Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
Ha kitörlöm az egészség appot az óra hátlap megváltoztatása miatt.
Nagyon jókat lehet találni, ami nem szerepel a gyáriak között.
Pedig lehetne akár fizetős is a jogdíjak miatt.
Meg jobb lenne esetleg vmi saját tetszőleges.
Vissza tudom hozni a régi edzéseket, eredményeket?
Mielőtt letörlöm tudok külön csak erről bizt. Mentést csinálni? -
Technoman
őstag
Köszi az ötletet, de már megvolt (két MSD-vel és két adapterel + SD-vel is kipróbáltam , gy és úgy fordítva is)
Ami érdekes, hogy a legördülősávban a"Töltés biztosítása az USB-n csatlakoztatot eszköznek" szöveget írja ki (?). Ha megnyitom és átváltom a"Fájl átvitelre" , mindig visszaugrik a "Fordított töltésre".
Remélem negy a 4 napos telóm a rossz, mert egyébként az USB töltés szuperül müxik.
Viszem vissza a kártyaolvasót (sajnálom, mert olcsó volt) -
t72killer
titán
, ilyesmire gondoltam én is. Amúgy s7e-n problémák úgy 5-6 óra elteltével kezdődtek, ha jól rémlik, egésznapos túrán. Énis csak rögzítem az utat, illetve a backcountry nav mellett van még a fotógép saját appja, ami BT-on közvetíti a pozíciót a fotók instant geotaggeléséhez. -
siskad
őstag
Az lehetséges. Most felnéztem reddit-re, és a mai nap folyamán többen is írták, hogy ugyanez a problémájuk (Mate 10 Pro, P30 Pro, Mate 30 Pro)
(#9813) DonDragonka
Teljesen tisztán telepítettem mindent, úgyhogy nálad sem a phone clone-al lesz probléma.
-
kp78
veterán
A lényeg, h a Huawei nem hajt el, ha garanciális gondja lenne a telefonnak, mert a bemutatott hozzá tartozó számla nem magánnévre szól.
Sőt, sokszor talán a számlát sem kérik (IMEI szám elég), mintha ilyet is lehetne hallani.
Szerencsére még nem volt gondom a korábbi 2 Huawei telefonommal, ami miatt gariztatni kellett volna. -
Dzsekó
addikt
Köszi! Igen, ezt mondták, csak úgy, hogy eltávolítod a health alkalmazást, de a végeredmény ugyanaz, nincs számlálás. De hogy a menüből való kikapcsolást miért vették ki, azt nem tudom. Mindegy, ez nem zavar annyira, a főmenü körbepörgetés már inkább.
Egy kézzel éppen átérem a telefont, és amikor vissza kell menni az app lista elejére több húzással, akkor párszor már majdnem leejtettem a telefont. -
NemMo
őstag
Megválaszolom a felmerült kérdéseket. Eddig egy 2a töltővel töltöttem vezetékesen a telefont éjszaka. Így töltve semmit nem melegedett a tekefon. Vettem egy egyszerű wireless töltőt és ugyanazzal az adapterrel forró volt a tekefon. Vettem egy drágább ventis wireless töltőt, de még így is túl melegnek ítélem meg, persze jóval kevésbé, mint az előzővel. Ezért fogok venni egy még kisebb teljesítményű adaptert, hogy egyáltalán ne melegedjen. Az hogy mennyi idő alatt tölt fel irreleváns, hisz reggelig van idő bőven. Én nem akarok senkit meggyőzni, hogy van e értelme ezen izgulni, mert őszintén magam sem tudom, de én nyugodtabb vagyok így és ártani nem árthat, ha nem melegszik. Tudom vannak olyan vélemények, hogy az egész éjszaka töktés is ártalmas, de ezt még nem tapasztaltam. Ennyi a történet, bocsi a hosszú írásért.
-
jeni
félisten
nem írtam le pontosan

akarom mondani,régebbi 0,5-1,5A töltő fejekhez még bontható micro USB kábeles csatisakat adtak,igaz ez lecserélhető USB-C-re
Alcatel,egyes LG,egyes Huawei,lenovo és más kisebb gyártóknál nem jellemzőek a nagyobb Amperes töltő fejek
átlagban 1A ami jellemző rájuk. -
Aryon87
félisten
Pedig valami köze lehet a HiCare általi keresésre, mert előtte a beállításokból mentem be, és ott nem dobta ki, csak miután megkerültem azt. Érdekes.
A kamera szoftvere változott, másképp néz ki ez meg az, egyszerűbb lett a felület, és lehet placebo, de gyorsabban vált a módok közt, nem mintha eddig is lassú lett volna. A sötét mód is pluszpont, az értesítési redöny fekete, az alkalmazások zöme is sötét módra váltott (instagram, gmail, drive, play áruház). Van azért változás a 10ben bőven.
És nálam ami lényeges, megjavult az ujjlenyomatolvasó is, ma még nem futottam bele olyanba, hogy 2x vagy többször kellett nekifussak a kioldásnak.
Csak a kameránál 2 screenshot:
A hatalmas felirat váltáskor jelenik meg egy villanatra, utána eltűnik. Rekesz módnál pl így jeleníti meg a változtatható skálát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, igazából felsorolni is igen nehéz a funkciókat, annyi van belőlük!

A két lehetőség közül most a másodikat választottam.
. Agyrém, hogy már a kínaiak is egyedi szabványokkal jönnek. Ja, el kéne olvasni a tesztet, ha megvennék egy telót

rrggel telepítetem