- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Hát nem tudom :/
Skype mondjuk nekem munkához kell, ez az egyetlen olyan plattform amin el tudnak érni, ha nem vagyok bent az irodában
Valamiért érzem a kakaó hiányát és ez frusztrál. De ha melléteszek egy Mi A1-et, akkor meg még a röccenések ellenére is gyorsabbnak tűnik nekem a P9. (Pl gépelésen ezt tök jól le lehet mérni)
Csak csalódtam picit mert tényleg nagyon szerettem/szeretem a telefont.
-
-
-
tkonya
aktív tag
Szia,
Én minap álltam vissza 6-os droidra, (l09) mert 50%-os akku esetén azt írta hogy a hátralévő idő 4 óra. Pár napja kezdte ezt a hülyeséget, pedig nem volt semmi új telepítés, és ment nálam majd egy hónapig a 7-es gond nélkül. Egyedül a szemvédelmet kapcsoltam be ütemezve, de nem hinném, hogy emiatt kezdte el.
Jóval gyorsabban merült nálam a telefon, mint 6-os estében, telepítés után fr, az appok ugyanazok maradtak.
Szóval én annyira nem találtam pozitívnak a hetes energia felhasználását. -
dl650
tag
Szia! Nekem nem problémás az üzemidő.Eva L 19 B378. Most van 50 %-on és 3.5 óra képenyő idő. Használattól függően 4 és 7 óra képernyő időt produkál. Játékokkal nem játszom. Netezek, fényképezek és telefonálok. Viber van, Facebook nincs. Két napot bir, ritkán csak egyet. Két simet használok.
-
malna88
tag
Szia,
Kétféle tokkal használom, csillog összevissza mindkettő, de a képeknél nem zavar be még vakuval sem. Direkt kipróbáltam őket, egyik vastagabb sötét, másik vékony átlátszó, hihetetlen közel a kamerához.,Semmi különbség nem volt a képeken, nem kellett semmit vagdosnom (csak a jack dugó lyukát kellett szép finoman kijjebb olvasztanom, hogy beférjen vastagabb jack is
). Remélem ez az esetedben is igaz lesz. Bár gondolom jobb lenne ha valaki megerősítené aki már használja...
Pano (#10942) Mennyire lóg a kijelző fölé? Tudnál kérlek küldeni liinket? Köszi
-
Gabbbb
senior tag
Ebben az esetben nem kell kételkedni a kommentekben. Az összes ilyen jellegű üvegfólia hulladék a p9-re. A ragasztós oldalcsíkosak is azok.
Ultimate shield az egyetlen jó fólia, amit ajánlani tudok, csak törés ellen sajnos nem véd. Gondolom az összes hasonló anyagból készült fólia is jó lenne, viszont p9-re csak Zagg-et láttam még, az meg drágább és rosszabb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR