Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7809) cH1 válasza illjo (#7807) üzenetére


cH1
aktív tag

Nem kapok ezekről konkrét tájékoztatást írásban, van egy oldal ahol elvileg minden key knowledge fent van, de azon se részletezik pl egy frissítés tartalmát. Az összes infóm meeting előtti, utáni beszélgetésekből van.

Az egész folyamat lényege az lenne hogy pár év alatt az Applehöz hasonló zárt ökoszisztémát építsenek fel. Ez Kínában nyilván nem lesz gond, de jelenleg nem fektetnek túl nagy hangsúlyt a global piacra, főleg nem a telefonkra, ezt az ágat jelenleg teljesen elengedték az a rossz hírem van. Viszont épül a teljesen saját gyáruk, talán kicsit több, mint egy év múlva már tudnak készíteni teljesértékű 5g-s csúcs kategóriás mobilt önerőből. Addig szerintem hazai szinten akarják rendbe tenni szoftveresen a dolgokat hogy egy jól működő rendszerrel indulhassanak akár global hódító útra is.

Fontos tudni hogy a kínaiaknak csak a statisztikák számítanak. Hazánk nagyon rosszul teljesít a hms telefonok terén (a lengyelek meg a törökök szoktak a minta országok lenni, hogy ott bezzeg kb semmi visszaesés nem volt értékesítésben).
Most legutóbb watch 3 széria rajtjánál volt erről szó, hogy mikor lesz rá pl messenger hogy legalább valami reakciót lehessen az üzenetekre küldeni az óráról. A válasz az volt hogy soha, sőt a phoneclone már nem fogja átmásolni régi telóról sem a messengert sem a Facebookot. De spotify meg viber elképzelhető hogy valamikor majd elkészül, ha esetleg valaki gondolkozott ilyen óra vásárlásán (amúgy azt javaslom hogy jelenleg inkább senki ne tegye).
Sajnos semmi pozitívat nem tudok mondani jelenleg. A Huawei kb sértődött kisgyerek. Ha jó arcok akartak volna lenni Xiaomihoz hasonlóan nyithatóvá teszik a bootloadert, csak akkor a kutya nem használná az AppGallery-t és senki nem várná a Harmonyt, mindenki jól ellene a főzött romokkal. Sajnos most lesz pár rossz év, ezt a mi kárunkra is benyelik, aztán a jövő hátha pozitívabb lesz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.