- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
válasz
Daryl Dixon #2894 üzenetére
Hardver aprót nézegetve Galaxy S10+, iXS ára is nagyot zuhan az elmúlt pár hónapban iXS ára kb 40%-ot ! pedig ott nincs ilyen pánik max készülékben csalódás.
-
eversman
tag
válasz
"sfdrakex-Persze értem én ezt is, ti vagytok az átlag felhasználók akik magasról sz@rnak ezekre a dolgokra, de ti vagytok kevesebb %-ban hidd el!"
Szerintem ebben marhára nincs igazad. Mindig van pár ember, aki pörög azon, mi van az új frissítésben, mikor jön ki, stb.... ez kb 10% az összes tulajnak, bármelyik márkát nézed.
Múlt héten volt egy kis időm, körbementem az irodában, megnéztem kinek milyen dátumú biztonsági frissítés van a telefonján, típustól függetlenül... 10%-a a kollégáknak tudta miről van szó, 40% már hallott arról, hogy van ilyen, de leszarta, a maradék 50% meg azt se tudta miről beszélek...
Hidd el, a nagy többség azt se tudja ebből a szempontból, hogy hanyadikán van elseje... -
rolandrepasi
tag
válasz
Értem hogy mit mondasz, de aki már tulaj annak nem opció hogy nem veszek.. Aki meg venni akar az mérlegel. Utólag vagy kidobott pénz lesz vagy sem. Ha most kellen vennem telefont akkor használtan vennék egy tavalyi modellt(mate20 v. mate20prot) olcsón mert ugye futas van... Újonnan elképzelhető hogy kivárnám a végét az ügynek. De mint tulaj tojok az egészre. Max. 2 évre vettem. Addig bőven kiszolgál ha így marad minden a szoftveres oldalról...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tudom semmi közöm hozzá, csak kiváncsi vagyok. Hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest