Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz
zkobee
üzenetére
Legalább rápróbáltál valami másra függetlenül attól hogy marad vagy sem
a lekerekítés hiánya miatt sokkal nagyobbnak tűnik az a telefon, na meg a love island rajta az valami piszok ronda. A régebbi megoldások szerintem sokkal jobbak voltak. Ios meg olyan amilyen valaki vagy imádja vagy rühelli. -
knox83
senior tag
válasz
zkobee
üzenetére
Nagyon sajnálom a márkát mert nem vettem volna mást a jövőben. P50 pro, Mate 50 pro, nagyon tetszetős telefonok..
Nekem van egy macbook air m1-em amit szeretek de pl telefonból nem szeretnék applet.
Aki alma "vallású" az úgy is leszaroz minden mást szóval őket így kell elfogadni. Nagy többségüknél telibe működik a bullshit generátor. Komolyan, van több ilyen ismerősöm, kb a Dunába ugranának ha Tim Cook azt mondaná.Egyébként most volt cikk itt a mobilarenan, hogy már a 4gtől is el akarják vágni a Huaweit..
-
törölt tag
válasz
zkobee
üzenetére
Szia!
Szerintem még jó pár évig használható lesz a telefon. Ahogy eddig láttam, a legtöbb app esetében a minimum követelmény még mindig Android 5, 6, 8, néhánynál láttam 9-et.
Szerintem a gugli hiába ad ki évente új főverziót az androidhoz, ha egyre kevesebben veszik az újabbnál újabb készülékeket. Ahogy elnézem, a középkategória árfekvése is nagyon megemelkedett ahhoz képest, mint ahol még csak egy pár éve is volt. A napokban olvastam több cikket is, amelyek azt taglalták, hogy 2022 utolsó negyedévében elég jelentősen visszaesett az okostelefonok eladása.
Ha egyre többen vesznek jó állapotban lévő, régebbi készüléket, akkor a gyártók és a fejlesztők is kénytelenek lesznek a trendet követni. Vagy ha erre nem hajlandóak, akkor lejjebb kell vinniük az árakat, mert egyébként alig tudnak majd eladni az új készülékekből.
-
knox83
senior tag
válasz
zkobee
üzenetére
Szia, ez az a kérdés amire a jó isten sem fog tudni válaszolni.. Szerintem ha egy alkalmazás már min. android 11-et fog előírni, attól te még az előtte levő utolsó 10-es verziót fogod tudni használni, de frissítés már nem lesz. Azt gondolom még odébb lesz, bár az is igaz én nem sok alkalmazást használok, ami van azok android 5-6-8-on állnak. Talán kettő van ami 9-es.
Nehéz ügy..
A másik gond, jelen pillanatban nincs olyan készülék amire mosolygova minden fenntartás nélkül váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a lekerekítés hiánya miatt sokkal nagyobbnak tűnik az a telefon, na meg a love island rajta az valami piszok ronda. A régebbi megoldások szerintem sokkal jobbak voltak. Ios meg olyan amilyen valaki vagy imádja vagy rühelli.