Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz
predator00 #2670 üzenetére
Én rendeltem két különböző üvegfóliát, még nem érkeztek meg. A kijelző kialakítása miatt nem vagyok túl bizakodó. Annak idején a Samu S6-al is ugyan ez volt. Le volt "törve" a széle a kijelzőnek, és nem feküdt fel a széleken az üveg. S7-re már nem is rendeltem csak fóliát. Szerintem ezzel is hasonlókép fogunk járni. A gyárilag ráhelyezett fólián is látszik, hogy a pereme nem fekszik fel teljesen. Legalábbis nekem nem.
Egy hét használat után azt kell, hogy mondjam nagyon elégedett vagyok a Mate 9-el. Akkuban nálam valami döbbeneteset bír. Igaz, én nem nyomkodom egész nap megállás nélkül, de az előző telefonjaimhoz képest ez nem akar lemerülni. S7-et minden nap töltöttem. Nem merült le a nap végére, volt még 30-40% de az pont arra elég, hogy napközben elfogyjon. Ezt az újdonság varázsa miatt azért elég sokat nyomom, kipróbálok rajta mindenféle játékot és alkalmazást, egész nap megy a mobilnet és a wifi, gps on, fényerő napközben automatán este fix 25-30% körül. Két nap tőlem kifejezetten intenzívnek mondható használat után 20% körüli akkutöltöttséggel tettem fel először, másodjára majd 3 egész napot bírt.
Kijelzőt kifejezetten szépnek ítélem meg, még a sokak által bálványozott amoled után is. Nem mondom, a Samsungok is brutál szép képet adnak, de nekem azok a színek már túl mesterkéltek. A felbontásnál kifejezetten üdvözítően fogadtam a Full HD-t, én már a G3 esetében is hátránynak éltem meg a Quad HD-t, már ami az akkuhasználatot illeti. Nekem sokkal fontosabb az, hogy nyugodtan elmerjek menni 50%-al otthonról és ne kelljen aggódnom, hogy mikor hal le az akku. Bár a VR élményről emiatt le kell mondani de azt már Samsungal kipróbáltam, és csak pár napig volt számomra szórakoztató.
Szeretem, hogy marha hangos, bár ez a stereo hangzás inkább csak papíron mutat jól a valóságban egy kalap szart nem ér. A stereo illúzióját adja meg, de valójában csak recseg ott valami baloldalt.
Az ujjlenyomat érzékelő klasszisokkal jobb mint a Samsungon volt, bár az elhelyezés viszont azon volt kézenfekvőbb. A hangerő gombok is jobban kézre álltak ott mint a Mate-en, bár vélhetően ez a megszokás miatt van.
Fotókkal videókkal elégedett vagyok. Nem vagyok profi fotós, nem is várom el azt a színvonalat egy mobiltól de fontos számomra, hogy mindenféle buzergálás nélkül vállalható képeket készíthessek. Ezzel a Samsungoknál sem volt gond, és itt sincs. Monitoron illetve tévén visszanézve nem látok érdemi különbséget a két készülék fotói között. Ha nem tudnám, hogy melyiket mivel csináltam nem is tudnám megmondani. Zoomolt fotóknál viszont sokkal jobb a Mate.
Hívás funkciók tökéletesek, a zajszűrés kiválóan működik. Feleségem egy gyárban dolgozik, elég nagy a háttérzaj. A Samsung túlságosan is elkülönítette a háttérzajokat, így amikor nem beszélt néma csönd volt, amikor megszólalt pedig a szöveg alatt folyamatos surrogást hallottam. Elég zavaró volt. Itt most van egy folyamatos nagyon halk alapzaj ami ugyebár a gépek hangja, és ezen felül hallható tökéletesen a beszédhang.
A feleségem is Mate 9-et használ, S7 Edge-ről váltott. Ő is nagyon elégedett vele amit viszont hátrányként említett, hogy neki nem mindig érzékel olyan pontosan a kijelző, mint az S7E esetében. Talán ez a különféle félrenyomást kiküszöbölő algoritmus miatt van. Majd összeszoknak.Én ilyet nem vettem észre.
Engem egyedül az zavar, hogy a Chrome nem tördeli a szöveget nagyításkor. Egyebet nem tudok mondani.
Köszönöm, hogy elmondhattam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest