Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:51:45

LOGOUT.hu

Huawei P30 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2581) Ixion77 válasza rolandrepasi (#2573) üzenetére


Ixion77
őstag

Ha visszaolvasol megtalálhatod, hogy én nem a P30P-t szidtam, hanem a teszteket, amelyekben nincsenek mozgó élőlényes tesztfotók, így az egyszeri felhasználókat erősen megvezetik. Kellenének ilyen képek, valamint fényképezőgépes referencia. Mutatok egy példát. Nem erre készült, ezért nem pont ugyanaz van a kettőn, de legalább egyszerre (ma) készültek, és még így is lényegesen többet mutatnak mint mondjuk a Prága képek (amiken szintén minden mozdulatlan).
Ez a kép a normál (legjobb) kamerával, eszetlen mennyiségű fény mellett (hogy ne legyen a pici érzékelő olyan nagy hátrányban) készült. Sőt olyat választottam amin még a fókusz is helyén van, és még nincs is rajta nagy mozgás (hogy az elektronikus shutter ne torzítsa el nagyon - így is meg van nyúlva rajta a gyerek feje):

Ez pedig egy fényképezőgépes hasonló (amin látszik, hogy a gyereknek amúgy nem démonszemei vannak és nem zöld). Olyat választottam, amelyikből ugyanúgy kb. 25% van cropolva.

Hogy a kettő mennyire egy színvonal, vagy a különbség számít-e valakinek, azt a tesztek alapján mindenki maga hadd dönthesse el. De legyenek a tesztekben olyan képek, amelyek alapján ezt döntést meg lehet hozni! Aki épületeket szokott fotózni annak megfelelők a mostaniak, de aki gyereket / sportot / állatokat / stb., azokat totálisan félrevezeti!

(#2579) hodostamas: Azért mert ezzel a telefonnal a holdképek úgy készülnek, hogy az egy előre letárolt hold fotót ráretusál a képedre.

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.