Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:39

LOGOUT.hu

>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10524) Serinho


Serinho
csendes tag

Sziasztok?! Adott P20 Pro telefonom. Az utóbbi pár hétben vettem észre, hogy a telefon értesítési villogója (kis zöld led) nem úgy működik, ahogy kell. Amikor töltöm a telefont, vagy már 10 százalék alatt vagyok, akkor szépen világít, ahogy kell, viszont pl egy messenger üzenetnél nem csinál semmit, vagy ha csinál is az nagyon ritka.. Minden értesítési beállítás, villogó fény be van állítva az osszes alkalmazásnál. Jelenleg a 9.0.0 EMUI van a telefonon (9.0.0236-os bulid).
A telefont egyébként februárban vettem, gondolom akkor még a régebbi szoftver volt rajta. Akkor hibátlanul működött minden értesítés, úgy ahogy kell. Közben esetleg jott volna rá az új frissítés és az kavarhatott be?
Minden esetre nagyon idegesítő, hiszen azért is váltottam iphonerol, hogy ne kelljen 10percenkent nyomkodni a telefont, higy jött, e valami email, vagy üzenet, esetleg hívás. És most ugyan itt vagyok. Esetleg valaki, járt már hasonlóan, vagy várjak meg egy másik frissítést és megjavul? Egyáltalán milyen időközönként jönnek a frissítések?

Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.