Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eversman
tag
válasz mjani1172 #2589 üzenetére
Ha lenne időm, akkor megnézném, de sajnos nincs.
Elhiszem, hogy mindenkinél DSLR van, de két fényképezőgép között is van ugyan úgy különbség, mint két telefon között.
ÉS ami szerintem a lényeg: ha tényleg annyi embernek van DSLR gépe, biztos vagyok benne, hogyha megkérdezed őket, hogy mi az a rekesz érték, zár idő, ISO, vagy csak akár azt, hogy mennyi az objektívje közelpontja, 10-ből 9 azt se fogja tudni miről beszélsz. Ők biztos minőségi képeket csinálnak...
Van az a régi mondás, hogy attól hogy veszel egy jó fényképezőgépet, és fekete-fehérben lefotózod egy hintaszék árnyékát, attól még nem leszel fotós... -
petya2012
őstag
sziasztok
valaki vett már a telóhoz ilyen okostokot??jól működik,odatapad a kijelzőhöz egy kicsit,stb??
-
Aryon87
félisten
Szeretem a Huawei ezen megoldasat, hogy kepes kezelni a zenehallgatast es toltest (csak lassu toltessel) egyszerre az atalakito segitsegevel (M10Pro eseteben is mukodott):
+ Van egy jo kinai tokom, ami magasabban van mint a kamerasziget:
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz ForRedGlory #2604 üzenetére
Ez nem portré v rekeszérték módban készült? Vagy az AI nem volt bekapcsolva?(az is ilyenkor aktiválja a portré módot)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
nagymolnar
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy sikerült már valakinek a VIBER, GMAIL alkalmazásokból az iker alkalmazásokban bekapcsolnia? Elvileg a samsungomon simán ment... Itt ez a nyamvadt iker alkalmazás meg csak a faszbook és kémprogijait hagyja... Találtam egy ADB-s bekapsolási módot (root nélkül) de nekem nem csinálta meg. Valakinek valami ötlet? ADB-s bekapcsolás linkje XDA link
Köszi előre is. (tudom van a paralell space, de nekem az nem fekszik, a reklám és a mindent kiadok még egy cégnek miatt)
-
addikt
válasz Aryon87 #2603 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó számomra! Kár, hogy ilyen mocskosul drága még mindig ez a telefon, mert amúgy bitang jó lett.
Most láttam Magyarósi Csaba videóját a telefonról és azt kell hogy mondjam, azoktól a kameraképektől majd lefo.tam a bokám!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Aryon87
félisten
Erdemes atolvasni, remelem nem kovetkezik ez be..
Reuters: A Google lenullázza a Huaweit, elveszi tőle az Androidot
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ixion77
addikt
válasz Aryon87 #2609 üzenetére
Ha ez így lesz, akkor a P30Pro lesz a valaha vásárolt legdrágább, és egyben leggyorsabban elértéktelenedő telefonom...
Az is szép lesz ha hamarosan a többi kínai gyártóra is szépen kiterjesztik ugyanezt (Oneplus, Oppo, Vivo, Xiaomi, Redmi, stb.). Aztán persze Kínából meg az Apple lesz kitiltva.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Hoes
aktív tag
válasz Ixion77 #2610 üzenetére
Ha be is következik, az első pár hét nehéz lesz, mire a Huawei minden eszközre kiszórja a saját oprendszert. Play Áruház helyébe szerintem az App Gallery fog lépni, előbb-utóbb legalább olyan jó lehet, sőt!
Ami viszont megjósolható és fájóbb lesz, hogy a Google alapú levelezés telefonon nem lesz adaptálható, ahogy a többi Google szolgáltatás sem.
Kíváncsi leszek, hogy mit fog reagálni hivatalosan a Huawei.
Én minden esetre elküldöm a cikket a Huawei magyar supportjának, hogy ebből mi igaz! -
F-ECT$
titán
válasz tal-garius #2612 üzenetére
Azért Kínát sem kell félteni.
Valószínűleg az átlag emberek felé csak az információk töredéke jut el arról, hogy milyen anyagi / IT / egyéb harcok folynak folyamatosan a háttérben.
Dive ever, work never.
-
Hoes
aktív tag
válasz tibcsi0407 #2613 üzenetére
Trump bácsit ez nem fogja érdekelni...nem egy idióta döntése született már, hol érdekli pár millió EMUI user? Az sem érdekli, hogy a Google dollár milliókat kap a Huaweitől az Android miatt főleg. Lehet kapnak majd kárpótlást Trump bácsitól! :D
-
Hoes
aktív tag
válasz tibcsi0407 #2617 üzenetére
Trump szinte bármit megtehet, lásd eddigi szankciói és intézkedései! Gond nélkül dirigálhat a Googlenak, ahogy a bíróságot is befolyásolhatja...nem akarok politikába beleugrani, annyira nem is értek hozzá, meg itt amúgy sem szabad.
