Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5477) winben


winben
aktív tag

Üdv fórumtársak!

Erősen gondolkozok e modell megvásárlásán a Telenornál - hűségnyilatkozattal elég kedvező árlistát kaptam.
Van viszont néhány elvárásom egy ilyen árkategóriától, így érdeklődnék ezek felől, ha megválaszoljátok nagyon hálás lennék.

Először is azért esett erre a modellre a választásom, mert olyan mobilt szeretnék amivel már jó minőségű fotókat lehet lőni és jó minőségben lehet videózni. iPhone 6s plus-ban és ebben a típusban gondolkozom, ez jobbnak tűnik tesztek alapján.
Rákeresve látom, hogy a fotó és videó minőség oké, látom hogy gyorsan elkapja a fókuszt és esti fényviszonyok között sem rossz.

A kérdések:
* tapasztalatok alapján valóban kielégítő a kamerája?
* valóban problémamentesen rögzít 1080p60-as videókat SD kártyára is?
* egyszerre milyen hosszúságú videót tud rögzíteni (egy elindítással 1080p60-ban hány percet lehet videózni)? Itt az akkuidő nem számít, hálózatra is/külső akksira is dughatom.
* a töltőadaptere hány mAh-s? (külső akksival való töltés miatt)

Azért kérdezem ezeket, mert előfordul, hogy néha kisebb rendezvényeken videózok és az SD kártyás kompakt gép csak 17 percet képes egyhuzamban rögzíteni és 30-40 percet bír egy akksival, töltőről pedig nem lehet használni és igencsak zavaró.
Az optikai zoom hiánya nem különösebben izgat, ellenben az, hogy megbízhatóan működjön ad-hoc kameraként is annál inkább érdekel.

Fontos tudni, hogy nem törekszem a csúcsgépek képminőségére, csak egy kellemes képű és jól használható eszközt keresek ami mindig nálam van és fotózáson/videózáson kívül sok más hétköznapi dologra is használható.

Köszönöm a segítséget! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.