Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan gonddal hogy hiába van manuálisan a fényerő néha gondol egyet és nagyon elveszi a fényerőt. És nem olyankor mikor mondjuk játszom rajta és dolgozik a telo hanem random időközönként. Mi lehet a gond? Valami beállítás?
-
veterán
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
P30 pro készülékhez milyen kijelző védelmet ajánlanátok?
( üvegfólia stb.. )
Kinek mi vált be a legjobban?Köszönöm
-
Ixion77
addikt
válasz gyurma888 #2310 üzenetére
Azért én kíváncsi lennék egy független tesztre hogy mennyiben különbözik a Clearplex Ultra a kínai Hydrogel fóliáktól. Nem lepődnék meg ha kiderülne hogy gyakorlatilag ugyanaz, és az árkülönbség a kivágógépből és szolgáltatásból ( felrakás, plaza felár, brand felár, stb.) adódik. Nekem legalábbis tapintásra és tükröződésre nagyon ugyanolyannak tűnnek, és a leírásuk is ugyanazt ígéri. Tapintás alapján az üvegfelület nekem sokkal jobban bejön (tempered glass). Arra is kíváncsi lennék hogy független teszt szerint a fólia, vagy az edzett üveg véd jobban betörés ellen.
A Nillkin DS-t egyébként egyelőre nem sikerült összekarmolnom. Persze ami késik nem múlik
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
hito
nagyúr
válasz Ixion77 #2311 üzenetére
Tegnap voltam MM-ban felrakatni a Cleraplex-et. Amikor megláttam, hogy ez kb. egy sárga enyv, megköszönve a fáradozásait nem tartottam igényt a termékre.
Biztos nem rakatnám rá. Még a színeket is torzítja szerintem, mert ahol fehér volt a készülékház (iPhone-on mutatta meg), ott a fólia egyértelműen sárgás színezetű volt. Mondom neki, ez mi?! Ja, hát az olyan, de tutti nem befolyásolja a színeket. Amikor meg mutattam neki, hogy az iPhone-ja fehér, ahol meg érintkezik a fóliával ott inkább piszkos sárga színű a ház, arra már nem volt elfogadható magyarázat.
És mindezt 6eFt-ért Ma megyek Speedshop-ba és kap egy valamire való üvegfóliát.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
realmadrid
aktív tag
Ilyen körbevédő bigyóval próbálkozott valaki ?
A sas nem vadászik legyekre
-
veterán
-
poczy
csendes tag
válasz tibcsi0407 #2261 üzenetére
Még az enyém is itt tart, pedig naponta többször próbálom a frissítési módokat.
Nem tudom mi tart ennyi ideig. 🤔 -
gyurma888
aktív tag
válasz N.YCityBoy #2315 üzenetére
Egyáltalán nem katyvasz
Megnéztem ahol nem ér rá a szélére, ugyanolyan a kép, mint ahol van rajta fólia. Erről ennyit...
Ez egy fólia, amit egy plotterrel vágnak körbe, nem pedig enyv. Enyv maximum az, amit ráspriccel a telefonra... -
veterán
-
eversman
tag
válasz N.YCityBoy #2315 üzenetére
Szerintem sem katyvasz, nem tökéletes az biztos - a tokbarát lehetne kevésbé az -, de színekben szerintem nem befolyásol semmit.
Az enyémen is volt fenn speedshop-os UV glass - ami semmivel sem volt olcsóbb mint az MM fóliája, de a gyári flip tok 2 nap alatt felnyomta, annak ellenére, hogy tökéletesen rakták fel rá a srácok.
Ízlések és pofonok... -
hito
nagyúr
válasz realmadrid #2313 üzenetére
További beszámoló: szeretem
gyurma888:
Megnéztem ahol nem ér rá a szélére, ugyanolyan a kép, mint ahol van rajta fólia. Erről ennyit...
Azon a 2mm-en te meg nem állapítod. Mivel láttam a két szememmel, amit leírtam (iPhone fehér házán ahol rálógott sárga volt), engem nem fogsz tudni meggyőzni az ellenkezőjéről, bár biztos nem is célod Lényeg, hogy én ezért pénzt nem adnék (főleg ennyit), van akinek nincs vele gondja.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz Ixion77 #2306 üzenetére
Üvegfólia kálvária kellős közepén vagyok. Speedshop-ban ezt néztem ki. Attól tartok, hogy ez sem víztiszta, úgy mint az linkelt Cafele. Szerinted/szerintetek ezzel mellélövök? A lényeg, hogy rendes kemény üvegfólia legyen, a széleken is védjen és víztiszta, átlátszó jöhet csak szóba. Külföldről nem szívesen rendelnék. Nem akarok 1-2 hetet várni rá.
-
ferrari0819
tag
Én ugyan ilyet vettem a speedshop-ban, de a Spigen tok föl nyomta, meg ki próbáltam még egyet és azt is. Szép tiszta üveg nem volt gond a színekkel egyébként. Végül vettem egy gyári Huawei tokot és a MediaMarkt-nál egy Hama üveget és ez a szett végre passzol.
[ Szerkesztve ]
-
realmadrid
aktív tag
Skacok egy ideje használjátok a telefont, mennyire hátrány, hogy nincs rajta normál hangszóró ? Utcai zajos környezetben nem halk ? Őszintén...
-
hodostamas
addikt
válasz realmadrid #2326 üzenetére
Nem a leghangosabb készülékem eddig, ha a másik fél halk akkor necces.. amúgy teljesen érthető
-
veterán
Engem az jobban zavarna, hogy halatszik amit a másik beszél,sokan ezt írják legalább is....
[ Szerkesztve ]
-
realmadrid
aktív tag
válasz N.YCityBoy #2328 üzenetére
De ez az alsó hangszórón múlik, nem ? Én most a felső hiánya végett kérdezem, mert ilyet vennék, ha nem gáz. Vagy marad a "sima" 30, ami szintén elég tisztességes képet készít.
-
realmadrid
aktív tag
válasz hodostamas #2327 üzenetére
Gondolom fel van tolva a hangerőd maxra.?
-
csubííí
senior tag
Az országban, lehet kapni/rendelni valahonnan, gyári átlátszó szilikon tokot? MM-ben valamiért nincs.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz realmadrid #2330 üzenetére
átlagba kb 70%on használom, cska akkor tolom fel maxra ha a másik fél halk.
-
realmadrid
aktív tag
-
bébi67
aktív tag
Én is féltem, hogy nem fogom hallani, mert 2 kHz-en tök süket vagyok. Ez ugye a beszéd sáv közepe. Ipari környezetben ( hangos gépek között) is kiválóan hallom a másik felet. Gyakorlatilag olyan, mintha volna hagyományos hangszórója. Ez miatt nyugodtan megveheted.
-
tamas.varga5
tag
válasz perzeus #1571 üzenetére
Hello,nem tudom megoldódott-e már a rögzítés,ha nem töltsd le erről a linkről,hibátlanul teszi a dolgát: https://drive.google.com/file/d/12CwfK3lPT1P6z7bpIh_c1dZTEoOMqC1k/view Mate 10 pro topikban linkelték,én is arról érkeztem. M.országon,illetve az EU-s országokban a GDPR szabályozása miatt nem megengedett magánszemélyként hívást rögzíteni,ezért nem működnek már a hívásrögzítő appok. Ezt az eredeti kínai verzióból mentették ki.
Honor 90 12/512 giga - HP Omen 16,1" gamer Ryzen 9 - 32 giga DDR5 - 2 TB SSD - Bang&Olufsen hang - RTX 4070 8gb VGA
-
bébi67
aktív tag
válasz tamas.varga5 #2337 üzenetére
Óriási köszönet a hívásrögzítőért! Kiváló minőségben teszi a dolgát!
-
bébi67
aktív tag
ClearPlex. Semmi gond nincs vele. Nem tokbarátost rakattam fel. Többféle tokkal használtam. Biciklin is használom, olyan tartóval, ami az oldalát rögzíti négy pofával. UV-t kapja telibe. Nem jön fel, nem sárgul.
-
tamas.varga5
tag
válasz Bélaaaa #2345 üzenetére
Hívásbeállításokban lehet állítani,hogy automatán rögzítsen minden hívást,vagy manuálisan a bejövő híváskor a hívóképernyőn lévő gombra kattintva rögzítsen. A sounds/callrecord nevű mappába ment.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512 giga - HP Omen 16,1" gamer Ryzen 9 - 32 giga DDR5 - 2 TB SSD - Bang&Olufsen hang - RTX 4070 8gb VGA
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mennyire szól bele az automatika a fényképezésbe, mennyire paraméterezhető? Ha pl én csak a fő kameramodult akarom használni, vagy csak a nagylátószöget akkor azt tudom használni vagy mindig az automatika választ?
-
Bélaaaa
őstag
Köszönöm! Megtaláltam.
Habár már az ACR is mintha jól működne, kimenti a telepontszámot is, a felvétel is jól hallható. Csak nálam?Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest