Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz Tekergő82 #6448 üzenetére
Uj update elméletileg pont az javítja is én vártam volna még egy kicsit a helyedben
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
gabesz839
senior tag
válasz #07400704 #6450 üzenetére
Ezért a szolgáltatásért kell valamit fizetni? Vagy úgy működik mintha kártyával fizetnék? Régebben halottam hogy az OTPseknek már lehet nfc vel fizetni, de akkor annak valami éves ötezer költsége volt. Azóta nem is nézelődtem a témában.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Vegitaa
senior tag
Na megérkezett a drágaszág mobilcornertől
Érdemes ezeknél egy nagy, 24 órás töltést csinálni a kezdetkor?MHA-L29 C432 B156 a firmware, ez mennyire lehet friss?
-
lacus83
senior tag
Sziasztok
Mobile adatforgalomnál miért nem írja ki a készülék az adatforgalomi sebességet?
WiFin működik.
Szolgáltató Telekom.Üdv Lacus
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Szpisti
addikt
Ez nem lesz semmi...
-
Vegitaa
senior tag
Na megvolt a frissítés is, meg a google billentyűzettel sikerül a japán nyelvet is beállítanom. Szoval edsig minden f@sza!
A képernyőzárat nem lehet teljesen kikapcsolni?
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Hol érdemes most leginkább megvenni a telefont függetlenként? Illetve mindegyik dual sim-es? Fontos a garancia, fateromnak vennénk, nem hiszem, hogy le lesz 2 éven belül lecserélve, sőt..
köszi!
-
aurora65
tag
Sziasztok! Előfizetéses a telefon. Minden bekapcsolásnál ez fogad
[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
válasz Tav-Csoves #6483 üzenetére
Így már értem. Utoljára akkor találkoztam ilyen üzenettel Huawei telefonon amikor külföldön a lebara SIM kártya internet beállításait kaptam meg sms-ben. Ez még p8-nál volt.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
ktg3
őstag
Hol érdemes mate 9-et venni ahol legalább 2 év gyártói garit kapok (3*3 még jobb lenne) és nem kerül annyiba mint a MM-ban (220k)? Lassan eljött az ideje váltani mate 7-ről.
[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
Srácok nem tudjátok hogy a képernyőzárat hol lehet kikapcsolni?
-
Vegitaa
senior tag
válasz Tav-Csoves #6489 üzenetére
Hát engem kicsit zavar, hogy akar a bekapcs gombbal, akár az ujjlenyomat olvasóval oldom fel, utána még el kell görgetnem a zárolt képernyőt...
-
choco01
addikt
Ezek kb. egy árban vannak, egy a beszállító..ezek az üzletek azok.
Talán most a notebook.hu-n a legolcsóbb 180.000ft-ért.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
dlaj
őstag
válasz Tav-Csoves #6489 üzenetére
LG, Lenovo, Samsung, Sony, ezeken kikapcsolható.
Én is csak az nem szeretem a Mate S-emben, hogy huzogatni kell a képernyőzarat. -
choco01
addikt
Hát ha megteheted és hosszú távra tervezel vele akkor én megfontolnék 20k-ért 1 év + garit.. persze az is lehet hogy ha a 2 év alatt nem jön ki semmi akkor utána se fog.. max az akksi és a csatlakozók.
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?