Én kicsit örülnék is, ha a Huawei sikeresen elkülönülne a Google szolgáltatásoktól! -
Ixion77
addikt
válasz tibcsi0407 #2613 üzenetére
Az a sok EMUI user itt semmit sem számít. Annál sokkal brutálisabb veszteségek vannak itt már mindkét oldalon. Pl. a hamarosan hatályba lépő 25% VÁM önmagában cégek ezreit fogja csődbe vinni, emberek tízezrei fogják miatta a munkájukat elveszteni. Az USA-Kína háború sokkal súlyosabb mint amit az átlagember el tud képzelni. Képzeld el a legdurvább következményeket amit csak tudsz - na az is simán megtörténhet... Itt konkrétan a világgazdaságnak, és a XX-XXI. századi világrendnek van súlyos hasmenése...
(#2614) Hoes: Sajnos egy mai színvonalú op.rendszer megírása nem éppen néhány hét munka. Még csak nem is néhány hónap. A szabadalmi rendszerek elburjánzása miatt megkérdőjelezhető hogy egyáltalán éveken belül kivitelezhető-e.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
Most vettem meg a p30 prot. Akkor most ráb@szt@m? Nem lesznek frissítések semiyen formában? Nem lesz play meg Gmail. Én androidos telefont vettem nem akarok másmilyet használni. De jó hogy én itt a magyar alföld közepén szívok egy barom amerikai ember miatt.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Hoes
aktív tag
válasz Darellus92 #2619 üzenetére
Ez szerintem elég szomorú! A support lényege az lenne, hogy többet tudjanak mint a user! Nem? :/
-
Quqesz
nagyúr
Most oké, hogy ezt a reuters megírta, de még hivatalos információt nem adott ki egyik cég sem. Azért kína is megszorongathatja az usa-t, pl kibassza az apple-t a foxcoon-tól......
-
Darellus92
aktív tag
válasz gabesz839 #2621 üzenetére
Ez a következő kérdés, hogy a huawei hogy fogja kezelni az ügyfélpanaszokat. Majd mutogat egymásra a két vállalat., hogy ő a hibás.
@Hoes
Idővel többet fognak tudni, de ez annyira új és ráadásul külső féltől származó infó, hogy ott még ilyenkor a pirosgomb fázis van a kínai központban is. A külföldi support részletes tájékoztatása n+sokadik prioritással bír ebben a pillanatban. Nyilván a google sem szólt előre a huaweinek, hogy majd ezt fogjuk csinálni, készítsétek föl infóval a népet.
[ Szerkesztve ]
HTC = Help This Company
-
addikt
válasz Aryon87 #2609 üzenetére
Hát kíváncsi leszek én is a fejleményekre, mindenesetre ezt egyelőre nehezemre esik elhinni ill. megemészteni. Az is jó kérdés, hogy vajon ez a Honor termékeket is érinteni fogja vagy nem. Mert ez esetben a Huawei simán csak Honorra keresztelhetné a globál piacra szánt termékeit és meg is oldotta a problémát...
De mondjuk ahogy írta Quqesz, ha az Applet cserébe kitiltanák vagy a gyártását megszüntetnék Kínában, az nem tudom kinek fája jobban.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Quqesz
nagyúr
válasz tal-garius #2629 üzenetére
Na én is erre gondolok. Meg erre:
Azért végiggondolva nagyot nevettem. Ma a gyereknek csináltam gmail-t. Ugye nincsen 13 éves, ezért a google alapból kivágta a youtube elérhetőségből. Agyaltam sokat, állítgattam és semmi. Hát mondom faxom, mi legyen.....a megoldás: Opera mini és nem kell bejelentkezni...csókolom. Szóval böngészőből is lehet gmail-ezni, youtubozni, van apk mirror, aztán app galery.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
gabesz839
senior tag
válasz tal-garius #2629 üzenetére
Kérdés az hogy ez az egész csak az usara terjed ki vagy globálisan mindenre Mit érdekli az usa államot hogy én itt Magyarországon milyen készüléket használok. Remélem az amcsikon kívül nem változik a helyzet. Mindenesetre tőlem jöhet egy új rendszer csak tudjam azokat az alkalmazásokat használni amiket eddig.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Ixion77
addikt
Aztán hogy fog az apk mirrorból rootolt telefonra telepített mobilbanki alkalmazás authentikálni a Play Services-szel? Hogy fog a telefon navigálni GMaps, Waze, stb. nélkül? Meddig marad a telefon naprakész biztonsági frissítések nélkül? Millió egyéb példa van még. Gyakorlatilag semmi sem fog működni, ami fizetős/havidíjas, vagy a nullánál kicsit is komolyabb biztonsági szintet igényel.
