- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
biztos, hogy találsz 70-ért is, én kettőt is láttam 1-2 hete pár napon belül, amikor keresgéltem. ez egyik 10 hónapos volt, a másik 4. számla, makulátlan állapot. 65 körül már csak teljesen ki nem fizetetteket láttam (persze bekamuzta az illető, hogy ki van fizetve).
azt mondjuk nem értem, hogy hogy nem lehet garanciális egy alig több, mint egy éve megjelent telefon, amikor 2-3 évet ad rá a gyártó, de én sem nagyon vásároltam eddig használt telefonokat...
edit: bocs, látom nálad feltétel, hogy fekete legyen...az általam említett két telefon ezüst színűek voltak. először én is feketét akartam, mert kicsit
buzisnak, csajosnak éreztem az ezüstöt a fehér előlap miatt, de aztán ez elmúlt. most úgy fogom fel, hogy fiatalított rajtam 10 évet.szép telefon, kár, hogy nem tök matt ezüst (nagyon picit mintha átmenne pezsgőbe), ezüst előlappal.
edit2: ami nekem fura a 4,7-es htc után, hogy azt gondoltam milyen fasza nagy lesz a kijelző, de még kompakt a telefont. a kompaktság áll, de utólag azt mondom, hogy egy picit nagyobb még bőven belefért volna nekem. érdemes kézbe venni vásárlás előtt több telefont, hogy mi áll kézre, mekkora méretű kijelzőt nézegetsz szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest