- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A nagy életmódváltás.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
hori-zoli
tag
válasz <Adamsky> #13010 üzenetére
Nem sok, csak nem igényli. A Life 360 család követő pl. A fiam miatt használom. Már segített a progi, mikor a fiam rossz buszra szállt fel reggel, és elvitte őt más irányba, akkor 4.-s volt, sírva hívott, hogy rossz buszra szállt, és máshová vitte őt a busz. A progiban látni hol van, és autóval mentem érte, és vittem a suliba. Ennek a programnak elég a gsm és a wifi hálózat, hogy jó legyen a helymeghatározás. A gps-t is be lehet kapcsolni, de nem igényli.
-
hori-zoli
tag
válasz donjohnson #13001 üzenetére
Igen ám, csak azok a programok, amik nekem használják a helyhozzáférést de nem gps alapon, rögtön leállnak, és visítanak.
-
hori-zoli
tag
válasz sityupityu #13000 üzenetére
Nem, helyhozzáférés menübren volt 3 lehetőség. Csak gsm, gsm és wifi, gsm wifi gps lehetőség, és akkor is volt és ment a helyhozzáférés. Ilyen most nincs, külön a gps-t nem lehet lekapcsolni.
-
hori-zoli
tag
válasz sityupityu #12998 üzenetére
Csak helyhozzáférést találtam, az nem a gps.
-
hori-zoli
tag
Ami engem bosszant az új rendszerben, hogy a gps-t nem lehet lekapcsolni, a tom-tom navigációm menüje eltűnt, a kamera videókat nem rakja be a memória kártyána galériába, telefonon marad, és meg nyitáskor saját maga sem tudja, hogy milyen fájl, ki kell jelölni, hogy videó.
-
hori-zoli
tag
Üdv.
Az miért van, hogy kikapcsolom ezt a google nyavaját kepernyő felcsúsztatásnál, de magától vissza kapcsolódik?? -
hori-zoli
tag
Üdv. Ezt a felfelé húzással megjelenő google oldalt kilehet valahogyan kapcsolni?
Nekem nagyon bosszantó!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 4
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini, Black, 256Gb, független, 86% akku
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%