(#2631) gabesz839: Mindenre. Nem arról van szó, hogy az USA területén megtiltanak valamit, hanem arról hogy a Google megvonja minden nem open source szolgáltatás (pl. Play) használati jogát a Huawei-től a köztük fennálló szerződés "vis major" pontjára hivatkozással. A Huawei sehol, semmilyen néven nem használhatja a továbbiakban az ominózus szoftvereket. Valószínű az is, hogy kötelező lesz neki minden jelenleg használt helyen (pl. P30) is megakadályozni azok használhatóságát (pl. automatikus szoftverfrissítés eltávolítja őket).
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Hopkins95 #2628 üzenetére
Hm, ez sem hulyeseg, bar akkor meg a Honorra szall ra a kacsafeju, es a Honorosok is megszivjak.
De Amcsi is rabszik, mert Kina ugy kitiltja amerikat ahogy azt illik, plusz mindent elzar amerika fele..Szerintem a Huaweinek van boven otlet a zsebeben, nem kell felteni oket, de azert igy is eleg gaz.. plane hogy a telefonom kb 35 oras...
-
Quqesz
nagyúr
[link] nem tudni mi lesz még, eddig csak mindenki halászik a zavarosban....
Ixion77
Banki dolgokat nem tudom, de nem is érdekel...még számlám sincs, lecophat az összes bank! Gmaps megy böngészőben is, gmail szintén, waze mehet apk mirrorból....stb lesz itt megoldás, már ha kell. De még mindég semmi hivatalos....lehet vki csak szarrászopat minket.[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
Már számítanak erre egy ideje [link]
-
addikt
válasz Aryon87 #2633 üzenetére
Akkor ezért nem láttam tőled még fotókat a Fotók, videók mobillal topikban.
(#2634) Quqesz
lehet vki csak szarrászopat minket.Ezen hangosan felröhögtem!
-
Quqesz
nagyúr
Nem tudom frissült-e a reuters cikk, de a végefele olyan megjegyzések vannak, hogy a jelenlegi felhasználókat csak a frissebb droid terén érheti max változás, a többi marad, főleg európában.
-
tuki2200
senior tag
A Verge azt irja, hogy: "Huawei would “immediately lose access to [Android] updates,” and that future smartphones would lose access to the Google Play Store and apps like Gmail."
Azaz a mostani telefonok mennek tovabb normalisan csak nem fognak frissiteseket kapni. A jovőbeni telefonok viszont ki lesznek tiltva a Play Store-bol.
-
h3lios
addikt
Van 1 olyan új infó morzsa, miszerint a play szolgáltatások megmaradnak, viszont android verzió frissítések illetve biztonsági update-ek nem lesznek.
Utóbbi nem kicsit para, mert elég 1 okosabb hacker csoport és milliók adtai kerülhetnek rossz kezekbe.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
-
iguana
őstag
még nagyon új a hír. lehet, hogy ez egy utolsó figyelmeztetés. valami nagyon nagy csúnyaság van a háttérben.
az okos telefonok használóinak döntő többségének van bankszámlája (sacc. 99%), google play, gmail, maps, frissítéseket natívan akarja használni, nem mókolni, kerülő megoldásokat használni.
a huwaei is hiába mondja higgadtan és magabiztosan, hogy van plan B, saját alternatíva, saját rendszer stb.
lófaszt mama.
ha ez marad és megvalósul az brutális. ezt ők is tudják, hogy dead end. (huawei)
biztos vagyok benne, hogy 1-2 héten belül "rendeződnek a dolgok a háttérben".mindenesetre ez egy nagyon kemény lépés.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Ixion77
addikt
Pontosan. Lásd ZTE. Ott is ment az esküdözés hogy fel vannak mindenre készülve, mégis gyakorilag azonnal csődbe mentek mikor a tiltás elkezdte éreztetni a hatását. Érdemes lesz holnap megnézni a Huawei tőzsdei árfolyamát...
-
addikt
válasz Aryon87 #2639 üzenetére
Még mindig? Azt hittem az már régen volt, azóta már nem. Amúgy már megtaláltam az első képeid a szerkesztős fotós topikban a bazilikáról és a motorról, nagyon állat az is! Jó lett a csere, belenéztem a Galaxy S9-es képeidbe is, ami a kompozíciót illeti, az nagyon eltalált, de a kép belenagyítva ilyen túlélesített, ami nem tetszik a Samsungnál.
-
Aryon87
félisten
válasz Hopkins95 #2646 üzenetére
Sajnos örök életű a dolog..
Időnként beteszek oda képeket, bár sok értelme nincs
Most 2 nap alatt egy tucat képet lőttem, hamarosan azokat is megosztom ott, amit majd itt is.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest