olvasni, hogy ahogy össze van rakva, az minőségi etalon kb. Néztem egy-két sebességtesztet youtubeon (Huawei P9 vs Honor 8) és a Honor 8 általában gyorsabbnak tűnt, a Huawei többször is volt hogy megakadt. Bár nem tudni, mennyire friss rendszeren próbálták, illetve ténylegesen melyiket akarták kihozni győztesként. Viszont a Huawei mellett meg a kamera szól, illetve a kijelző is jobb... Ha a Huaweibe 4 GB ram lenne, egyértelműen azt választanám, így viszont nagy a dilemma.
-
gianone
őstag
Mázlid van. Ezért mondtam, hogy ajánlott, nem azt, hogy szerintem kell. Olvasom az összes EMUI-s topikot, és rengeteg a probléma, és nem csak főverzióknál.
Gabbbb
Az világos, de amit én olvasok EMUI-s telóknál, sajnos, nem csak főverzióváltásnál ajánlott, erre céloztam. De persze mindenkinek a saját dolga, döntése.
-
baboss
őstag
Azt már most látom, hogy sokkal jobb mint a régi A-5..
Rengeteg beállítási lehetőség van, még a kiválasztott menün belül is, aminek csak egy részével vagyok tisztában
Hiányolom a bejövő hívások és üzenetek felolvasását. A régi telom tudta, de fel volt rá rakva valamilyen nem legális Vocalizer TTS, az Igo Primoval együtt raktam fel, szerintem azért tudta magyarul felolvasni.
pepetech
Elégvolt ezt megtanulnom idáig.Így is csak a a töredékét fogom kihasználni a készülék tudásának, de azért sörnyitónak ez is jó.
-
csabbikaa
csendes tag
-
Gabbbb
senior tag
Ennél jobb nem lesz, ~10 sec-ig sötét és utána lezár, ha ez nem elég jó, akkor csak a fizikai gomb marad, mint alternatíva
"OFF+ is a 10 sec soft screen lock, it tries to disable all touch and button keys events and turns off the backlight then wait for 10 sec until hardware lock is activated, it will exit automatically and release all pre-occupied RAM and CPU resources." -
tkonya
aktív tag
Tudtommal hivatalos (nem béta) még frissítésként nem jött. Talán február. Én mindenképp várnék a hivatalos kiadásra. Mint fentebb Cunaja fórumtárs írta, zárt bootloaderrel frissítettek nougat 7-re és problémás.( alapból a telefonon zárt a bootloader). Én nem tudom milyen rom ez, de a nyitott bootloaderrel "egyszerűbb" a telefon javítása. Elvileg hivatalos frissítés esetén talán nem lesz ilyen probléma. A produkt kód nélkül pedig nem tudsz lekérni bootloader nyitó kódot tudomásom szerint. Amennyiben tévednék kifognak javítani😃
-
gianone
őstag
Ez nem elfogadás kérdése, mert nem mondtál eddig semmit.
Most írtál legalább valamit.
Lehet 4x5, 5x4, 5x5 az elrendezés. Az apk-kat úgy rendezed, ahogy akarod.
Ha elrejted az összes alkalmazást, és visszateszel nekik ikont kezdő képernyőre, máris van listád az összes app-ról.
Engem a legkevésbé sem érdekel, hogy mit használsz, csak ha valamit mondasz, nem árt, ha van némi alapja.
Ezért próbáltam konkrétumot kérdezni, hogy van-e rá megoldás, ahogy némelyikre van is. Az egyetlen, hogy az appok listáját nem egy ikonnal kellene előhoznod, mint stockon, hanem két ujjal. Ezen kívül semmi olyat nem tudtál mondani, amit nem igazán lehet EMUI.
Szóval maradjunk annyiban, nem akarod meg tanulni, vagy nem vagy képes rá. De ez engem kicsit sem zavar, tegyél fel launchert. -
gianone
őstag
Ízlésen nem lehet vitatkozni, de te nem is mondasz semmit.
Ha azt mondanád, túl nagyok az ikonok, azt elfogadnám. Vagy hogy nem lehet ABC sorrendbe rendezni, átnevezni az ikonokat stb.
Viszont te csak szimplán nem tudod használni. Vannak effektek, és témázni is lehet, sőt, csak azt lehet igazán.
-
gianone
őstag
Őszintén szólva még mindig nem értem, mit nem tudsz EMUI-n megcsinálni. Annyi és olyan mappát csinálsz, amennyit akarsz, és oda teszed, ahova akarod. Ha mondanál egy példát, azzal talán felvilágosítanál. Mert hogy gusztustalan, az nem túl konkrét. Én tudok pár dolgot, amit nem lehet vele, de te azokat nem említetted.
-
ORCA58
addikt
Nem értem, mit nem lehet rendezni rajta? Könyvtárakba, külön asztal lapokra teheted az ikonjaidat. Amit nem akarsz látni azt beteszed a rejtett mappába. Persze ettől még nem kell, hogy szeresd.
Ránézésre meg nem mondod, hogy milyen launcher van rajta, főleg ha kiteszek egy app drawer ikont is. -
Még szép, a gyári enyhén szólva is gáz zenehallgatáshoz (persze kinek mi az igénye).
Nekem egy RHA M600i van, de azzal nem megy sajnos a hangerőszabályzás, csak a play/stop, ezért vettem egy Piston hybrid-et, ezzel megy minden gomb. Jó lenne tudni, milyen zenét hallgatsz, előbbi kicsit mélyorientált, utóbbi pedig V karakterű a hangzást tekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest