Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Beruházott a Telenor nekem egy Mate 9-be.
Vaciláltam egy LG G6 vagy ez között, de az előző is Huawei volt, így maradtam a vonalnál.
Ami kicsit szembeötlő, hogy van ugyan 4Gb RAM, és elég üres is, de sokszor reloadolnak az appok.
Lehet ezt valahogy kalibrálni ?Köszönöm !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Bornie127
senior tag
válasz eladogeppc #6653 üzenetére
Azért töltenek újra, mert eléggé hardcore módban tolja a memóriakezelést és bezárogat mindent. Védetté tudod tenni az appot amelyiket szeretnéd, hogy fusson a háttérben+az értesítést is ki kell kapcsolni hozzá, mert folyamatosan szól, hogy sokat fogyaszt az app.
-
chab7
addikt
Fura mert én nem állítottam semmit és nálam nem zárogat be.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
eladogeppc
veterán
válasz Bornie127 #6654 üzenetére
Ok. Megnézem. Viszont az akku sem túl acélos nálam.
Napi 1 óra Waze. A többi messenger ami 15 perc volt.
Android rendszer 2ó 42p ébren ????
Reál Racing 3 - 45 perc volt.
Reggeltől estig 31%
Kijelző 3 óra 42 percNem kevés ez ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Bornie127
senior tag
válasz eladogeppc #6656 üzenetére
Mivel most vetted még, kell pár nap, hogy beálljon az akksi, addigra be is lakod rendesen. Onnantól érdemes figyelni, mert öntanuló is a rendszer, illetve akkor már lehet következtetni, hogy a használati szokásaid miatt jön össze ennyi, vagy valami esetleg be van ragadva. De majd jönnek a nagyok, ők jobban tudnak segíteni. Én belaktam decemberben, azóta sem nyúltam semmihez, csak használom.
Mondjuk a waze eszik rendesen feloldott kijelzővel, lezárva nálam 50perc-1 órás út, ugye a mobilnettel+bluetooth, 4-5% akksihasználat.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
-
pepetech
őstag
válasz eladogeppc #6658 üzenetére
Azért egy p9 lite kevés ahhoz hogy megközelítse ezt aksi téren . SOT terén lehet kihozni 6 órát mindegyikből de ahogy írtad is 31%-on voltál estére 45 perc rr3-al nekem a p9 meghasalt 45 perc rr3 után . Egyébként változó az aksi is. Van hogy melóból úgy jövök haza hogy 78%-on vagyok de van hogy csak 30%-on használat függő az elején pedig minden ember többet fogdossa a telefont ez normális. Pár hét múlva nézd meg amikor elmúlik az újdonság varázsa .
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
eladogeppc
veterán
válasz pepetech #6659 üzenetére
Most nekem is eljátszotta az esti 10%-os merülést. Azért az csúnya.
A fő fogyasztó az RR3. Mi ???
P9 Lite-om volt előtte, ott meg nem ?
Lehet újra kéne húzni az egészet.Nektek sima böngészés közben melegszik ? Mert nekem igen. Köszi !
-
KZP
őstag
válasz eladogeppc #6660 üzenetére
Real Racing 3?
Egyébként az Akku beállításoknál érdemes kikapcsolni azokat az alkalmazásokat, amik nem kell, hogy fussanak a telefon kikapcsolt állapotában.
(Nekem pl.csak a Viber és a Messenger van engedélyezve.)
-
eladogeppc
veterán
Telefont gyalultam, waze 50 perc alatt 14% merülés.
Semmi app nincs fent, messengeren kívül minden app tiltott.
Ebben biztos 4000mAh akku van ???
Szoftver verzió: C432B182Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Leslie1966
senior tag
Csak nem jön semmilyen hivatalos OTA frissítés, talán már az Android O-ra gyúrnak ?
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
pepetech
őstag
válasz eladogeppc #6660 üzenetére
Gondolom nem kiléptél hanem csak a háttérbe dobtad és a telefon bent tartotta multi taskingban.
50 perc és csak 14%? Azt ne mond nekem hogy ez rosz ha először akkor 7 óra folyamatos navigációt tud az mióta szar ? . Tudjuk a lite az 12 óra navit vitte
Ne haragudj a hangnememért de nem az első vagy aki ilyen butaságokkal próbálkozik lehúzni a telefont
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz eladogeppc #6662 üzenetére
Sajnos abban a verzióban csak 3200as, Samu aksi van.
-
Szpisti
addikt
válasz eladogeppc #6662 üzenetére
14% az teljesen rendben van az enyémhez képest. Nekem ennyit kicsit több mint 30 perc alatt ette meg. Plusz olyan forró olyankor, hogy alig merem megfogni...
A kijelző idő nem mérvadó. Ha itthon vagyok egész nap, 6-7 óra simán összejön, és még 20%-on van. Viszont ha dolgozok, napközben (áruszállító vagyok) 2-3 óránál több nemigen lesz. Szinte egész nap full fényerőn van (automatán) és az állandó térerőváltozás hamar lenyúzza az aksit. De még így is a legjobb telóm ilyen téren, pedig elég sokféle volt már... -
H.Istvan25
senior tag
válasz Leslie1966 #6664 üzenetére
Szerintem igen. Kár a Nougatot foltozgatni majd jön az O meg az EMUI 6.0
Huawei Mate 9
-
Looserke
őstag
válasz H.Istvan25 #6670 üzenetére
Mivel kb. zéró különbség van a Mate9 meg a P10 között, ezért igazán kiadhatnák azokat a funkciókat amit P10-re is (pl. live photos, EMUI 5.1 stb...)
-
mjani1172
addikt
válasz Tav-Csoves #6674 üzenetére
Szerintem igen.
-
Steven
addikt
válasz H.Istvan25 #6673 üzenetére
pontosabban semmi különbséget nem láttam én sem
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Vegitaa
senior tag
Lehet olyat csinálni hogy a telefonkönyvben lévő neveket összekapcsolom a facebookkal?
Mert nekem mutatja ezt is azt is, de a facebookos névjegyekhez képet nem mutat... -
magicbox
senior tag
válasz Vegitaa #6677 üzenetére
Sync.me app a play áruházból. Egyedül ez tudja normálisan szinkronizálni a kontaktokat (képek stb). Arra figyelj, hogy csak a szinkronizálós menü legyen aktiválva, a többi része a programnak hulladék. Persze csak akkor működik normálisan, ha a neveket rendesen írtad be a névjegyzékbe.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
-
Looserke
őstag
Hali. Szerettem volna valami adblockert a Mate9-re, de nincs rootolva és nem is akarom rootolni. Nézegettem az adguard-ot de az ugye fizetős, közben rátaláltam erre: DNS66.
[link]Ugyanazt tudja mint az adguard, de ez open source és ingyenes. Eddig remekül szűri a reklámokat.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Fogy van az, hogy képernyő záráskor az FB-t beállítottam, hogy ne fusson, erre ő a nagy fogyasztású app, és írja hogy zárjam be. Most akkor fut, nemfut, bezárta ?
Köszönöm szépen ha valaki tud okosat mondani.
-
73egon
tag
válasz eladogeppc #6687 üzenetére
Nekem is ezt csinálja. Ez a kérdés, már bennem is megfogalmazódott.
Az Úr azért adott eszet nekünk, mert azt akarta, hogy használjuk.
-
gabesz839
senior tag
válasz eladogeppc #6687 üzenetére
Nekem az a tippem hogy a képernyő bezáráskor nem fut, majd mikor újra feloldod akkor újra elindul, persze csak ha nem lőttem ki az appot. Egyébként nálam kikapcsolt képernyőnél is szoktak jönni fb értesítések szóval érdekes.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy a telefon mely részén helyezték el az NFC chipet?
-
eladogeppc
veterán
Annyira szar hogy soha nem fagy meg, nem áll le, kamera teszi a dolgát.
A tököm kivan.
Persze hogy várom hogy jöjjön frissítés.
B190-et érdemes rá hackelni ?
Rájönnek hogy bootloader nyitva volt valaha ?Köszi !
-
Looserke
őstag
válasz eladogeppc #6692 üzenetére
Nekem egyedül a P10 kamera funkciói hiányoznak. Szívesen kipróbálnám az élő fotót.
-
Leslie1966
senior tag
válasz eladogeppc #6692 üzenetére
Ne piszkálj bele, nem éri meg. Majd jön a frissítés, ha úgy gondolják, hogy jöhet.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Vegitaa
senior tag
Szerintetek ennek a beépített telefonkezelőnek a viruskeresője mennyire jó?
Meg érdemes mellé mondjuk CCleanert használni, vagy elég ez a gyárj cucc? -
Leslie1966
senior tag
-
törölt tag
válasz eladogeppc #6698 üzenetére
Elnézést, de már ezer fórumon le lett írva ezerszer, a facebook app SZAR. Ne használd, töröld le, már millió különböző márkájú telefonon okozott gondot. Használj más Facebook appot vagy használd böngészőből.
Lassan lehetne csinálni egy Prohardver Android kisokost, ahol ilyenek lennének, hogy Ne Használd A Facebook Appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest